Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • victor

Což nikoho tak nepálí , na PC to nikdo už nepřeprodá , na Konzolích dostanou olnou cenu a pak si to pár socek popůjčuje ...piráti na PC jak vidno jsou větší problém 

• victor

Slyším plačky , ale že bych věděl že hra už vyšla to se říct nedá ....

" Kdybych hru taky dostal ,tak ji taky neukradnu ;) " , ale teď vážně .Hra mi nebyla neznámá ,ale nikde jsem o ní nic neslyšel ani to, že už je venku .Žádné rumors od hráčů , žádné a to jste už hráli ? ....

Popravdě i Google mne upozornil , že Rake in the Grass vydali nového  Jet set Williho ... Someday byla ta nadějná hra co ji zmiňovali na Vortexu že ji hráli ....a dál  ticho . 

Inu pokud je to dobrá hra tak se bude časem prodávat víc a víc  , pokud neosloví ani po téhle kampani , tak holt škoda Kojima má alespoň  jméno , aby prodával divné hry ....

• Cvicme_v_rytme

No tohle ala řada lidí neřeší. Každý člověk má jen určité množství peněz, které je ochotný vložit do zábavy. A většinou s těmi prostředky nějak manipuluje. Je to prostě určitý mindset, kde někdo začne nakupovat hry třeba až později. No a nebo ten člověk přestane hrát a peníze začne dávat jinam. Je nesmysl očekávat, že daná skupina by měla někoho podporovat. Ta skupina lidí prostě existuje, vždy existovala a existovat bude. Ale je potřeba si uvědomit, že to opravdu není ten důvod, že se hra nezaplatí. Člověk se na to nesmí dívat tak, že "kdyby si to všichni ti lidi koupili, bylo by to fajn". Každý si to odůvodní různě, ale hledat mezi těmito lidmi platící zákazníky je běh na dlouhou trať, protože takový člověk může začít platit až za dlouho. Jde o to, jak dostat peníze z těch, kteří jsou ochotní platit. A tady je potřeba hledat problém.

Bavit se tak můžeme maximálně o morálce. Jinak takový detail. Redakce Games.cz několikrát zmínila, že mají jakýsi redakční Steam účet. Už tohle samo o sobě skřípe. Ne, to není žádný pracovní benefit :)

• U další hry si snad už dají pozor, a zjistí kdo to z novinářů dělá.

• yelito

Je to jen slabý trollík. Jeho registrace je stejně stará jako jeho první post.😉

• JJ, je paradoxní že piráti nejvíc kupují hry (dohrají je a pak si je koupí)

Na streamu jsem ale viděl, že tahle hra má hrozně slabou druhou polovinu. Je pěkný, že se tak moc prodává.

• Ashnobe88

V tomto případě tam házím těch odhadovaných 98% co je konkrétně u této hry. Samozřejmě ne ty co se nezúčastnily.

• Jen id*ot hází všechny do jednoho pytle 😉

• Vsak to je ted na steamu na 5. miste v top sellers... :)

• Ashnobe88

Jasný a to že tahle hra nebude mít nejspíš placku a tím pádem nebude na bazaru ti jaksi uniklo. No jo hlavně že máte nabušené kompy ale za hry platit to je drzost přeci.

• Carnage666

A to se nebavíme o sockách co kupují ukradené disky ze skladů Amazonu. 😀

• Cvicme_v_rytme

A jak to souvisí s tím, že tu "dobrou" hru nedokážou prodat? Podle mě je to dobrý příklad na analýzu typu "co jsme udělali při vydání špatně". Buď aby se z toho poučili sami, nebo aby to mohli dát jako příklad ostatním. A ne, tohle opravdu nejde hodit na strašáka pirátství. To tady bylo odjakživa.

• Never

Hale delalo na tom par lidi. Vemte si ze od velkych vyvojarskych studii kde na hre maka 1000 lidi a dokazou udelat jeste horsi hru. Tak ze za me dobra snaha i pres nektere chybi pekna hra.

• Maxianimal

Jo no, na konzolích totiž půlka konzoloidních socek nečeká, až se to hodí na bazar za půlku :D

• Johnny

Já mam hru samozřejmě koupenou a nelituju toho! Nicméně si myslim, že naprostá většina pirátů si hru stejně nikdy nekoupí. Vemte si například RDR2 na PC. Stále není cracknutá, takže lidi měli a porad mají spoustu času si hru koupit, a většina pirátů (ne samozrejmě všichni) si ji stejně nekoupí a prostě si počkají až se crackne. Studio má aspon nějaký čas na to aby se jim hra zaplatila. Takže ač rozumím absenci například Denuvo ochrany, ona není na škodu...

Ale to jsou stejně jen dohady, člověk nikdy nebude mít 100% dukaz toho kolik pirátů by si hru koupilo a kolik prostě ne...

• lipkozzi

Tak šup do stroja času a poradiť to vývojárom, než tú betu rozošlú.

• maros.goc

Má pravdu. Existuje približne 100 miliónov účtov na Steame a preto je fakt zarážajúce, že sa celý neúspech hry zhadzuje na pirátov. Ja som proti tvrdým protipirátskym opatreniam a to až tak, že mi vôbec DRM ochrany nevadia, no v tomto prípade ide skôr o skĺbenie slabej propagácie hry v zahraničí a nie príliš zaujímavého námetu v očiach zahraničných hráčov.

• Cvicme_v_rytme

Jako nevydat to rovnou i na konzole, v dnešní době, to prostě ani nedává smysl. Na PC je tolik her, že je řada lidí nechce ani zadarmo jen proto, že by kvůli tomu museli instalovat něco navíc.

• Spíš mi to přijde na slabou propagaci, hlavně ve světě. Já skoro nezaznamenal vydání, kdybych hru před měsícem nehledal podle názvu tak ani nevím, že je venku. Na Youtube je 90℅ videí o hře českých, jediná anglická recenze je dost kritická. Prezentace na kanálech zaměřených na hororové hry nulová.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit