Přejít na výpis diskuzí
Vidláci, ochlastové a jiná lákadla okresu Blaine na videu z GTA V
14.9.2013 | Petr Poláček
408 příspěvků
-
kdepak, seká se to míň než na PS3 *1*
-
Aspoň je vidieť priemerný vek konzolistu
-
Na GTA V se opravdu těším, mám z toho ten správnej pocit, takový to co mi připomělo doby trojky, vice city a san andreas. takový to kouzlo gta :)
jen doufám že PC verze bude venku co nevidět a nebude trpět díky konzolím
(no hate.....ať si konzolisté hrají co chtějí ja proti konzolím nic nemám ale na hry bych si to nekoupil, potřebuji svoje nastavení a myš s klávesnicí...sem prostě PCčkář :)
ale aby to prostě nebyl jen odfláklý port, z čehož mám trochu schýzy. zároveň si stále dokola namlouvám, že přece po právě né moc povedené 4ce to Rockstar doráhne do konce a naservíruje nám herní námrsk na dlouhé zimní večery :) -
Libi se mi jak pisete ze screene gameplaye a vse je z neohlasene PC verze jakobys nemohl uverit ze proste na te 7-8 let stare Konzoli to vypada skvele myslim si ze 7-8 let stary PC by si nevrzl bez nakych uprav.
-
a běží ti to na 10FPS to musí být libový hraní
-
UU uz jste 2 :D
-
Tak určitě, aby se ti ten kompl nepřipekl. *14* GTA V na pc vůbec nevyjde, tak si alespoň můžete modovat lamskou čtyřku.
-
které části věty "hraju abych se zabavil než vyjde GTA V" jsi přesně nerozuměl? *3*
-
Takovejch tragédů jsem snad vživotě pohromadě neviděl.. *15* *15*
-
Tak jeste ze mate ty mody kdyz si GTA 5 nezahrajete *14*
-
fakt sa musis pýtat na to kto?:D presne rovnaký ludia ktorý zvýšili predajnosť kapesníkov v posledných dňoch...
-
PETICE proti vzniku PC verze podepsána. Podpisy se shromažďují rychle. Pokud rockstar nechce krachnout na PC verzi se vykvákne.
-
Už se těšíš až je budeš moc upirátit na PC co? Mno vysoké prodeje na konzolích rockstars přesvědčí o tom že PC je mrtvá platforma a nemá cenu se na ni nějak zaměřovat.
-
Ty jsi asi bývalí pcčkář co? Mno něco mě říká že ty bys necracknul ani toustovač, natož konzoli. Takže se vrať někam do své pc pirátské komunity a neotravuj poctivé konzolisty. *6*
-
Jaký že má název ten mod?
-
A proč to sem píšeš, zase snaha o flame a urážku konzolí?
-
Proč by ne, po dohrání dark souls jsem sledoval tvoje letsplaye na tuto hru a hrozně jsem se nasmál. Vážně dobrá práce (a to je myšleno upřímně a bez ironie).
-
jediný slušné módy, co se po grafické stránce týče, které do značné míry zlepšily pocit ze hry si pamatuju v Mafii 1
-
Diskuze opět hrůza. Zajímalo by mě kdo rozdává mínuska nám ze hry se radujícím konzolistům. Asi někdo kdo si hru hned tak nezahraje. *3*
-
mě se u GTA IV strašně líbí jak je udělaný to město, ale moc mě nebavily mise co byly z 80% nějak dojet a někoho zastřelit, připadně někam dojet a s někým si dát závod nebo kombinace těchle dvou a pak samozřejmě otravné randící mezihry s věčným vyzváněním mobilu co nešlo vypnout. Když mi uprostřed honičky s policajty zavolala po stopadesáté Michelle aby si postěžovala že na ní kašlu, případně Roman jestli nechci jít na bowling, měl jsem chuť ten mobil vyhodit z okýnka jako nikdy *1*