Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Nacpat zásadní moment do krátkého DLC je hnus. A místo toho aby je lidi někam poslali, ještě jásají.. Jo vyšlo jim to. Vítejte na pastvě ovečky. Až vám místo ME4 dají 15 DLC za 4x tolik peněz co korektní díl, poděkujte si. Jsem sice fanda a mám ME 1 i 2, ale tímhle u mě ME končí stejně jako "DLC Mafia2". Jo a nemusíte mě nikam posílat. Mě se tam za váma nechce.
    *3*
  • Nicméně ME1,2 jsou normální plné hry. Střípky, které dávají dohromady trilogii. Nechápu, proč by zásadní vliv na děj mělo mít, něco, co není v základní verzi a musíš si to dokoupit.
  • Já chci Tali!!!
  • Tak ono vedia o nich minimalne ludia, turiani, asarijky, salariani pre rasy Citadely a z opozicie bathariani a neutralne situovani gethi :+) a to je slusne mnozstvo. Samozrejme ze tieto informacie niesu zname verejnosti ale vedia o nich vrchne miest v hierarchiach ras :+)
  • arrival byl bida plna absurdnich nesmyslu a oni na tom chteji postavit zacatek 3 dilu :(
  • Drom
    Shadow broker a hlavne Arrival jsou pro dej docela zasadni...
  • Na 100% se projeví DLC Arrival, a LotSB je rovněž docela zásadní pro další vývoj, minimálně o něm bude zmínka, pokud jste ho splnili (jako tomu bylo u BdtS v jedničce). Takže minimálně jedno DLC už je potvrzené.
  • stejně jako ti, co nehráli celou jedničku nebo dvojku
  • Drom
    Kazda rasa ve svete mass effect jde za sebe. i kdyby se spojili proti reaperum, tak kdo jim zaruci, ze je v kriticky okamzik nezradi ostatni a nesplachnou spolu s reapery. Navic o reaperech vetsina ani nevi
  • Mne je jasne ze spajanie za dobru vec nieco bude stat ale rozhodne sa mi nepaci ze v dobe kedy je verejny nepriatel cislo 1 Reaper sa vsetky rasy v galaxi u ktorych som sa snazil navrhnut pociatocne kroky k mieru teraz zacnu mydlít hlava nehlava v svojich malych konfliktoch ktore neohrozuju len ich samotnu existenciu ale taktiez existenciu ras celeho systemu :) v skratke , ak sa vsetko serie kvoli Reaprom tak sa to nemusi srat navyse kvoli kazdej malichernosti :D .
  • Pochybuji, že se děj z DLC (viz. LoTSB) projeví na ME3. To by pak byli ti, co DLCéčka nevlastní dost ochuzeni.
  • Vies ale po pravde ked som tento clanok docital tak som tam videl trochu skepticky popisanu tuto pasaz a skorej by som cakal aj negativne dopady tvojich pozitivnych krokov v ME 1 a 2 .
    Napriklad Genophage, mozno salariani lutuju co spravili ale taktiez sa nachadzaju v krize nazoru ci vyliecit Kroganov aby sa sme dokazali vyuzit ich potencial no na druhu stranu tu mame kroganov pod vedenim Wrexa (alebo jeho brata) ktory pravdepodobne mozno ani nechce zasah do liecenia tejto choroby kedze vytvara novu mentalitu pre krogansku populaciu. Potom tu mame konflikt medzi Gethmi a Quarianmi ktory opetovne moze nabrat na obratkach aj ked si sa v ME 2 pokusal o nastolenie mieru medzi oboma rasami. Z jednej strany dokazem pochopit preco gethi obranovali pri prvych kontaktoch ich inteligenacie a strachom quarianov a taktiez chapem aj preco chcu quariani znovu svoj svet no znovu sme sa dostali do patovej situacie v ktorej sme znovu medzi dvoma stranami a snazime sa najst vychodisko. Potom tu mame turianov ktorych ista cast nenavidi ludi za konflikt prveho stretu a taktiez za ich rychly postup v politike Citadely a sme zase na pociatku D: .
    Jedina rasa ktora snad nema konflikt su asarijky ale tie z druhej strany sa mozu odmietat zapajat do riesenia konfliktov ras Citadely kedze ich politika je zameriavana neutralnym smerom. A znova sme sa dostali na zaciatok kde mame tento velky kruh ras ktory bude treba zosikovat ale taktiez mozme cakat ze ako bolo spomenute ze budeme musiet volit to mensie zlo a prideme tak aj o byvalych spojencov :(
  • To chápu, ale některé členy sem si v ME2 oblíbil, jako třeba Miri. Tak doufa, že budou ve trojce.
  • Mně sice taky, ale zas to ber tak, že někteří se k tobě přidali jen kvůli té misi proti Collectorům a někteří z nich jsou těsně před smrtí (Thane), nebo v podstatě důchodci (Mordin). Samozřejmě, protože se má trojka odehrávat hned po DLC Arrival, tak by tam měli být všichni, ale to jsme si mysleli ve dvojce taky, že k nám hned přiběhnou všichni parťáci z jedničky a nakonec jich bylo jen pár...
  • Asi jako skoro všichni tady. *3*
  • Hmm...to zní dobře. Jen doufam, že ty postavy co nám v ME2 přežili budou k dispozici i v 3.dílu. Nebo aspoň většina. Mě například přežili všichni.
  • Amylee.Anderson
    Taky jsem na tom tak :)
  • Save mám už přichystaný - s ním bych to sjednocení Galaxie proti Reaperům neviděl tak bledě. POZOR SPOILER!
    S největší pravděpodobností už teď mám přislíbenou pomoc od Rachni, Kroganů, Gethů a Quarianů. Liara má teď informace Shadow Brokera... Samozřejmě je to jen teorie, co se stane ve trojce je teprve ve hvězdách... *3*
  • Drom
    trochu naivka ne? se podivej kvuli cemu se tu rezou lidi na zemi..
  • Du pařit znovu jedničku a připravit savy.Tahle trilogie je prostě srdcovka:-)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit