-
huraaa *4* *4* *4* *4* *4*
Len jedina vec co sa mi nepaci je ta rozhadana galaxia priamo pri invazii Reaprov D: nehovorim ze vsetci maju byt nadseni a vrieskat mame sa radi ale na druhej strane mi po udalostiach z ME2 pridu niektore casti konfliktov ako malicharne hluposti ktore len zbytocne budu zneprijemnovat hru . -
nikdo nerikal, ze nebude hratelna *6* (pouze o ni nebyla zminka....nakonec se pro ni muze vyklubat pekne dulezita role...*5* )....a navic.... *10*FFFUUUU*10*....je tady spousta hracu, co ji chtej...*3*
-
Kurva drááááááááááát já to chůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůů.
-
Dalo se tak trochu předpokládat, že se Shepard pustí do vyšší politiky. Pokud to propracují fakt kvalitně, což zřejmě jo, a pokud budou mít rozhodnutí z ME1,2 dost velký vliv na celkový chod hry, bude to prostě a jednoduše legendární.
A slyším dobře, že nebude hratelná Tali? ...Hell Yeah! -
je videt, ze se asi tesi :D
-
Dneska se nám nějak roztrhl pytel se články do Aleše Smutného *2* Jinak se samozřejmě nehorázně těším *1*
-
Hmm prome jasna volba vytahnu tam vsechny rasy krom Krogenu, jsem hlavne zvedavej jake budou mit Rachni lode :)
-
A jak to bude s těžbou někdo neví? Ve dvojce to bylo poněkud otravné. *12*
-
neslysel sem nic o Tali....doufam, ze na ni nezapomneli....jako romanci z dvojky ji tam chci mit...;-)
-
Gratuluji. Mají našlápnuto na to, že Masivní efekt bude masivní.
-
Jak já se těšim!! Moc děkuji za článek :)