Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Paulcz
    18.2 million gallons of Agent Orange (Dioxin) was sprayed by the U.S. military over more than 10% of Southern Vietnam,[31] as part of the U.S. herbicidal warfare program, Operation Ranch Hand, during the Vietnam War from 1961 to 1971. Vietnam's government claimed that 400,000 people were killed or maimed as a result of after effects, and that 500,000 children were born with birth defects.[32]

Takhle vedou války Amíci.
  • Drž hubu
  • Pod to se můžu podepsat, lépe bych to nenapsal.
  • Jo, Vietcong je jedna z hernich nestarnoucich ikon. Atmosfericky singl, ktery jsem dohral poprve nekdy v 2002 a od te doby jeste nekolikrat. Zabavny multiplayer, ktery podle me na poli "jednoduchych" FPS, neprekonal nikdo. Nejoblibenejsi mapy Halong Port, Waterfall, Steam, Storm. Syrova džungle, kde pokud se nehybete, nejste prakticky z vetsi vzdalenosti videt, takze mody jako team death match nebo capture the flag jsou opravdu atmosfericke a infarktove. Nejsou zde zadne hovadiny, jako nejake zvyraznovani cilu v battlefieldech, pouze jednoduchy ukazatel HP, ktery byl jeste k tomu na vetsine serveru vypnut, a ukazatel score. Super bylo, ze krom chatu byla ve hre paradni komunikace, nikdo tam nikomu nenadaval, a kazdy se snazil. Tohle byla hra, kde mela kazda specializace svuj smysl, nikdy nezapomenu jak jsem v CTF pokladal na strategickych mistech pasti, ktere jsem po sebrani vlajky preskocil, ale pronasledovatele, kteri o nich nevedeli, vybouchli :) nebo kempeni v desti na mape Storm, kde jsem dokazal privolat nalet presne na hnizdo nepratel a ziskat tak 5 killu. Nebo ten mod kde jste museli eskortovat pilota, ktery mel jen pistolku - nejvic me bavilo hrat prave za nej. Pomatuju si, jak jsem taky zavidel Vietcongskym sniperum Dragunova, to byla paradni sniperka ... M1 garand se mohl jit zahrabat, stejne jako Winchester. Servery byvaly nacpane k prasknuti. Na me pricce Vietcongu konkuroval v zabavnosti jen UT 2004 a Doom II parby po LAN.

Joo Vietcong byla stejne jako prvni osudova laska proste jedinecna hra, ktera vtahla a nepustila. Jedinou chybu, kterou jsem ale odhalil vicemene az tento rok, kdy jsem si Vietcong znovu nainstaloval z CD a chtel si hru projit na obtiznost Vietnam, je AI nepratel. Na nejtezsi uroven vidi skrz kere, stromy a spol, takze je to prakticky nehratelne. Je to velka skoda, ale neda se nic delat :) za tohle bych hre strnul body a colkove bych ji hodnotil 96/100 :)
  • rejžožrouti!!!!ratatatata
  • To Maros: Nejdřív napíšeš, že jsi Vietcong vůbec nehrál a pak tady plácáš o tom, jak strašně moc je ta hra černobílá a politicky korektní. Vzpamatuj se.
    O Vietnamu toho asi taky moc nevíš. Zvěrstva se dějí ve všech válkách a jen totální hlupák si může myslet, že někdy v historii proti sobě bojovali zlí proti dobrým. Opravdu není důvod cpát vraždění civilistů do hry o speciálních jednotkách, když to byla jen okrajová záležitost v celé dlouhé a zbytečné válce... Nějaký masakr v My Lai je opravdu slabý čajíček oproti masovým popravám, které měl na svědomí Severní Vietnam a Vietcong. Válka ve Vietnamu byla ze strany Američanů prohraná přesně kvůli takovým hlupákům jako jsi ty, kteří byli schopni celé dění obrátit vzhůru nohama jen tím, že se oháněli jedním blbým incidentem s napalmem, který ještě k tomu neměli na svědomí USA, ale Jížní Vietnam... *7*
  • Inquisitor
    Tak určitě. To je první co mě u hry zajímá, kdo jí vyrobil. Podle toho nastavuju zábavnost hry.
  • Inquisitor
    Ale je stejně zajímaví, že člověka nenapadlo podívat se na ovládání. Dneska bych to udělal jako první, ale tenkrát mě to nějak nenapadlo :)
  • KrPa
    V1 byla proste jungle, V2 je jen mesto, jen dalsi takovy klon CoDčka ve vietnamu.
  • nikdy jsem nepochopil co na tom bylo tak super.. kdyby to nebylo z CR tak po tom nestekne ani pes..
  • Shenkster
    Ratata kur*a ratata !
  • jedna z najlepsich ceskych hier spolu s mafiou a hidden and dangerous 2 , u mna jedna z naj fps hier a ty to nazves hanbou :D chod si zapat final fantasy lebo to su jedine hry na ktore nemas krive slovo lebo su to tvoje modly :D
  • je to stejný důvod proč neni Mafie 1 možno koupit
  • Odulin
    Vietcong byl super. Zůstalo dost vzpomínek....i na tunely a svícením na cestu pomocí střelby, než jsem zjistil, že mám baterku. :D
  • V tom tuneli som takisto nevedel o baterke ale nakoniec som ho presiel tiez len pomocou vystrelov *1* *1* Skvela hra s mafiou 1 top.
  • Vietcong je parádní pařba. Jdou na něm vidět zlaté české ručičky, je to poctivá hra, která se nebojí jít vlastní cestou. Umí předat příběh, podobně jako první Mafia. Autoři neopomíjí detaily, hra je místy epická, ale ne prvoplánově jako hry západní produkce. Spíš je místy hodně civilní, sledujete proměnu vlastního bunkru, míváte celkem přirozené konverzace se spolubojovníky. Postavy jsou sympatické a chovají se logicky. Navíc je potřeba zdůraznit parádní multiplayer a rychlé bitky, vystřílet Halong port na nejtěžší obtížnost je výzva a občas si to střihnu.
    Je to hra, netahal bych politiku tam, kde ji není třeba.
  • Inquisitor
    Osobně jsem víc žral Flashpoint, ale Vietcong byl přeci jenom dost jiná hra. Ta džungle, pasti, přepady a nakonec ty hlášky :) Plus ty tunely, kdy člověk nevěděl že má baterku a střílel do tmy podle zvuku. Vlastně si to člověk sám udělal víc hardcore, ale stejně jsem to prolez :D
    Prostě jedna z her na který mám vzpomínky a mám ji s něčim spojenou.
  • Mart9
    vůbec? :)
  • Gordar
    Jde to hrát dneska na gamepadu?
  • Tak tento článek mi mluví z duše. Hned jsem instaloval a hra časem vůbec nezestárla. Pořád pecka oproti přeplácaninám co dneska vychází. Bomba.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit