Přejít na výpis diskuzí
Vidláci, ochlastové a jiná lákadla okresu Blaine na videu z GTA V
14.9.2013 | Petr Poláček
408 příspěvků
-
Chvíli jsem myslel, že to je fotka...
-
http://i.imgur.com/tjLLodh.jpg
-
A bez auto-aimu.
-
Já bych si naopak nechtěl zkazit zážitek hraním na konzolích. Raději si to zahraju v lepší grafice a s featurami navíc až to vyjde na PC. Jinak nic proti konzolím.
-
Zas raz musim vyjadrit smutok nad (ne)kvalitou (nie len tejto) diskusie na mojej oblubenej hernej stranke,pravdupovediac az sa hanbim,ze to takto vyzera,lepsie by bolo keby bola cela diskusia zamknuta.
On topic,na GTA sa celkom tesim ale obavam sa,ze som z podobnych hier asi tak trochu vyrastol,San Andreas som hral vela ale GTA IV som raz presiel a uz nikdy nezapol,takze uvidime. -
už stojíš?
-
Na po*no stránkách jim už moje příspěvky přišly nechutný tak mě zabanovali, se nediv že si zpravuju chuť tady. Když to čtu tak je to tady taky jedno velký po*no.
legenda:
* = R -
Kvuli like a Subsribum samozrejmne , nic noveho. *3*
-
Vetsi... propracovanejsi a atp...zabavnejsi protoze tam (je) bude spoustu veldejsich aktivit coz GTA krom baru a honicky s policii nemnelo vubec.
-
Ti povim až příští týden. *1* Jestli si ale hrál GTA:SA tak si to představ v nový generaci o trochu lepší.
-
no, to se uvidí v úterý/ ve středu. Pochybuju, že by někdo jako je rockstar udělali nějakou "botu".
-
když se tak koukám na to video, je to muj beznej vikend. vsechno se da delat v realu, stačí vstát od pc
-
Ty si fanda vid? Takhle ale podpis nedostaneš...
-
----
-
To si nemyslím, chyby typu hnusné textury určitě nejsou známkou stažené verze, spíše bych to tipnul na to že nám celou dobu ukazovali PC verzi.
-
a nemyslíš, že ty chyby tam můžou bejt kvůli tomu, že to má někdo stažený, tudíž nelegální???
-
Tak jak je to teda? Je to lepšie, ako to príšerne nudné GTA IV???
-
Ja bych tim spise chtel, dat najevo ze konzoly jak uz zde bylo psano , muze mit kazdy a ten kdo chce hrat , ji uz davno ma - zadna priviligeia zde jiz nejsou, neni jen pro vyvolene atp... a tahat mne do neceho? prosimte , jen nemam rad nesmyslne flamy tot vse. ( neznamena ze si tu nemuzem chatovat az treba do zemdleni.)
-
leješ oheň do hromady hoven, to si teda fakt pán
-
ne nejsi sarkastickýguru a ani nejsi vtipnej , pokud si vtom žiješ