Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • walltar
    Beztak ste si ty ména vymysleli a ceny si rozebrali mezi sebou ... *1*

Radši bych soutěže zrušil ... přece jenom to vzbuzuje takové silné emoce v těch co nevyhráli.
  • Charašó!
  • Corvus
    Mňo, myslím, že jsem jasně napsal, že to mělo být vtipné, není, OK. Na druhou stranu není úplně košer se hned ohánět idiotstvím. To podle mého názoru také o něčem svědčí.
  • Vitekb
    Co je na Samuelu Nekolovi nečeského? A Andrej Drobisz? Je to na půl polské, ale to je u nás mnoho jmen? Petr Drobisz (fotbalový brankář) je taky Čech. A Ilja Zakurdaev by to neměl dostat jen proto, že nemá česky znějící jméno? Proboha proč?

Každopádně souhlasím, že se někde stala chyba, protože ani jedno jméno není mé. Tudíž búúú! Podvod! Diletantství! *2*

Gratuluji výhercům.
  • Corvus
    Hele, mě je to celkem šumák. Dělejte jak myslíte. Jen jsem napsal tip, nic víc nic míň. Já to pojal níže s humorem, který jaksi našemu národu pravděpodobně schází. A to jsem si myslel, že mi tady v severských hvozdech máme sklony k depresi. V pohodě. Napsal jsem jen tip.
  • Proč vždycky po volbách se najde nějaký "idiot", který má strašnou chuť nám sdělovat své politické názory a to i na místech, kde to nikoho nezajímá a nemá to tam co dělat. Pro takové jako ty jsou diskuze na idnes.cz.
  • sleepless
    Ano, a to by teprve zdejší "hledače pravdy" a konspirátory rozlítilo do ruda. Na rovinu, mně to žíly netrhá, protože zejména u soutěží platí pravidlo, že se člověk nikomu, ničím a nikdy nezavděčí.
  • ales.smutny
    Proboha proč? To se mají ti lidé jako za ta jména stydět? Nemluvě o tom, že by tu pak zas byla banda vykuků "kdoví, jak to je, si to zas rozebrali mezi sebou..."

Když to způsobuje takovéto reakce, ukazuje to jen, že jsme pořád salámistán a nic jiného... (před ne až tak dlouhou dobou by se řešilo, kdyby to vyhrál Koller, Schneider atd)
  • Ok, tak do té klaviatury neťukej. Ty vlákna jsou dost omezená ohledně počtu příspěvků, ale pro naši debatu je to spíš lepší.
  • Takze to zase vsechno dame rusum
  • Corvus
    Tak ještě pořád se to dá dělat tak, že se jména nemusí zveřejňovat. Drtivá většina webů pošle ceny vítězům s tím, že pod článek se soutěží napíše "Oznámení o výhře bylo soutěžícím rozesláno." Finito. Když to způsobuje takovéto reakce.
  • To jsem zvědavý, kam se tohle vloží...
  • sleepless
    Losovalo se to úplně stejně, jako všechny ostatní zdejší soutěže - náhodným výběrem ze správných odpovědí. Částečně jsem podobnou reakci čekal a nakrásně jsem se těmto narážkám mohl vyhnout, kdybych "losoval" tak dlouho, dokud by mi nevypadla krásná skladba ze samých českých jmen. To by ale jaksi nebylo moc fér losování, co říkáte....?
  • Corvus
    Pro tebe je škoda i toho ťukání do klaviatury...
  • No jistě, já jsem na herních stránkách proto, abych si četl program strany, kterou jsi volil a poslouchal urážky směřované na voliče jiných stran - to ses trefil. *3*
  • Corvus
    Jo v pohodě :)
  • Corvus
    Jaké podnikatele? Retardace?! Podnikatele tu právě nechci, podnikatelé tu sedí v řadách ODS/TOP09/ČSSD a ničí vše, co jim přijde pod ruku. Přečti si program Změny pro Liberec a lidi, co jsou na jejich kandidátce. Meleš naprostá kraviny.Navíc ano, tvá reakce na můj vtip je "řešení" politiky. Dej si koblihu, ať doplníš drobet cukrů. Nějak se přehříváš, kámo.
  • sleepless
    Tím lépe, aspoň budou mít větší šanci ti, co jim chuť zbyla :)
  • Tahla stranka by se spis mela jmenovat games.ru
  • Aha, takže ty jsi volil nějaké podnikatele a kdo volil někoho jiného je srandista, no to je úžasné a o politice jsem nakonec začal já, výborně. *3*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit