-
Radši si dobře užiju příběh hry, než se ztrácet v inventáři. Jestli ho zjednoduší, tak to bude jen přispívat k lepšímu vtažení do děje.
-
To snad bude. *3* Další věcí je znovuhratelnost, kdy uděláte jiná rozhodnutí.
-
Ty ostatni vety nebyly miney jmenovite na ME3... byl to jen vseobecny povzdech... Minimalne hraci doba bude doufam podstatne vyssi nez dve odpoledne :-)))
-
Jenže ty FPSka mají většinou i multiplayer, jehož životnost je v řádech měsíců...
-
Já tam tam ty tebou domnělé spojitosti nevidím. Z toho, že chci mít vychytanější inventář, nemůžeš usuzovat ani na herní dobu ani na problematiku rozhodování *3*
-
"bez toho, aby byl hráč zatížen obrovským inventářem a tunou upgradů“."
Nojo holt moderni doba si zada moderni postoje... stejne jako "nemyslime si, ze by hraci chteli delsi hraci dobu nez jedno, dve odpoledne, to prece nikoho nemuze bavit..." a koncime u "rozhodovani hrace se snazime omezovat na co nejmensi kosmeticke detaily, hraci prece nechteji byt stresovani moznymi nasledky spatneho rozhodnuti..."
A pak se clovek divi co se dneska vydava :-) -
??? jsem nevedel, ze mi tu delas tiskoveho mluvciho *7*
Kazdopadne ja si nestezuju, 1600 bodu jsem dostal k DA2, kde mi DLC jsou ukradeny a dalsich 1600 jsme vyhral v soutezi, takze mam vsechny DLC k ME2 v podstate zadarmo.
Kdyz nic jineho, tak shadow broker za ty penize ale stoji. Herni doba cca. 3 hodiny se blizi k delce nekterych AAA FPSek posledni doby v cene 60 dolaru *1* -
No, vzhledem k tomu, že původní hra není zrovna vyhlášená herní dobou, tak i těch "pár" hodin hraní navíc je docela slušný bonus.
-
No ked som prvy krat hral tak mi umreli asi 3 a potom som uz vedel co a jak, vresp. kde som spravil chybu takze si nemyslim ze by si mal byt az tak ochudobneny :-)
-
Jak už jsem jednou psal o ME, postavy z předešlých dílů si myslím nebudou. Hodně hráčům během závěru ve 2ce vymřela skoro celá, někomu i úplně celá parta. Takže ten kdo dohrál ME2 jako prase, bude ochuzen o dialogy a průběh příběhu ve trojce? Nebo zničeho nic nějakej KROGANSKEJ papaláš vyklonouje vaší skupinku parťáků, teda pokuď vám umřeli v předešlym díle a mají hned jinou identitu? TO NENÍ ŠPATNÝ NÁPAD!
-
Ty jsi dobrej dement, vid?
Ten tvuj "panak pod mirou" slusnymu hraci nabidne nejakejch 40 hodin hrani, a kazdy DLC taky par hodin za cca 2 stovky.
Jestli je to na tvuj uzlicek moc, tak plakej nad svoji situaci a nenavazej se do lidi, ze jsou blby ovecky a kdovi co, tupce. Blbej jsi leda ty.
Zkus se nad konceptem DLC zamyslet - mozna pochopis, ze to ma i pro hrace mnoho vyhod.
Jestli je Arrival fakt jen na dve hodiny, tak je to za 130kc furt daleko lepsi cena/vykon nez u kdejaky jiny "plnohodnotny" hry.
(KAPTCHA tady ted po mne chce pro kontrolu opsat "FAG" : D Taky te umi vystizne okomentovat...) -
Chybí tu reakce Droma, který by ti řekl, že DLC k ME2 za těch pár dolarů jsou výborné doplňky :)
-
Nejsem si jistý jestli 1-2 hodiny trvající DLC, např. Arrival mužeme označit slovy "velká rozšíření"
-
Spíš Češi stahují a ještě u toho remcají.
-
Ale nutí. Tím, že na tom chtějí (jestli vážně chtějí) stavět začátek ME3, trochu navádějí, že by bylo dobré si to DLC koupit.
Hodně Čechů si to stáhne: To je sice fakt, ale co ti, co si to nechtějí koupit ani nechtějí nelegálně stahovat? To jako má být stylem "piráti se smějí, platiči jsou v háji?" -
Děkuji pěkně, právě jsem zjistil, že jsem ovečka na pastvě, protože jak mám averzi vůči DLC typu 3 nové obleky, tak tato velká rozšíření (Shadow Broker, Arrival, Overlord) mi u této série nevadí. *1*
-
To bys mohl o datadiscích říkat taky, třeba o Warcraft 3: The Frozen Throne...
-
Za prvé, nepindej na Bioware, ale na EA. Za druhé, máš pravdu. Něco jiného je trapčit s bonusovými předměty, případně prodávat mise, jejichž obsah nijak zásadně nezasahuje do hlavního děje. Takových dlcéček ať si klidně vydávají mraky. Jenže rozkouskovat zásadní události, a pak systematicky z hráčů tahat peníze, tak to už mi vážně nevoní, spíš mi to hodně smrdí a dělá se blbě. Já se můžu na nějaký alternativní hadry vysrat, ale např. takového Shadowbrokera samozřejmě chci. Ti šmejdi využívají toho, že mám rád jejich produkt a taková politika mi nikdy nevoněla. Co dostanete, když často nakupujete v nějakém obchodě? Slevovou kartu. Tedy dárek, resp. výhodu. Co dostanete od EA? pouze vychcanost. A to je přátelé ten "pravý" kapitalismus. Snad jen probíhající akce s ME2 zdarma ke koupi DA2 jim trochu zvedla reputaci. Takže, kolik už vás celé ME stálo?
-
Hmm, nevím, jestli je dobré to omlouvat tím, že si to lidi stáhnou. A že to není záležitost jen Bioware? Jo, když to projde jednomu, ostatní se přidají. Když jsou lidi tak hloupí, že dovolí aby jim to prošlo, tak proč by to neudělali?
Když ti v hospodě někdo prodá panáka pod mírou a ty na to nic neřekneš, proč by to neudělal znovu? Je to jen o tom nenechat si sr*t na hlavu.
Ale tady jak vidím za pravdu dostanu negativní repku, protože spousta lidí prostě dál nedohlédne.
No, když vám já neotevřu oči, oni otevřou vaše peněženky. -
Nikdo tě do toho nenutí a stejně většina Čechů si to stáhne když to je bez češtiny. A rozhodně to není záležitost jenom bioware.