Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Cahir
    Já chápu lidi, kterým se konec nelíbí. Není doslovnej, není stoprocentně jasnej, nemá příchuť vítězství (tak jsem to konečně doklepal do konce, kde jsou k*rva moje endorfiny?!) a nemáš pocit, že všechno, co jsi po celou dobu hry dělal, se v něm odrazí (přestože několik klíčových věcí, jež lze ovlivnit, se v něm objeví - trojka je plná voleb a jejich důsledků, ale v devadesáti procentech případů se ony důsledky projevují ihned, tedy ještě v samotné hře). A to ti buď může vadit, nebo ne. Můžeš takovýhle přístup ocenit, nebo zavrhnout. Je to určitý koncept a existují koncepty, které některým lidem nevoní, bez ohledu na to, jak kvalitní je realizace těchto konceptů. A já to beru a respektuju. Ale jelikož realizace tohoto konceptu u ME3 mi přijde geniální, nikdy neuznám, že by byl konec špatný...Beru lidi, které štve už z principu, ale neberu ty, kteří ho prohlašují za nelogický, rozbitý či dokonce hloupý. Osobně ho považuji za natolik hluboký, že mě donutil opravdu hodně přemýšlet. A to dovedly za mou herní minulost asi tři hry.
  • souhlasim.. nevim proč ty negativní ohlasy u Vegy.. Vega byl ten typický pokerovaný mariňák, který se moc neptá a plní příkazy.. zminovaný Jacob mi přišel jako strašný moralista až mi tim byl místama protivný a přitom dělal pro Cerberus a ta jeho story okolo tatíka.. no a Kaidan, nevyrázná nezajimavá postava pro mě, pokaždý jsem ho nechal umřít.. :D
  • Tak to ti fakt závidim, že jsi byl spokojenej. Můj dojem z konce je pořád horší a horší.
  • Cahir
    Přesné.
    +1
  • Cahir
    Yep.
  • Cahir
    Vega byl výbornej. Vojáka jsem mu opravdu věřil, měl v sobě takovou tu mariňáckou drsnost, neurvalost a touhu po adrenalinu. Jacob a Kaidan byli slušňáci, skoro jak rytíři z pohádky - spíš se podobali "vojákům" z romantickejch filmů...
  • Jj spociatku som myslel ze to bude najvacsi nesympatak, ale nakoniec som bol prekvapeny ze nemam z neho vyrazky :)
  • už jsi to dohrál? :-P
  • Cahir
    Jen to ne, byla by z toho další tuctovka...
  • ono se chová jak voják tam o té postavy jde že to ovlivní dost shepard jestli se prostě uvolní nebo z něj bude furt jen "vojak od vedle" a podobně
  • Nefilozofuje, ma celkem jednoduchy pohled na svet, posiluje, ve volnem case hraje karty...
    Jestli myslis, ze takoveho vojina u profesionalnich slozek je nutne hledat lupou, tak mas spis zajimave predstavy ty... *1*
  • mas nejake zajimave predstavy jak vypadaji a chovaji se vojaci :D
  • Jako tim, ze celou dobu hrajes hru v ramci armadnich slozek a konecne nekdo vypada a chova se jako vojak? Jop to byla pest na oko jak svina... *1*
  • trolo
    nech radsej urobia normalny koniec
  • Don't be loco *1*
  • Amylee.Anderson
    Vega byl napřesdržku, fujtajxl.
  • CRYPT
    Dobry no, prvni comix je o nejnesympatictejsim volovi ze Serie Mass Effect, co ma misto mozku sval. Ten ma svaly dokonce i misto ocnich vicek. Naprosto jsem nepochopil na co tam byl, ale to jsem mozna nepochopil jen ja... Kazdopadne ten tam vybafl jako pest na oko v 3ce *16*
  • To by mohli udělat aspoň interaktivní comics s pořádným koncem *15* Tomu jejich DLC nevěřím když do toho strká špinavé pracky EA...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit