Přejít na výpis diskuzí
Vietcong je i dnes unikátní hra - ohlédnutí za dosud nepřekonaným českým projektem
30.10.2016 | Ladislav Loukota
189 příspěvků
-
nah KKT nejsem ani o členství v ku klux teamu nemám zájem...
-
No a vem si že Mafiu jsem hrál někdy až 2010 snad poprvé nebo 2008 už se nevzpomínám.
V době kdy vycházela jsem neměl ani pc ale četl jsem nějaké preview v Levelu - Vietcong má samozřejmně v originálu ale bohužel i druhej díl ( 1+ fist alpha) Ano bylo to v době kdy česká scéna stála za hodně a dělala hry které za tolik i stáli. -
Tak to je příklad hodný tvé mentální poruchy.
-
Tak hlavně jsou země a je jich většina, které žádné války nevedou a ani se nesnaží o nějakou dominanci nad ostatními. Nemluvě o tom, že v jejich administrativě nejsou psychopati. Řídí se mezinárodním právem atd.
-
Jj dej par tipu tez bych si zahral neco poradneho na zpusob VC.
-
No jo...IGN, tak to je ina...mimochodem, tehle mesic jsem ti jeste nenapsal,.ze jsi totalni KKT, ze ne?
-
neuvěřitelné, kolik lidí se tu může popo ze hry které IGN svého času dal jen 70/100... to je prostě to čecháčkovství, stejné jako s Mafií. *7* *7* *7*
-
edgy AF m8, edgy AF.... street level shizzle ma nizzle...
-
R6 byla hra asi s nejnudnější kampaní jakou jsem kdy hrál, díky, ale pokud taktika = nuda tak si radši zahraji COD...
-
A jak podle tebe vede války kdokoli jinej?
-
Když jsem to hrál poprvé, někdy jak to vyšlo, byla to má první "moderní" FPS po DOOM, Blood a Quakeovi. Je tedy přirozené, že mě ani nenapadlo, že je ve hře baterka. Stejně jako spousta ostatních jsem dal tunely po tmě. :-) Já na to šel pro změnu po sluchu. Počítal jsem kroky a uvážlivě používal takové ty svítící tyčky. :-) Myslel jsem, že je to součást hratelnosti. Doopravdy prožít trauma tunelových krys. :-) Když mi kámoš s odstupem řekl o baterce, málem jsem sebou švihnul o zem. :-)
-
Náhoda, zrovna minulý týden jsem si Vietcong rozehrál znovu. Ta hra neztratila nic z hratelnosti ani atmosféry, stále je skvělá. Na grafiku se dá koukat i po těch letech. Akorát jsem zkusil nejtěžší obtížnost a na ní je to nehratelné. Umělá inteligence vidí skrz křoví pomalu přes celou mapu. Jedna rána a smrt.
-
Šíleně bych si přál vidět jednou Vietconga na GOGu a na Steamu... ale při představě toho, co za podnik ji dneska drží v rukách, mě jímá skepse.
To už spíš je šance, že tam jednou uvidíme první Mafii. A ani tomu se mi moc nechce věřit. -
souhlas, dej tip, rád si takovou hru zahraju. Jsem jedno velké ucho/ resp oko.
-
tak dej nejakej tip
-
Dneska najdeš stejně tak kvalitní fps hry včetně těch taktických. Stačí jen hledat. Zrovna u stříleček podle mě neplatí, že dříve bylo líp a osobně pochybuju, že ono dříve ty hry byly lepší neplatí vůbec.
Vietcong byla výborná hra, ale dnes by neměla šanci. Navíc dvojka byla už slabá. -
nj dneska už je ten singleplayer v strilečkach oničem, cod, BF atd. kde jsou hry jako tohle, stare dobre takticke strilečky jako rainbow 6, swat, ghost recon...
-
no vidíš, tvoje chyba že máš desítky
-
Já jsem po tmě udělal 1tunel a u toho 2 jsem to odinstaloval až pak ve škole mi řekli že tam je baterka
-
Já teda musel šáhnout po warezu, ale historicky jsem měl origo, takže svědomí čístý, každopádně s rozjetím pod W10 nebyl žádnej problém.