Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • World In Conflict ♥
  • Magister_Peditum
    Kdybych myslel strategie, tak se nabízí přehršel dalších kandidátů... *3*
  • Ne, je to totální, ale totální průšvih. Pokud si to chceš zahrát, tak jen jako ukázku toho, jak nemá vypadat FPS hra. Představ si, že bys koukal na pokračování Terminátora 2, kterého někdo natočil během přestávky na oběd v areálu třineckých železáren.
  • V Hearts of Iron můžete hrát za všechny strany.
  • Dominator666
    Ahoj, jsem tu nový, tak jsem se rozhodnul, že zde taky něco napíšu. Vietcong mám moc rád a velmi rád na něj taky vzpomínám. Dodnes si pamatuji, jak jsem dostal od rodičů nový počítač a moje první hra na něm, byl právě Vietcong. Nikdy nezapomenu na ten training. Ty hlášky toho velitele, to nejde zapomenout. Pamatuju si jenom některé mise, hlavně tu první, jak musíte sundat snipera. No, jelikož jsem v té době byl ještě neostřílený hráč, tak mně to dělalo problém a docela jsem se vztekal. Spolu s Mafií je Vietcong moje nejoblíbenější hra. Chci také pochválit kvalitu článku a hlavně webu. Je to super!
  • KrPa
    svetove proslulejsi je tedy operace flaspoint, pak mozna ten viecong, HaD je spise okrajovka
  • Paulcz
    Bohužel to jen reflektuje skutečnost v politice, společnosti a další věc je, že je hrozně málo kvalitních scénáristů, kteří by navíc měli volné ruce ve své tvorbě.
  • No problém s tím byl akorát ten, že těch světel bylo cca 5 (a po použití podle mě už sebrat nešli)
  • https://youtu.be/_Nis-zvb03M

:3
  • Mart9
    OK, tak tím jsem teda svítil já, ale nepamatuju si, že bych měl nějaký problém.
  • Vietcong je společně s Hidden and Dangerous 2 to nejlepší co se od nás v tomhle žánru dostalo do světa - svého času to byly bezkonkurenční tituly.

...a strašně mě mrzí, že to takhle dopadlo...
  • Jop, než jsem přišel na baterku tak jsem se pokoušel svítit tímhle.
  • Mart9
    Je to tahle hra, kde se do tmy házely ty tyčky, co zlomíš a ony svítí?
  • já dvojku nehrál, myslíte že to dneska má smysl? jakože ve srovníní s jedničkou to bylo sice slabší ale porad je to ve srovnaní s dnešními hrami nadprumer?
  • Jo! Přesně! Musel jsem mrknout do návodu, na to už jsem málem zapomněl *1*
  • Magister_Peditum
    Když jsem o tom černobílém příběhu, tak to byl případ i té Operace Flashpoint, kde NATO bylo za Mirky Dušíny, zatímco na sovětské straně to byl samý hrdlořez. Ale to se nezměnilo ani dnes. V kolika válečných hrách můžeme hrát v kampani i za druhou stranu? Nebo jsou v nich alespoň racionálně vysvětleny její důvody?
  • Majkl
    jj, kámoš řikal "jsem tu misi hrál 3 hodiny, svítil sem si výstřelama z pušky, pak sem přišel na to, že tam je baterka!" *1*
  • Ano, to vím :) - od té doby mám rád obě války, když je o nich něco např. v TV dokumentech.
  • Drobnosti jako zbran která se sundá když hráč vola a krytí...to jinde jen tak neni a to dělá vzpomínky jako u mafie a flashpointu....

A pak stejne znalci recenzenti vychvalují hry kde na vše kašlou a jedou vlastní kopírky..
  • Mart9
    A ještě si vzpomínám, že jsem na úplném začátku té hry v první misi nedokázal přijít na to, odkud na nás ten vietnamec střílí :)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší