Přejít na výpis diskuzí
Vyhlášení soutěže o XCOM a klávesnici s myší od Razeru
12.10.2012 | Redakce Games.cz
157 příspěvků
-
Ilya Zakurdaev vede... *4*
-
To je ta ruská mafie!
-
Nemusíš. Hoď na něj Psi armor. Pak může použít Gallop Chamber.
-
Dokážeš pochopit, že šlo o vtip?! Tvá reakce na můj vtip byla až čistě politická. Chtěl si bejt chytrej a zahrnout mě mezi "lidi", co volily pravici. Což se ti, holenku, nepovedlo. Politiku jsi z vtipu udělal ty. Dokážeš to pochopit? *6*
-
Nerad bych někoho osočoval bez důkazů, ale tohle je výsměch. Můžete (games.cz) nějak doložit, jak losování proběhlo? Nebo se to ani nelosovalo? Tohle nemůže bejt náhoda. Kdyby někdo předem řek, že ani jeden výherce nebude mít český jméno, byla by to asi stejná pravděpodobnost, jako že vyhraju jacpot sportky....
*11* -
XCOM PC - 899,- nějaké drahé *8* . Sám jsem kupoval za 650 Kč.
-
Ale to sem opravdu nepatří a nikoho to tady nezajímá, koho jsi volil, dokážeš to pochopit?
-
Já jsem ten srandista, co volil Změnu pro Liberec, aby nám tady v našem kraji ODS/TOP09/ČSSD přestali kur*** přírodu a všechny výhody cpát do kapes podnikatelům - Synerovcům. *3*
-
Toto byla reakce na něco, co příslušník nade mnou změnil - skvělé.
-
taky máte pocit, že toho pána z prvního místa od někud znáte? :D
-
*1* Asi vteřinu nebo pět (!) jsem myslel, že jsem se ocitl někde hodně na východě... Že díky těm +- 37% srandistům, co volilo rudé kméry a SocDem (není sexy), bude mít až takový dopad, to jsem tedy netušil. Nevím proč, ale nějak se mi už nechce s Games najednou soutěžit. Předsudky? Nevím, nějak mě to vzalo chuť... *4*
Jo a jako vždy: minuska do mě! *3* -
Ilumináti a templáři se dohodli a uplatili redakci games, aby výhry byly odeslány na falešná jména. *1*
-
Něco mi říká, že losování bylo zmanipulované...
-
Zrovna jsem se chtěl zeptat, jestli tahle soutěž byla vyhlášena i v Asii.
-
Na chvílí jsem si myslel,že to je ruská soutěž podle výherců.
-
reaguji na prispevek od huhi: neni pravda ze sis ve starym xcomu zvolil kam si das body to tam neexistuje body ziskal vojak automaticky po povyseni nic si nikam rozdelit nemohl
-
Myslíš že za to může warez scéna ? Na konzolích se vydělává právě na ceně her , pravda dneska už to moc není košer chtít za odlehčenou a po všech stránkách levnější PS3 8K , ale v době těsně po vydání jsou konzole dotovány a všichni doufají že ti ty originály vnutí i s přirážkou protože prostě nemáš na výběr - stejně jako HD remaky a NE"existující" zpětná kompatibilita ;)
-
Opravdu zajímavá a zábavná hra. Nesmí se to nějak extra srovnávat s původními XCOMy, ale osobně si myslím,že je to velmi povedené pokračování(Remake) nebo jak to nazvat.
U hry mi akorát chybí vetší mapy a trochu více upravování jednotek,více mimozemšťanů, ale i přes tyhle menší mínusy je to velmi dobrá zábava na delší večery.
Velmi rád bych viděl plnohodnotný datadisk či další díl. Kde by jak jsem psal měli více větších map,emzáků,zbraní a trochu hru obohatili. Myslím,že by to bylo fajn. Ale určitě budu pořád hrát tento díl,protože je dost chytlavý.
P.S.: Čeština do hry bude již tento týden (Překlad je hotov z 95%). Hlavně pro lidi, kteří mají zakoupeno přes Xzone bude čeština rozeslána jako prvním. Ale jistě se bude dát stáhnout i někde bokem. -
Nedá mi to:
XCOM PC - 899,-
XCOM PS3 1399,-
XCOM Xbox 360 1399,-
Děkuji warez scéně, že tlačí ceny PC verzí dolů. *5*
zdroj: http://www.alfacomp.cz/php/index.php?eid=15L12532J -
Ta dělá to při povyšování a skutečně přesunu na marodku, ne vždy. Pak mě přestalo fungovat ukládání do prázdného slotu, no a stává se to díky nedostatku všeho dost nehratelné.