Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Lawliet
    trolololo..
  • No jo GTA IV je na PC lepsi :D ale byla to jejich prvni hra na PS3 a jak uz jsem nekde psal co bylo s GTA IV nebude s GTA V protoze narozdil od GTA IV vyuziva celej vykon Konzoli.
  • sakra to bylo na luroka
  • no to jsem asi dostal sám sebe, protože jsem celou čtyřku dohrál na PSku a propady fps byly místama dost hrozný, takže na PC to vypadá líp a ještě se to míň škube, to je co? Holt můžu porovnávat tak vidím, srovnávat GTA IV na PC a konzolích je jak srovnávat Ferrari se Škodovkou, snad s vydáním PS4 se konzole aspon trochu dotáhnou
  • Hele jediný co rockstar neportnul byla Red Dead Redemption,Takže neprovokuj nikdo tu nechce flamewar.
  • kennyB
    Ano, kozolisti jsou malé děti a tak se tu vzájemně uráží u hry, na kterou se těší *1* *1*
  • PS líbilo se mi jak jsi mi vykal, proč jsi přestal?
  • kennyB
    jj, pravda. Jenom je škoda, že letsplay na Dark Souls moc českejch hráčů nedělalo. Tuším tak 3 - 4. V podání WhySoSada a FireTighta to byla vážně dobrá práce *3*
  • však na Xbox už je torrent venku ne? *1*
  • Ej, ted jsi nas PS3 hrace dostal..
  • nejako mi ušla pointa tvojho príspevku.... tým akože tvrdíš že to vyšlo na konzole aby hru bolo možné skor pirátit?:D
  • Dej tam ještě jedno "prostě", máš jich tam málo.
  • Už jsem to psal sice do bleskovek, ale jak vidím, je potřea osvětu šířit všude.
    Takže vám vysvětlím, proč je GTA V (a vlastně většina konzolových her) na warezu již před vydáním. Jde o to, že samotná hra nemá, pokud se nemýlím, žádnou ochranu proti kopírování. Tu ochranu zajišťuje konzole, kde pomocí vhodných úprav (flash, CFW, RGH/JTAG, emulátory mechaniky) lze konzoli předělat na schopnou přehrávat neoriginální hry z harddisku (externího i interního) nebo mechaniky. Tímpádem stačí warezovým skupinám hru vhodně dostat z nosiče, který seženou např. z obchodů nebo někde pokoutně přes známé a hra se může šířit vesele po internetu. Kdyby vyšla zároveň i PC verze, tak vyjde později, protože se musí odstranit ochrana, která zabraňuje spuštění.
  • u-mejt? počkej chvilku prosím, najdu si to ve slovníku *7*
  • Lurok
    Chudaku tu musis mit hroznej zivot. Vsadim se ze mas doma sice kompa za 200k ale kdyz se chces jit umejt tak musis k sousedum.
  • hlavne že máš doma xbox....
  • Zase má "úžasnej" argument proti konzolím, tak se musí pochlubit....
  • Ještě jsem neviděl jediný video z GTA V a snad se už tomu i ubránim:).Vim,že mi to závidíte:), není nad to si hru rozjet a nevidět ani jeden záběr z hry dopředu.
  • však nejsem socka, zahraju si to na PSku hned jak to vyjde, časem holt v pořádné grafice na PC za 200k v pohodlném křesle u kvalitního monitoru, zatím se holt budu krčit na hrozném gauči a kazit si oči na plazmě *1*
  • Radioaktivni_surikata
    Ono by úplně stačilo na ty blbečky vůbec nereagovat a dali by pokoj. Ty dlouhosáhlý příspěvky obhajující jednu krabičku před druhou jsou stejně dojemný jako zvratky malejch faganů. Je to prašť jak uhoď. Třeba se to trochu zlepší, až hra vyjde, a bude v tý hromadě smetí i pár zajímavejch postřehů. A jestli to vyjde na PC, budu rád. A když ne? Tak si půjčím od kámoše Xbox, má dva...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit