Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • A nebo to možná bude spíš tim, že Wasteland nebyl nejvyhypovanější hra poslední pětiletky, ale jenom pokračování solidního polo-indie RPGčka, takže očekávání nabyly zdaleka tak vysoký. Taky by mohlo hrát roli, že oproti předchozímu dílu došlo ke zlepšení prakticky všeho, co se zlepšít dalo. No a v neposlední řadě se z izometrický hry děsně blbě dělaj fail kompilace glitchů, protože to zdaleka nevypadá tak komicky.

• Factorio ma na mobilech velice zjednodusenou neoficialni kopii, ktera se jmenuje Sandship a je zdarma.

• Neco malo tam je, ale je to pribeh jak v rodokapsu. To byly takove lacine kratke pribehy prodavane v trafikach. Akorat do vlaku a nechat na nadrazi nekomu dalsimu. Vetsinou to byla kovbojka o osamelych strelcich a pomste, vsechno pres kopirak. Tady udelali ze strelce strelkyni a v dnesnim potrhlem svete je to pro nekoho kdo chce byt s dobou povinnost nadsene halekat.

• lito

kdyby šlo jen o bugy... Cyberpunk je jen mírně nadprůměrný open-world a ty bugy, glitche to pro CDP naštěstí kryjí. Jinak je to sedmičková hra a víc ani prd.

• michaelfoucault

Měl nekonsensuální pohlavní styk s mým psem. 

• Co bylo lvlstně zabugovanější? Vítězný Wasteland 3 nebo poražený Cyberpunk 2077? Protože W3 jsem kvůli bugům ani nedohrál (zatímco C2077 bez problémů dvakrát). Ale u jedné z těch her to asi nevadilo protože nebylo cool na to nadávat :-D

• Veskoslav

Teď nevím, jestli to myslíš vážně nebo ironicky:(

• Řešení puzzlu například. Zapojování kabelu který je v celý 30 hod hře asi jenom (2x) vypovídá o vsem. A to by tato minihra s kabelem obstála možná na samostatnou hru.. 

• Chybi vychvaleni Doomu Eternalu.

CP jsem jeste nehral, tesim se, ale z obrazku mne trochu zarazilo, ze vice nez ponure, zvolna se rozpadajici a monumentalni Blade Runnerovske LA to vypada na realne LA s prehrsli slunecniho svitu, cimz to jaksi vypada jako nejaka hongkongska mestska akce s trochou toho "cyber" navic.

• Kdeze je v tleni ta akce? Jste si jist, ze jste si to nespletl s novym etalonem akce - Doomem Eternalem?

• Veskoslav

Můžeš mi prosím tě napsat ty rozdílné prvky v hratelnosti?

• GoT je genericka hra, furt to sami, open world akce, jako v pohodě hra ale dohrany za 3 dny a prostě jak říkám dobrá hra ale furt to sami. Tlou 2 je dost variabilní akce nabitá mnoha rozdílnými prvky v hrastelnosti. Pro mě neporovnatelny hry. A to jsou ty subjektivní dojmy. O těch objektivních, tedy nejvíce o technických věcech mlčím. 

• TheGGG

no vida, na něčem se shodnu s veskoslavem...

btw: zakázané je i slovo stří*at.... což jsem zjistil, když jsem chtěl napsat o krvi stříkající (v tomto tvaru už to zakázané není lol) z rány v nějaké hře...

• TheGGG

co ti Vávra provedl, že ho nesnášíš?

• TheGGG

to že západní studio dokázalo vytvořit sice romantizovanou, ale japonskou kultůru/historii respektující hru a to tak dobrou, že si ji vychvalují i japonci samotní a stěžují si pouze na to, že něco takového neudělali sami, to už je samo od sebe obdivuhodné.

Že to západní tvůrci zvládli bez toho, aby do hry nacpali typické západní bs nesmysly, které dnes musí být všude, to je o to lepší.

žádný hrozivý japonský nacionalismus za tím nevidím. Ve hře je např. mnohem víc pro-mongolských japonských kolaborantů, než kolik jich v reálu kdy bylo. Samozřejmě hra potěší každého milovníka samurajské tématiky a japonska (a japonce dvojnásob), ale to je tak vše.

• michaelfoucault

ad hodnocení v časopisu Famitsu: nejde jen o to, že jde o hru, která tak hezky kýčovitým způsobem ztvárňuje feudální Japonsko? Zvlášť u tak nacionalistického národa, bych se vůbec nedivil, nehledě na její kvality (které jsou vysoké, ne že ne). 

• TheGGG

baví mě jak readakce trvale ignoruje tsushimu a dělá tlačenku tlou 2 (což je průměrná šestková hra).

Jen tak BTW: tsushima byla teprvé třetí západní hra, která v prestižním magazínu Famitsu v japonsku dostala absolutní hodnocení a byla japonskými herními osobnostmi označena za hru roku.

Ani nemluvím o tom, že crowdfundingová kampaň na obnovu zničené brány tori na skutečném ostrově tsushima několikrát překročila požadovanou částku, na což měla dle tamních mnichů právě vliv popularita ostrova díky hře GoT.

Za mě tedy vítěz roku jasný.

• Bumtaratabumbumbum

Tak mně z toho článku úplně nevyplynulo, že by to Pavla vůbec nebavilo a do hraní se musel nutit. Spíš mi to přišlo, že ho to prostě ani zdaleka nebavilo tolik, jako zbytek redakce. Zrovna tak nenapsal, že by Cyberpunk byl špatná hra, ale že naprosto nenaplnila potenciál (v obou těch tvrzeních je velký rozdíl). 

Tobě se nikdy nestalo, že by ses docela bavil u nějaké hry a strávil u ní dost času, přesto ale bys o ní neřekl že je naprosto parádní, ale třeba jen že je celkem fajn?

• Veskoslav

Vydařený a emocemi nabitý příběh...Po 20 hodinách v LoUII jsem ten "příběh" stále nenašel...Příběh mi tam přijde jako ve vysokorozpočtovém p*rnu. Snaží se, snaží, ale pořád to bude jenom p*rno.

Jako vážně je p*rno zakázané slovo? A co pindík? Nebo fifinka?

• Pavel Makal

Snadná odpověď - tohle je můj osobní výčet a Factorio jsem bohužel nikdy nehrál. V příštích dnech budou podobné články vycházet i od ostatních členů redakce, třeba se někde objeví.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit