Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jack1947
    Ale jo staci pockat na officialni vydani, pripadne patche *3* .
  • TheGGG
    RDR jedině na xboxu, co jsem slyšel na PS3 byly nějaký menší (ale pro citlivého člověka postřehnutelné) problémy s framerate. Pochopitelně neuvádíš jestli se ti sekali i ostatní hry. Pokud jsi měl 20 her a sekal se ti jen RDR tak jsi zřejmě víc citlivý, pokud se ti sekaly všechny nebo polovina z nich tak už šla konzole do hajz*u. Jinak lituji toho chudáka který to koupil.
  • No jo, piráti maji taky dlouhej sosák. :D
  • :D
  • Tak si měl asi něco s diskem, hry jdou na PS3 plynule, ale je to vykoupený nižší grafikou.
  • Omlouváme se,zdrhnul nám pacient.Už se to nestane.
  • Měl jsem ho přes PSN, takže mechanikou to nebylo. Takže mi stále nikdo nezaručí, že to moje konzole rozjede plynule, to jsem chtěl slyšet.
  • RDR mi šlo plynule, asi si měl už špatnou mechaniku a špatně ti to četlo DVD. Podle videií na youtube.com to jde plynule.
  • "...může opylovat tuto bylinu pouze hmyz s dlouhým sosákem, především čmeláci nebo motýli..."

Všechno je stejně o tom jednom ;)
  • nekromant33
    miss
  • Ti co pirátili a už hrají, seká se vám to? Já jen, že původní ps3 jsem prodal, protože se mi sekalo RDR a na konzoli s tím člověk nic neudělá...
  • konečně něco k tématu *1*
  • Jetel luční (Trifolium pratense) je deset centimetrů až metr vysoká, vytrvalá, dvouděložní bylina z čeledi bobovitých. Nesprávně nazýván jako jetel červený (špatný překlad z některých jazyků). Latinské jméno označuje trojlístek jeho listů. Tato bylina v půdě vytváří mohutný kořenový systém. Základem je hlavní kořen, který proniká hluboko do půdy. Z něho vyrůstá listová růžice, z které vystupují přímé větvené lodyhy. Lodyhy nesou listy, které jsou v dolní části střídavě trojčetné a dlouze řapíkaté. V horní části jsou krátce řapíkaté až přisedlé. Jednotlivé vejčité až široce elipsovité celokrajné lístky mají na líci výraznou bělavou nebo červenohnědou půlměsícovitou skvrnu. Na rubu jsou lístky místy chlupaté a beze skvrny. Ostře špičaté palisty jsou s řapíkem vysoko srostlé. Květenství je hlávkovité tvořené drobnými, krátce stopkatými, souměrnými oboupohlavnými pětičetnými květy. Květenství je o průměru 2-4 cm. Květy mají červené, někdy narůžovělé nebo zcela bílé korunní lístky. Vejčitě podlouhlá pavéza a úzce podlouhlá křídla jsou delší než tupý člunek. Květní hlávky jsou na spodní části zakryté velkými palisty podpůrných listů. Doba kvetení je od května do října. Pro délku korunní trubky může opylovat tuto bylinu pouze hmyz s dlouhým sosákem, především čmeláci nebo motýli.
  • promitac
    boze to je hype, jedna podelana hra a vseci sa idu potento. pritom je to takova kravovina, ani jedno gta som "nedohral" a rozhodne v tom niesom sam
    zapnut, pobuchat nake auta, rozkopat par chodcov a hotovo, vypnut.
  • Petice proti vzniku PC verze? To se dneska řeší tyhle ho*na?? Šašku...Tvoje starosti bych chtěl mít.
  • Ale ten next-gen mě dostal =DDDDD
  • Miserius
    Tak tak, leda ze bys mel externi disk
  • Jack1947
    Presne tak, *15* .
  • Pro některé to je určitě novinka. Např. Lord Hell a Predator, ti vůbec neví, jak warez funguje.
  • to ma byt psychicka priprava odpirani na teologicky seminar kneze ?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší