Přejít na výpis diskuzí
Vidláci, ochlastové a jiná lákadla okresu Blaine na videu z GTA V
14.9.2013 | Petr Poláček
408 příspěvků
-
Děkuji za info.
-
Ja len dodám jednu doležitu informáciu ... predtým nez cele GTA V omodujete predtým musíte ešte počkat na vydanie na PC... viem, že o tom hovoríte ako o samozrejmosti... no len aby ste sa nedivili...
-
Instalace je povinná. Připrav si 8 gb. DVD1 se nainstaluje, z DVD2 se hraje. V připadě instalace i DVD2, hra sežere cca 14gb.
-
to zapadající slunce je přehnaný to máš pravdu, v určitých momentech to vypadá jako by za Manhattanem vybuchle atomová bomba, ale není to zas tak častý úkaz aby mi to zkazilo dojem, jen má člověk nutkání nasadit si před monitorem sluneční brýle, protože to fakt působí jak kdyby si koukal do slunce *4*
-
Mužu se zeptat, jestli je nutná instalace na Xboxu360 nebo se dá hrát i bez instalace. Mám malý hadr tak proto se ptám. Díky.
-
Nechápu co tu většina má proti GTA IV...vždyť to je parádní a zábavná hra, jen si holt nějaký individua neuměli (nebo nechtěli) zvyknout na nový fyzikální model a zezačátku trochu krkolomné ovládání. Jinak jsem u toho strávil hodně hodin a hra mě bavila. Tady ten fyzikální model bude snad vychytanější, uvidíme. Model poškození je ale prý pěkně odfláknutý. Kamarád mi říkal že se zkutálel s autem z kopce a vymlátili se mu jen okna *7*
-
já to zrovna hraju abych se zabavil než vyjde GTA V, 2560x1600 všechno na full a icEnhancer a vypadá to fakt 100x líp než na PS3 *4*
-
Nechci teď shazovat ty módy, protože to je opravdu jako nebe a dudy oproti originálu, ale...
Na 00:35 toho videa je vidět slunce, které sice zajímavě září a mezi budovami to vypadá pěkně, ale jakmile se vyjede mimo, je to strašně přesvícené, že celá obloha je jak bílej papír, což je dobře vidět od 3:29 (vím, že jde o jiný mód, ale ono to vychází ze stejného základu a čim více to přiblíží realitě, tim více to je přesvícené).
Takže i když mody suprově vylepší grafiku, tak přes den (v GTA samozřejmě) to strašně pere do očí a prakticky se na to nedá koukat, což mě mrzí *9*
Proto jsem vždy používal jen nějaké decentnější módy, někomu to slunce možná nevadí, mě ale ano, vypadá to divně.
Kdyby někdo věděl o modu, který suprově vylepší grafiku bez toho vedlejšího účinku, byl bych rád, já jich zkusil hodně a žádný jsem nenašel. -
mě teda daleko víc baví modifikace alá LCpdfr.com a podobně než njěaký přeefektovaný kekel který ani nejde rozumně, na normálním pc hrát... mám dvě kopie GTA IV (orig, ale jednu vanilla druhou zmodovanou jako hodně) + episody (orig) a to namodovany GTA IV vypadá daleko líp než to co bylo v tom videu.. fuj
-
Jojo taky budu hrat na PS3 bez Auto Aimu....
-
Aha a kolik hracu to bude mit v takovy grafice? :D ty a 100 dalsich?
-
jj, tady to zase připomíná hnusný fekal po*no. Jako u káždého článku, ve kterém se jedná o hru na konzoli *9*
-
U gta 4 se ti nedivim
-
Asi tak, co jsem sledoval streamy, tak někdy to má textury jak ze San Andreas, což bych i překousl, pokud by hra byla dobrá, ale framerate byl příšerný skoro vždycky.
-
GTA nehraju od Vice City, ale ty videa z novějších dílů jsou opravdu parádní.Rock* umí navnadit.
-
PC hraci si rádi počkaji protože tyhle mody stoji zato
http://www.youtube.com/watch?v=Ynxg0xnrLZ0
Takže takhle jsem zvedav kdy tohle budou mít konzole asi nikdy. -
záleží hru od hry, některé hry jsou na konzolích a PC 1:1
-
:D:D a stále tu pribuda viac a viac ufnukaných príspevkov:D ešte vydržte 2 dni a nebudete sa mat s kým hádat :D
-
Neni ale ten mod ma pres 14gb nebo kolik, je hw narocny jeste vice nez ouvodni GTA IV. bez patchu .
-
No tyyyy vole, tys mi to ted nandal :-O (spokojeny se smailikem??) A blbost? Blbost by byla si koupit konzoli :-) Radsi zivot v celibatu *3* (ano, opet ten smailik)