Přejít na výpis diskuzí
Vidláci, ochlastové a jiná lákadla okresu Blaine na videu z GTA V
14.9.2013 | Petr Poláček
408 příspěvků
-
RDR mělo snad jedinej pokles FPS a to presne v jedny sekci a pro kazdyho... Jinak naprosta krasa, nezavidte haranti
PC noobove se tu sesli a jen minuskujou a pomlouvaj hry ktery videli jen na youtube *1* Smutný zoufalci -
Řekl bych, že kolem toho bude ještě rozruch, tohle vypadá mnohem hůř, než čím nás doposud krmili R*, nedivím se, že tak aktivně mažou všechna videa. Při projížďce městem je minimální provoz a snad 2 lidi na chodníku... *7*
-
no strašné čosi fakt... absolútne nehratelné... prosim ta nezavid... nemá to zmysel nič tym nezmenis 17.09 si konzolisti užiju
-
Tady je zajímavé video, které krásně ukazuje, jak konzole tuto hru vůbec nezvládají. Grafické bugy a seky začínají kolem 12:40...
http://www.dailymotion.com/video/x14ocgp_gta-5-gta-v-leaked-gameplay-xbox-360_videogames
Jo a taky se vám zdá, že to vypadá jinak, než na screenshotech? *2* -
co se ti sekalo na RDR? ... ja to hral na x360 a žádný sekaní si nepamatuju
-
Na to jak je ps3 a xbox 360 starý tak ta hra na tom vypadá nádherně jen doufám že to na konzoli zůstane jakou to bylo s Red Dead Redemption
-
Díky. Čo sa týka digitálu tak to asi mozné nieje je tak?
-
RDR se taky pěkně sekalo až se to nedalo hrát! Zlatý PC!
-
jaaaaaaaaaaaj ta závist:D ked to tu čitam tak ju doslova citim:D neskutočné
-
Pokud máš známýho z nějakýho obchodu, tak ano.
-
A to je koho chyba?:D myslís ze daš zmuracieho smajlika ze tým niekoho dostanes?:D Jedine tvoja blbost nic viac ti nepoviem.
-
Je mozné aby bezný uzivatel uz hru hral dnes? Mimo verziu z torrentu a novinárov? Díky
-
Ty seš ale pitomec.
-
genialna uvaha.
na pc mam hier kupenych kopu, desiatky. na konzolu ziadnu (konzolu mam).
nesedi ti vzorec :) -
Tak bud tam takova textura bohuzel je a nebo to muze byt textura ktera se jeste nenacetla treba kdyz se obevil u nenocnice tak se ta textura nemusela nacist.Tak jako u MW3 kdyz se zacina tak nektere textury nejsou jeste nactene teda aspon na PS3
-
Grafika je u GTA V skvela ale furt mam pocit ze RDR vypada lip :D ale treba jak to budu hrat tak zmenim nazor.
-
jo, já přešel na konzole, protože jednou dobou bylo PC strašně přehlížené a i dneska je mraky her, které tam nikdy nedorazí, což by bylo pro člověka jako já tragédie, MMO, strategie ani jiné věci, co teď na PC vychází mě moc neberou, ale to není kritika, to tak prostě je, navíc třeba mám lepší HW v PC, než je v PS3 a AC3 se mi tam seká a na PS3 pohoda
-
Konzoli bych nikdy nekoupil *3*
-
jde spíše o to, že se pár lidí dostalo ke GTA V dřív a je to žádané zboží, nedivil bych se, kdyby to pirátili i ti, co to mají předobjednané origo
těch pár, co si GTA zpirátí je nic, proti tomu, kolik lidí si tohle koupí origo -
To je rozumnej pristup, hry na PC je treba podporovat, na ukor konzoli. Kdyz jsem mival flashlej X360, tak jsem vse taky jen palil, jedinou originalku jsem nekoupil. Na PC jich mam desitky a snazim se vsechny dobry hry, kdyz ne rovnou, tak aspon casem (v akcich) koupit.