Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Takže kdybych si pořídil 4GB Xbox, GTA si nezahraju?
  • Nové konzole jsou jen průměrný dnešní herní PC a pokud bude trvat zase nástupce xbox one a PS4 tak PC bude úplně jinde, už to není že konzole byli lepší než PC teď jsou průměrné herní PC které je upravené jen na hraní. Kdyby nebylo PC tak chci vidět jak Rockstar programuji na Gamepadu na PS4 nebo jiné konzoli. PC lze upravit v konzolích můžeš vyměnit jen mechaniku a HDD ale vyššího výkonu nedosáhneš hardwarem ale jen lehce software. Konzole jsou upravené pro hraní ale na Gamepadu bez myši a klávesnice si MMORPG nezahraješ aspoň u tera přes gamepad neotočíš obrazovku (by mě zajímalo jak míříš s lučišníkem nebo mágem). Osobně jsem hrál jen na PS ty novodobé konzole jako PS2 a spol se mě úplně minuli.
  • marna snaha o vtipnou provokaci
  • právě, člověk s mozkem se takovým nesmyslem vůbec nebude zabývat
  • Napiš na Youtubko GTA IV enb series a to je to první video co ti naskočí.
  • Lawliet
    Mají asi 10k podpisů.. Nopak podpisů pro PC verzi je asi 0,5kk..
  • Tak to rád slyším, nevěřil bych, že se někdo z vás na mě chytne i mimo youtube :) Dark Souls byl oříšek, s Firem a "Marxem a Ivosusem" jsme z českých lets playerů snad jediní kdo to dohráli. Určitě bude i dvojka, tak koukejte dál *3*
  • nekromant33
    ^
    paradox
  • nekromant33
    možná když se prodereš tím hnojem, který je tu nazýván diskuze, tak zjistíš, že to většina z těch "extrovertů" co si myslí, že mluví za celou hráčskou obec, nechápe nebo neví
  • To je v pohodě. GTA IV mě nepřestalo bavit do teď, takže si myslím, že to s tím čekáním nebude horké.
  • Tak GTA V už hraju a je to fakt super!!! Taky jsem podepsal petici, aby to nevyšlo na PC, však vy si ty hry jenom stahujete...

A co se týká grafiky, je to paráda, prostě NEXTGEN, takovou grafiku ani ty PC nedokážou vygenerovat, což je další důvod, proč by to nemělo na PC vyjít, stejně se to tam nebude hejbat, viz GTA IV.
  • Ale tak to bylo vždycky, nic novýho.
  • Mně na čtyřce vadilo, že ořezala strašně moc věcí ze San Andreas (venkov, letadla, kupování nemovitostí atd.), dobrejch věcí, který byly super. A pak mi vadilo, že se hra brala příliš vážně. Humoru bylo pořád dost, ale byl spíš ve světě kolem. Postavy byly celkem na vážno a stalo se z toho... hm... prostě hraní za vrahy, kteří nebyli skoro vůbec sympatičtí.

Ale pořád to bylo GTA, čili skvělá hra.
  • Čo iné ti aj zostáva že :D
  • honiči?
  • Rockstar nakonec ještě bude spěchat, aby PC verzi vydali co nejrychlejc, když to na konzole uniklo tak rychle *3* . Mimochodem někdo tu psal, že tu petici podepisují jen idioti - vidím, že měl pravdu *3*
  • ano vsetcia mate genialne uvahy co takto is kuknut globalne predaje pc vs xbox alebo ps3 ?
  • jasný to je vidět že se něco naučili když člověk srovná co vyrazej ze stejnýho hardwaru s GTA IV a GTA V, nextgen GTA na příští generaci konzolí bude každopádně neskutečný nářez, ještě by to mohli zasadit do Vice City a lidi jim utrhaj ruce *4*
  • Jack1947
    PS3 uz odvcera taky ale psst. *3*
  • Pointa je, že na konzole vyjde warez kopie dříve skoro vždycky před oficiálním vydáním...a to z důvodů popsaných výše.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit