Přejít na výpis diskuzí
Vidláci, ochlastové a jiná lákadla okresu Blaine na videu z GTA V
14.9.2013 | Petr Poláček
408 příspěvků
-
Nojo, no v porovnani s pc hrami kde , si clovek navaly do kompu tunu balastu aby pak nakonec vyuzil (crackle verze) jsou to vazne prkotiny to jest pravda no.
-
Haha, strašně ste se pcsr*či ztrapnily s ARMA III a ROME 2. Velké PC exklusivní tituly a co vidím, každý malý uplakánek na diskuzi skuhrá že se mu hra seká a nadává na špatnou optimalizaci. To je jeden velký PC fail, (asi jako tvrzení že se FPS nedají hrát na gamepadu, dají a je to reálnější) který vás totálně ztrapnil. Kdyby nebyly konzole, tak si ty svoje nabušený PCčka můžete měnit každý 2-3 roky. Konzole nebrzdí vývoj, jen chrání vás pcčkáře před oj*bávačnými výrobci PC hardware kterým se pořád nastavujete. Moc se směju takovýmto exotům. Hry jsou čím dál tupější jen kvůli Indie scéně a autoaim se u PC verzi her nikdy neobjevuje (nemluvě o tom že se dá u mnoha her vypnout i na konzolích) *1* *1*
-
asi máš pravdu
-
já mám tenkýma ololed displayema vytapetovaný WC, vždy při vykonávání potřeby zapnu wallpaper "Mount Everest" a připadám si jako král světa. na to sou docela dobrý
-
PSP? To je něco jako Gameboy?
-
kdyby se amici nesrali do syrie mohl být tradyční mírumilovnná a poklidná občanská valka Asad vs Rebelové.
-
Lol, na PC nás tyhle problémy snad nikdy netrápily, no to jste se daleko na těch konzolích nedostali, když řešíte pár giga. *1* *1*
-
víme, stává se vám to maximálně jednou za 10 let *1*
-
Moc to prozivas..a snazis se bojovat s vetrnymi mlyny..casem ti to dojde:)
-
Opět další človíček, co nevidí dál, než před nos. Tady jde o trochu větší problém ale víš ?
Kdyby PC a páčkovače byly nezávislé, ale bohužel se navzájem přímo ovlivňují, respektive pc je ovlivněné negativně... hry jsou čím dál tupější, prvky jako AIM apod. už se bohužel přenáší i na PC apod. nehledě na hardwarové omezování ( 7 ztracených let díky současné generaci) a další věci ..
Bohužel, kdyby nebyly konzole, hrajn jako takové by bylo dávno zase o kus jinde... bohužel. -
Vecnej boj PC vs konzole, marnost nad marnost. Nevim co je tezkyho na tom mit doma oboji, chápu to u malejch deti ze muzou prudit pac jim to rodice nekoupej..ale jinak..
JA JSEM HRDY ZE JSEM KONZOLISTA!!! JA JSEM HRDY ZE HRAJU JEN NA PC!!!..lol..jak blbci -
Zvláštní, jak mohla tato diskuze probíhat, nebýt několika závistivých individuí. Kdyby na diskuze o konzolových exklusivitách chodili jen lidé co mají alespoň jednu konzoli, mohl z toho být tradyční mírumilovný a poklidný flame PS3 vs xbox. *9* vs *11*
-
neboj pcčkáři tam někde budou taky...
Vlastně ne nebudou já zapoměl *1* *1* *1* *1* -
Mě zajímá, až se přestane pořád o nových konzolích pindat a něco konečně vyjde, jaký tam bude rozdíl v přímém srovnání mezi generacema ... něco mi říká, že kromě rozlišení a antialisingu to bude víceméně to stejné... a hrám typu GTA V (rozuměj graficky 5 let zpět) to stejně nic nepřidá ..
Nebo ještě jinak, pokud ta hra (GTA V) dokáže běžet na starých konzolích ... tak je to nextgen jak prase :D -
Ano, ale já říkám každý flame, dobrý flame. Je třeba rozvířit vody, přitáhnout masy a zařídit aby reklami kolem vidělo hodně lidí.
-
Vidláci,Konzolisti, ochlastové a jiná lákadla okresu Blaine na videu z GTA V.
mno pěkné video -
Něco mi říká že nemáš ani PC ani PS3 a seš rád když ti kámoš ve škole pučí PSP *3*
-
no všetkým čo na neho reagujete je vám jasné o čo sa tu snazi ze ano?:D
-
Plazma je šunt, já mám doma OLED. je mi líto že jsou mezi námi i takoví socíci.
-
RDR jsem hral na ps3 (diskovou verzi) i x360 verzi (digitalni verze) a ani u jedne jsem nezaznamenal, ze by se nekde neco sekalo.