Přejít na výpis diskuzí
Vidláci, ochlastové a jiná lákadla okresu Blaine na videu z GTA V
14.9.2013 | Petr Poláček
408 příspěvků
-
Dobro kámo nebudu tě do toho tahat.... Ale stejně, si rád že si to můžeš zahrát hned a ne až v příštím století kdy už bude běžnej matrix, je to tak ne? *1*
-
Dyt jo ne , o tom to preci je ( ne vazne ) ja to myslel jinak , ze jsem rad ze si to zahraji a nechci zde zbytecne vyvolavat , dalsi nesmyslne wars a flamy , tak to nezkousej podnecovat.
-
Ano gameplay videa od hráčů, dokonce je GTA 5 i na torrentech.
-
V tom případě děkuju za pokec, pobavil si mě a dobrou noc. Ale jestli se ti bude zdát o GTA V je to předzvěst že si koupíš konzoli bach na to! *1*
-
owl: a ty videa z netu jsou z finální verze hry???
-
To víš že jo kámo, užij si tu radost a neboj se to dát najevo, jen ať brečí. Palec nahoru !!! *3*
-
Tě nepotřebuju dojímat, mě jsi ukradenej :D Troluj si dál, já jdu spát.
-
Promazat by měli hlavně tebe, já nejsem zažranej fanboy nekupuju hry naslepo, shlédnul jsem uniklé gameplaye a vidím očividné chyby. A víc na mě nemusíš reagovat s někým kdo neumí slušně diskutovat se nebudu bavit. Své fanboy názory vnucuj jiným, jako potencionální zákazník mám právo kritizovat chyby.
-
je tam plno videi ale taky ze 5 uzivatelu ma 1 stejny video jak jsem si dneska mohl vsimnou kradou si ty videa navzajem :D
-
Graficky mozna hratelne si nejsem tak jisty.
-
V tom případě si připraven na pořádnej vodopád slz pokud patříš k těm bůhůůů pisatelům.
Ale ještě si nepřipadám jako hlupák dokud mě někdo pořádně nesejme, tys přišel po návštěvě wiki/google (hledej: kdo nejvíce potřebuje kapesník) s alergii, která mě moc nedojímá. -
Tohle je jedna z mala chvil , kdy jsem hrdej ze jsem Konzolista, pac si muzu uzit to co si na pc, uziji ale az nekdy buhvikdy a taky v jakem stavu ze. (GTAIV). *3*
-
owl, ty jsi uz dnes něco pil vid? Ja netvrdim ze mate ignorovat chyby, ale ze kuli jedny chybe nebo nejakymu problemu v grafice nemuzete odsuzovat celou hru... Doufam ze to tu promaznou, nektery ty zvasty co pises,a ne jen ty, to je ostuda... Stejne jako ze se snizuju na to ze se do toho zapojuju
Jo a zapomnel sis dat plus / už dobrý -
Miserius nám tady tvrdí že máme překousnout očividné chyby a nebrečet.
Na netu už máš videa kde si můžeš na vlastní oči ověřit že tahle vysněná hra není vůbec taková jakou nám R prezentoval. -
TY tam chodíš, že to tak znáš?
-
Kapesník u sebe nosím denně (alergie), takže díky za nabídku ale ne. A opravdu myslíš, že sarkasmem a tím, že přileješ do ohně něčemu pomůžeš? Pokud ano, klidně pokračuj, máš pravdu v tom, že se to tu stejně ztratí. Ale dělat ze sebe dobrovolně hlupáka... no nic.
-
owl: jak ale můžou kritizovat vysněnou hru, která ještě ani nevyšla??? To, že viděli pár obrázků a pár videí kdoví odkud, z toho přece nejde kritizovat. Až uvidí finální hru, tak prosím, ale takhle???
-
A co ted delas ty, pane logiko?
-
To taky musím zapařit.. sakra. Tolik her a tak málo času. *9*
-
staci mit doma oboje a nikdo by se nemusel hadat. na konzoli mi to splni svuj ucel to proste hrat a casem na pc i dokonale zahrat no a neni co resit