Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Zerathus
    Zatím počkám a uvidím. Pokud bude hra obsahovat bugy apod. tak to snad do PC verze spraví. Nikám ale nespěchám, však mně ta hra neuteče a pokud Rockstar odmítne vydat GTA V na PC (o čemž silně pochybuji protože to je příliš velký trh) tak mám holt smůlu, svět se nezboří. *15*
    • Konečně rozumný komentář ale byla by to škoda.
  • Sakra já těm konzolistům až nechutně závidím!
    • Mato1987
      Pred niečo viacej ako rokom som bol na tom rovnako, kúpil som si ps3 aj so zopár hrami a RDR som prešiel rovno 3 krát :D
      • spoock
        jo, já přešel na konzole, protože jednou dobou bylo PC strašně přehlížené a i dneska je mraky her, které tam nikdy nedorazí, což by bylo pro člověka jako já tragédie, MMO, strategie ani jiné věci, co teď na PC vychází mě moc neberou, ale to není kritika, to tak prostě je, navíc třeba mám lepší HW v PC, než je v PS3 a AC3 se mi tam seká a na PS3 pohoda
    • neboj tky se casem dockas *3*. jeste ze sem ten xbox pred lety neprodal, ted uz je pripravenej na gta *14*
  • Titulek nelhal. Vidláků a ochlastů je tu rozhodně dost.
  • PC hraci si rádi počkaji protože tyhle mody stoji zato

http://www.youtube.com/watch?v=Ynxg0xnrLZ0

Takže takhle jsem zvedav kdy tohle budou mít konzole asi nikdy.
    • spoock
      jediný slušné módy, co se po grafické stránce týče, které do značné míry zlepšily pocit ze hry si pamatuju v Mafii 1
    • Ja len dodám jednu doležitu informáciu ... predtým nez cele GTA V omodujete predtým musíte ešte počkat na vydanie na PC... viem, že o tom hovoríte ako o samozrejmosti... no len aby ste sa nedivili...
    • Nechci teď shazovat ty módy, protože to je opravdu jako nebe a dudy oproti originálu, ale...

Na 00:35 toho videa je vidět slunce, které sice zajímavě září a mezi budovami to vypadá pěkně, ale jakmile se vyjede mimo, je to strašně přesvícené, že celá obloha je jak bílej papír, což je dobře vidět od 3:29 (vím, že jde o jiný mód, ale ono to vychází ze stejného základu a čim více to přiblíží realitě, tim více to je přesvícené).

Takže i když mody suprově vylepší grafiku, tak přes den (v GTA samozřejmě) to strašně pere do očí a prakticky se na to nedá koukat, což mě mrzí *9*

Proto jsem vždy používal jen nějaké decentnější módy, někomu to slunce možná nevadí, mě ale ano, vypadá to divně.

Kdyby někdo věděl o modu, který suprově vylepší grafiku bez toho vedlejšího účinku, byl bych rád, já jich zkusil hodně a žádný jsem nenašel.
      • to zapadající slunce je přehnaný to máš pravdu, v určitých momentech to vypadá jako by za Manhattanem vybuchle atomová bomba, ale není to zas tak častý úkaz aby mi to zkazilo dojem, jen má člověk nutkání nasadit si před monitorem sluneční brýle, protože to fakt působí jak kdyby si koukal do slunce *4*
    • mě teda daleko víc baví modifikace alá LCpdfr.com a podobně než njěaký přeefektovaný kekel který ani nejde rozumně, na normálním pc hrát... mám dvě kopie GTA IV (orig, ale jednu vanilla druhou zmodovanou jako hodně) + episody (orig) a to namodovany GTA IV vypadá daleko líp než to co bylo v tom videu.. fuj
    • Aha a kolik hracu to bude mit v takovy grafice? :D ty a 100 dalsich?
      • já to zrovna hraju abych se zabavil než vyjde GTA V, 2560x1600 všechno na full a icEnhancer a vypadá to fakt 100x líp než na PS3 *4*
        • TheGGG
          a běží ti to na 10FPS to musí být libový hraní
          • kdepak, seká se to míň než na PS3 *1*
            • PSP? To je něco jako Gameboy?
            • TheGGG
              Něco mi říká že nemáš ani PC ani PS3 a seš rád když ti kámoš ve škole pučí PSP *3*
            • jasný to je vidět že se něco naučili když člověk srovná co vyrazej ze stejnýho hardwaru s GTA IV a GTA V, nextgen GTA na příští generaci konzolí bude každopádně neskutečný nářez, ještě by to mohli zasadit do Vice City a lidi jim utrhaj ruce *4*
            • No jo GTA IV je na PC lepsi :D ale byla to jejich prvni hra na PS3 a jak uz jsem nekde psal co bylo s GTA IV nebude s GTA V protoze narozdil od GTA IV vyuziva celej vykon Konzoli.
            • no to jsem asi dostal sám sebe, protože jsem celou čtyřku dohrál na PSku a propady fps byly místama dost hrozný, takže na PC to vypadá líp a ještě se to míň škube, to je co? Holt můžu porovnávat tak vidím, srovnávat GTA IV na PC a konzolích je jak srovnávat Ferrari se Škodovkou, snad s vydáním PS4 se konzole aspon trochu dotáhnou
            • Ej, ted jsi nas PS3 hrace dostal..
        • UU uz jste 2 :D
        • TheGGG
          Tak určitě, aby se ti ten kompl nepřipekl. *14* GTA V na pc vůbec nevyjde, tak si alespoň můžete modovat lamskou čtyřku.
          • však nejsem socka, zahraju si to na PSku hned jak to vyjde, časem holt v pořádné grafice na PC za 200k v pohodlném křesle u kvalitního monitoru, zatím se holt budu krčit na hrozném gauči a kazit si oči na plazmě *1*
            • já mám tenkýma ololed displayema vytapetovaný WC, vždy při vykonávání potřeby zapnu wallpaper "Mount Everest" a připadám si jako král světa. na to sou docela dobrý
            • TheGGG
              Plazma je šunt, já mám doma OLED. je mi líto že jsou mezi námi i takoví socíci.
            • PS líbilo se mi jak jsi mi vykal, proč jsi přestal?
            • u-mejt? počkej chvilku prosím, najdu si to ve slovníku *7*
            • Lurok
              Chudaku tu musis mit hroznej zivot. Vsadim se ze mas doma sice kompa za 200k ale kdyz se chces jit umejt tak musis k sousedum.
        • Lurok
          Tak jeste ze mate ty mody kdyz si GTA 5 nezahrajete *14*
          • Hele jediný co rockstar neportnul byla Red Dead Redemption,Takže neprovokuj nikdo tu nechce flamewar.
            • sakra to bylo na luroka
          • které části věty "hraju abych se zabavil než vyjde GTA V" jsi přesně nerozuměl? *3*
  • Miserius
    Nevim, vy pc trubky, že nedokážete překousnout fakt že to prostě budou konzole mít o pul roku driv... Kdyz vychazelo treba Diablo 3, zadnej z konzolistu tu neskuhral že si bude muset počkat a nebo to treba ani vubec nebude... A ted tu prskáte na vsechny strany, jeden o piratstvi, druhej ze na youtube uz je par videi = kazdej konzolista krade a treti ze je nekde jedna stena s spatnejma texturama = blbá hra... Překousněte to nebo se vybrečte, ale už dejte pokoj
    • spoock
      Bohužel, všichni si s PC honí trika, že mají ty nej mašiny apod., ale nic na tom nezmění fakt, že první to bude vždy na konzole, bez konzolí na které se to prodává jak housky, by se tak drahý vývoj čistě pro PC nezaplatil.
      Já to PC scéně přeju, že to bude na tuhle platformu lepší, bude se to dát modovat, apod., ale když si chci něco zahrát jako první, tak mi je jedno, že je to na konzole.
      Když vyšlo Diablo III, tak jsem to hrál na PC a nebrečel jsem, že to není na PS3, apod. příklady
      • staci mit doma oboje a nikdo by se nemusel hadat. na konzoli mi to splni svuj ucel to proste hrat a casem na pc i dokonale zahrat no a neni co resit
    • Nevim kdo tady píše petici aby to na PC nevyšlo vůbec, že? Nepamatuju si, že by PC scéna někdy neco podobnýho udělala konzolím. A to že si půl roku počkam na graficky a i hratelně lepší verzy, oh jaká tragédie *7* . Tak nevim kdo je tady trubka.
      • Graficky mozna hratelne si nejsem tak jisty.
      • Miserius
        Tak ta petice je fakt ostuda a kazdej kdo to psal je exot... Trubky jsou ty co tu breci, nemusis hned byt urazenej *15*
    • Nejvíc tady kupodivu řvou konzolisti, kteří si teď poprvé v životě připadají důležití, protože na jejich zastaralou plastovou hračku konečně vyšlo něco exkluzivního a jakmile tu kdokoliv upozorní na nějaké nedostatky, tak se mu hned nadává do závistivého PCčkáře, aniž by si zdejší jedinci uvědomili, že to píší jinému konzolistovi *1* Mně je to třeba úplně jedno na čem a kdy to výjde, ale je to sranda sledovat zdejší hádky, něco jako děti ve školce.
      • Jo, a desítky, ba stovky dalších her exkluzivně na konzole nexistují, že jo?

Nikdo nepopírá, že PS3/X60 už mají svá nejlepší lépa za sebou (však na samotném GTA5 to jde vidět krásně), ale aspoň nelži o jejich počtu exkluzivních her.

A dobrý nápad s tou poslední větou, vždy je cool být nad věcí. Vznáááááášet se v oblacích.
    • Nevim, vy konzolové trubky, že nedokážete překusnout fakt že PC hráči si to chcou zahrát taky...
      • Miserius
        To vsichni chapeme, ale staci to rict, ne misto toho nadavat na cokoliv je napadne jen aby nemuseli priznat ze by proste hrali taky
        • Oni provokujú teba a naopak ty provokuješ ich s tými rečami typu "aby nemuseli priznat ze by proste hrali taky". Začarovaný kruh flamu
          Edit: Pekne si to tu zasral...
          • Přesně tak nikdo tady nikoho nenapadal dokud tady nepřišel Miserius vyvolávat hádky a provokovat.
            • kennyB
              no, to se uvidí v úterý/ ve středu. Pochybuju, že by někdo jako je rockstar udělali nějakou "botu".
            • To si nemyslím, chyby typu hnusné textury určitě nejsou známkou stažené verze, spíše bych to tipnul na to že nám celou dobu ukazovali PC verzi.
            • kennyB
              a nemyslíš, že ty chyby tam můžou bejt kvůli tomu, že to má někdo stažený, tudíž nelegální???
            • Ano gameplay videa od hráčů, dokonce je GTA 5 i na torrentech.
            • kennyB
              owl: a ty videa z netu jsou z finální verze hry???
            • Promazat by měli hlavně tebe, já nejsem zažranej fanboy nekupuju hry naslepo, shlédnul jsem uniklé gameplaye a vidím očividné chyby. A víc na mě nemusíš reagovat s někým kdo neumí slušně diskutovat se nebudu bavit. Své fanboy názory vnucuj jiným, jako potencionální zákazník mám právo kritizovat chyby.
            • Miserius
              owl, ty jsi uz dnes něco pil vid? Ja netvrdim ze mate ignorovat chyby, ale ze kuli jedny chybe nebo nejakymu problemu v grafice nemuzete odsuzovat celou hru... Doufam ze to tu promaznou, nektery ty zvasty co pises,a ne jen ty, to je ostuda... Stejne jako ze se snizuju na to ze se do toho zapojuju
              Jo a zapomnel sis dat plus / už dobrý
            • Miserius nám tady tvrdí že máme překousnout očividné chyby a nebrečet.
              Na netu už máš videa kde si můžeš na vlastní oči ověřit že tahle vysněná hra není vůbec taková jakou nám R prezentoval.
            • kennyB
              owl: jak ale můžou kritizovat vysněnou hru, která ještě ani nevyšla??? To, že viděli pár obrázků a pár videí kdoví odkud, z toho přece nejde kritizovat. Až uvidí finální hru, tak prosím, ale takhle???
            • Miserius
              A co ted delas ty, pane logiko?
            • Panečku tak se jako malý dítě přidáš a nadáváš taky, logika. *7*
            • Miserius
              Rekl jsem nekdy ze nemaj pravo kritizovat hru? Musis prestat cist mezi radkama *1* Podivej se na prvni 2 strany tyhle diskuze... Jen a jen pc hraci pomlouvajici RDR,konzole a GTA na konzolich... chudáci
            • já jsem konzolista a stydím se za zdejší konzole scénu, pořád dokola jen řveš pc hráči závidí, brečí, nemají právo kritizovat vysněnou hru. Přišel jsem abych se dozvěděl jak vypadá gta na konzolích a vím své tudíž s koupí počkám. Pěkný den
            • Miserius
              To nemyslis vazne ne? *1* Teda, pc hrác jsem byl asi 10 let, ale za mistni pc scenu se fakt stydim, alespon co se tyce gta/diablo diskuzí... Zoufalost panove... Nevim jestli to je mentalita čechů nebo proste jen pubertaku
      • ja sa nedivim... ale preto nemusia všade skučat, nadávat a sypat zo seba hromadu nenávistných hlášok voci konzolistom....
    • a toho je plný web... proste spotreba kapesníkov rapídne stúpla...
  • God-of-War
    Už jen tři dny. *14* Bude to prostě totální bomba, která bude sklízet 10/10. Tipuju přes 30 mega prodaných kopií.
    • No ty vole, hype teda musí být extrémní, když i God-of-War je tak hotovej z hry, která není exkluzivně pro Playstation.
      • Je to pič** jeho názor ať je jakýkoli mě nezajímá jen zabírá místo *3*
  • IGN – 10/10, Polygon – 9.5/10, Mirror – 10/10, OXM – 10/10, OPM -10/10, Edge – 10/10, GameInformer – 9.75/10, CVG – 10/10, Gamespot – 9/10, Destructoid – 9/10, GiantBomb – 10/10, Gamereactor – 10/10, GodisaGeek – 10/10, Videogamer – 10/10, Joystiq – 9/10, Thesixthaxis – 10/10 nebo Pocket-lint – 10/10 k tomu nemusím nic říkat. *1*
    • Ferda Pantnálek 3/10 a říkal, že mu nešla otevřít krabička
      • kennyB
        Nešla mu otevřít krabička, protože nemá jednu ruku *1*
  • No to že vydavatelé nadávají na to že se PC hry pirátí a nikdo je nekupuje ale to že před vydáním hry je na netu 2x GTA5 pro xBox360 a jedenkrát pro PS3, to podle mě lidi zkusí tu zpirátěnou verzi než za 2 klacky kupovat DVD které se poškrábe a jsou v ... . Snad PC verze vyjde do vánoc jestli vůbec kvůli zpirátěným konzolovím verzím.
    • TheGGG
      Už se těšíš až je budeš moc upirátit na PC co? Mno vysoké prodeje na konzolích rockstars přesvědčí o tom že PC je mrtvá platforma a nemá cenu se na ni nějak zaměřovat.
      • Nové konzole jsou jen průměrný dnešní herní PC a pokud bude trvat zase nástupce xbox one a PS4 tak PC bude úplně jinde, už to není že konzole byli lepší než PC teď jsou průměrné herní PC které je upravené jen na hraní. Kdyby nebylo PC tak chci vidět jak Rockstar programuji na Gamepadu na PS4 nebo jiné konzoli. PC lze upravit v konzolích můžeš vyměnit jen mechaniku a HDD ale vyššího výkonu nedosáhneš hardwarem ale jen lehce software. Konzole jsou upravené pro hraní ale na Gamepadu bez myši a klávesnice si MMORPG nezahraješ aspoň u tera přes gamepad neotočíš obrazovku (by mě zajímalo jak míříš s lučišníkem nebo mágem). Osobně jsem hrál jen na PS ty novodobé konzole jako PS2 a spol se mě úplně minuli.
    • spoock
      jde spíše o to, že se pár lidí dostalo ke GTA V dřív a je to žádané zboží, nedivil bych se, kdyby to pirátili i ti, co to mají předobjednané origo
      těch pár, co si GTA zpirátí je nic, proti tomu, kolik lidí si tohle koupí origo
    • Lorde Helleno, běž si poplakat k mamce, tady to nikoho nezajímá. Jdi si sosnout Kobru 11 a společně s tatkou se podívejte jakej je Simir borec.
    • kennyB
      2 klacky nestojí už žádná hra na konzole, možná tak nějaká spešl edice. A tahle hra se ani nemusí zkoušet, to bude bomba. Na e-shopech je už předobjednávka vyprodaná *3*
    • o pirateni vicemene nejde, jde jim o ty joudy, co sou ochotny platit prepaleny ceny pri launchi, no a to shodou nahod jsou ti, co jim konzoli koupila maminka... *5*
    • Jooo podle me vyyyjde sicce za roka ale zato v plne krase...Na xku sice fakt super..ale na pc proste to nikdy mit nebude..ted neresim ovladani toj e naprosto precizni..
  • z uniklých gameplay videí je krásně vidět jak photoshopem upravují screeny. Textury jsou vyblité.
    • tdy je krasne videt ta uzasna grafika :D:D http://www.at7addak.com/data/news/2013/9/13/Shanklish/pc/-3CVJ3.jpg
      • Tak bud tam takova textura bohuzel je a nebo to muze byt textura ktera se jeste nenacetla treba kdyz se obevil u nenocnice tak se ta textura nemusela nacist.Tak jako u MW3 kdyz se zacina tak nektere textury nejsou jeste nactene teda aspon na PS3
      • Asi za těch X století vývoje nebyl čas na hezčí textury a grafiku obecně. Proč to nemá absolutně žádnej styl? Sterilní syrová grafika, jasněm, že herní zážitek na tom nestojí, ale u hry, kolem který se dělá roky tolik humbuku mi tohle přijde kapku trpaný.

Asi nejsem cílová skupina ;) No nic, jdu si zahrát starý GTA, to si na nic nehraje a hezky se hraje :)
    • Screeny jsou totiž z neohlášené PC verze. San Andreas mělo hnusnou grafiku, ale zábavy bylo spousty! Co si od staré PS3 očekával???
      • Libi se mi jak pisete ze screene gameplaye a vse je z neohlasene PC verze jakobys nemohl uverit ze proste na te 7-8 let stare Konzoli to vypada skvele myslim si ze 7-8 let stary PC by si nevrzl bez nakych uprav.
  • Vtipné mi príde hlavne to ako všetci hovorili že na PC sa bude len pirátit a pritom na youtube už je plno videí *1*
    • je tam plno videi ale taky ze 5 uzivatelu ma 1 stejny video jak jsem si dneska mohl vsimnou kradou si ty videa navzajem :D
      • Jack1947
        Kvuli like a Subsribum samozrejmne , nic noveho. *3*
    • Miserius
      Jo par videi versus statisíce upiratenych pc verzi, to je fakt stejný *2* Me prijdete jak zhrzeny manzelky, vy, co skuhrate protoze si budete muset na pc pockat
      • To je fakt, statisíce upirátěných PC verzí oproti milionům upirátěným Xbox verzím nic není. Díky takovým jako jsi ty, jsou konzolisti za debily
        • Miserius
          Jen se vztekej, treba zapomenes an ten fakt ze te proste sere ze si nezahrajes *15*
          • Nejsem si jisty jestli je konzole za 4k nebo i mene prekazou proto aby si nezahral GTA
            :)
            • Miserius
              Presne tak... 4k clovek utrati ani neví jak, tak si muze koupit konzoli, zahrat vsechny resty a prodam a usetri se skuhrání/závisti/nebo jen stupidity (nechapu tady mistni pc hrace, jak pc tak konzole maj supr exkluzivni tituly, get over it)
      • Kto povedal že nemám doma Xbox?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit