Přejít na výpis diskuzí
Vyhlášení soutěže o XCOM a klávesnici s myší od Razeru
12.10.2012 | Redakce Games.cz
157 příspěvků
-
Koukám, že dnes se nám tu koncentruje mnoho čůr*ků...
-
Druhe misto, ani jsem necekal ze neco vyhraju.
Komu mam psat o verzi hry?Xbox nemam :D PC nebo PS3 verzi beru. -
Tak a je to jasné! Zrovna jsem na to kápnul! Když si totiž do googlu hodíte vyhledávání andrej anastasov tak vám vyskočí tohle! http://i.imgur.com/WdgN2.jpg ! Všechno je to spiknutí za účelem ovládnutí vašich myšlenek! A tohle je teprve začátek! AAA panika! Sovětská tajná unie už si brousí nože!
-
Hehe, taky sem si hned vybavil korupčníka Drobisze. Hezká náhoda. Joke! Já jen aby tu zase někdo nepřekrucoval mé věty do naprosté blábol sféry. :)
-
Nemůže být náhoda, že zrovna Petr Poláček vytáhne nějakého Poláka.
-
Prosim nenechte se znechutit. Ta urvana anonymni a xenofobni mensina byva vzdycky nejhlasitejsi.... a salamistan rozhodne jsme s tim nenadelate nic.... bohuzel. Ja pevne doufam ze jeste nejakou soutez nekdy vyrobite :D
-
Mas recht... tady staci aby nekdo napsal neco nelibeho slovensky. Natoz aby tu vyhral soutez nekdo kdo podle prijmeni muze pochazet z nejake jeste jine zeme.
-
a pravepodobnost, ze by evoluce od jednoduchych, jednobunecnych organismu vedla az k zrovna lidem tak jak je zname taky "nemuze byt nahoda". problem je, ze spousta lidi si neuvedomuje, ze se na to kouka z opacny strany. nejaky vysledek musel a to ze neni ten nejpravdepodobnejsi, jeste neznamena, ze nenastal prirozene (i kdyz je pravda v pripade souteze bychom chteli uniformni pravdepodobnostni rozlozeni, coz v evoluci z pochopitelnych duvodu pusobeni prostredi neni :). je to jako kdyz si clovek tipne a uhodne jedno cislo ze sta a tvrdi, ze to neni nahoda :).
-
Jasně, já věřím, proto odpovídám :)
-
Gratulacje dla zwycięzców, chwała zwyciężonym!
Haters gonna hate.... :D -
Co má s důchodem tvojí babičky společný že lidi už dávno nejsou zavřený za hranicema svojeho státu?
-
Tak babi nakonec za tvůj důchod může ta globaliace *1*
-
to víš, jsme země s nejdražšíma cenama, tak jsou tu v soutěžích xkrtát větší emoce než kde jinde :)
-
V době Globalizace a zrovna v česku jsou jména "rusky" znějící asi tak exotická jako Pizzérie na Staromáku
-
Takové emoce v soutěži o klávesnici a hru...to je sranda .)))
-
Hlavně večer si někdy připadám jak na Rudém náměstí.
Tak na Václavském náměstí je budova kde stojí ruský hlídač a za ním je hrdý velký nápis.
www.vaclavak.ru
Podle toho jak čumí tak to to vypadá,že když tam vlezeš tak dostaneš zdarma přes držku *1* -
Jistě vpochodovali do jednoho do redakce a Polacek jim jaksi neměl co jiného nabídnout :DDD .
Praha je z poloviny plná ruských podnikatelů , skoro druhé Karlovy Vary ... -
Asi jsi to nepochopil...
-
:) Jo at´si to užijí , jen ta náhoda na taková exotická jména ... No to si o koment prostě říká .
-
Jeden a uvedl jsem co konkrétně *3* fifinko.