Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Cahir
    Koukám, že dnes se nám tu koncentruje mnoho čůr*ků...
  • sugyn
    Druhe misto, ani jsem necekal ze neco vyhraju.
    Komu mam psat o verzi hry?Xbox nemam :D PC nebo PS3 verzi beru.
  • Tak a je to jasné! Zrovna jsem na to kápnul! Když si totiž do googlu hodíte vyhledávání andrej anastasov tak vám vyskočí tohle! http://i.imgur.com/WdgN2.jpg ! Všechno je to spiknutí za účelem ovládnutí vašich myšlenek! A tohle je teprve začátek! AAA panika! Sovětská tajná unie už si brousí nože!
  • Hehe, taky sem si hned vybavil korupčníka Drobisze. Hezká náhoda. Joke! Já jen aby tu zase někdo nepřekrucoval mé věty do naprosté blábol sféry. :)
  • MickeyMutant
    Nemůže být náhoda, že zrovna Petr Poláček vytáhne nějakého Poláka.
  • Prosim nenechte se znechutit. Ta urvana anonymni a xenofobni mensina byva vzdycky nejhlasitejsi.... a salamistan rozhodne jsme s tim nenadelate nic.... bohuzel. Ja pevne doufam ze jeste nejakou soutez nekdy vyrobite :D
  • Mas recht... tady staci aby nekdo napsal neco nelibeho slovensky. Natoz aby tu vyhral soutez nekdo kdo podle prijmeni muze pochazet z nejake jeste jine zeme.
  • Black_Hand
    a pravepodobnost, ze by evoluce od jednoduchych, jednobunecnych organismu vedla az k zrovna lidem tak jak je zname taky "nemuze byt nahoda". problem je, ze spousta lidi si neuvedomuje, ze se na to kouka z opacny strany. nejaky vysledek musel a to ze neni ten nejpravdepodobnejsi, jeste neznamena, ze nenastal prirozene (i kdyz je pravda v pripade souteze bychom chteli uniformni pravdepodobnostni rozlozeni, coz v evoluci z pochopitelnych duvodu pusobeni prostredi neni :). je to jako kdyz si clovek tipne a uhodne jedno cislo ze sta a tvrdi, ze to neni nahoda :).
  • ales.smutny
    Jasně, já věřím, proto odpovídám :)
  • Gratulacje dla zwycięzców, chwała zwyciężonym!

Haters gonna hate.... :D
  • Co má s důchodem tvojí babičky společný že lidi už dávno nejsou zavřený za hranicema svojeho státu?
  • Tak babi nakonec za tvůj důchod může ta globaliace *1*
  • to víš, jsme země s nejdražšíma cenama, tak jsou tu v soutěžích xkrtát větší emoce než kde jinde :)
  • V době Globalizace a zrovna v česku jsou jména "rusky" znějící asi tak exotická jako Pizzérie na Staromáku
  • Takové emoce v soutěži o klávesnici a hru...to je sranda .)))
  • Keyz
    Hlavně večer si někdy připadám jak na Rudém náměstí.

Tak na Václavském náměstí je budova kde stojí ruský hlídač a za ním je hrdý velký nápis.
    www.vaclavak.ru

Podle toho jak čumí tak to to vypadá,že když tam vlezeš tak dostaneš zdarma přes držku *1*
  • Jistě vpochodovali do jednoho do redakce a Polacek jim jaksi neměl co jiného nabídnout :DDD .
    Praha je z poloviny plná ruských podnikatelů , skoro druhé Karlovy Vary ...
  • Asi jsi to nepochopil...
  • :) Jo at´si to užijí , jen ta náhoda na taková exotická jména ... No to si o koment prostě říká .
  • Corvus
    Jeden a uvedl jsem co konkrétně *3* fifinko.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit