Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Bez*
  • Čas na novou soutěž, tentokrát SSSR soudruhů :D
  • " Jak říkám, mě jsou negativní emoce těch, co nevyhráli, ukradené. Podstatná je pro mě radost těch, co zvítězili. :) "

To si umím živě představit - Takový úvodní filmeček z GTA2 , letlampa, svářečka a šéfredaktor Games s nohama v kbelíku a s bouchačkou u hlavy ...*15*
  • A co jako? Edituješ svoje příspěvky, takže jsi mi dal vlastně za pravdu a ještě napíšeš, že se ozvu, ty jsi fakt Eso Rimmer. *3*
  • Lidi(?) proboha co to tady nekteri z vas placaji na nesmysly? Budte radsi radi ze se tu nejake souteze vubec konaji a my si muzeme zdrave zasoutezit.
    Ja jeste nikdy nic nevyhral ale to prece neznamena ze se budu chovat jako vykastrovany byk a rozkrikovat se tu ze je to podvod, protoze se mi neco nezda.
    Zkuste se nad sebou zamyslet.

Vyhercum gratuluji a preji jim at si uzijou krasne vyhry.
  • Vasilij Zajcev zase nevyhrál? :D
  • No říkejte si co chcete , ale co jméno to čech jak poleno ;)
  • walltar
    Ale tak bude to na vaše svědomí až jednou nějaký nevýherce skočí z okna s výkřikem "Já sem chtěl Xcom zadarmo" nebo vběhne do redakce se samopalem a s výkřikem "za klávesnici a myš" vás tam všechny postřílí .... já bych to radši neriskoval. *1*
  • Corvus
    *1* *1* *1* Jasně, kdo jiný se mohl ozvat! Ano editoval jsem následovně:
    komančové = rudé kméry
    Socky = SocDem (není sexy)
    Hochu hochu... *1*
  • Corvus
    Samozřejmě, máš pravdu pravdoucí *3* Nicméně ano, bylo to míněno čistě jako vtip. Když si vyselektuješ můj profil a mé příspěvky, tak se vedle těch ultra-jedinou-pravdu-vždy-hlásajících příspěvků skutečně snažím být aspoň (více méně) vtipnej. Např. mé dva komenty k videorecenzi FTL. Není to rozhodně o tom, že zrovná já jsem měl nutkání se k tomu vyjadřovat (oba víme, jak jsi to myslel).
  • Keyz
    Asi v games někdo špatně podíval na nějakého rusa když vycházel z redakce a on to byl náhodou mafián.Pak tam přišli a losovali podle sebe *3*
  • Keyz
    Ještě chybí Sergej Stokurev.
  • sleepless
    Jak říkám, mě jsou negativní emoce těch, co nevyhráli, ukradené. Podstatná je pro mě radost těch, co zvítězili. :)
  • ales.smutny
    Tady spíš jde o to, že nemalá část lidí to s humorem nebere. Ani to nemyslí jako vtip. Jen tobě stálo za to zareagovat, protože na reflexi xenofobních výkřiků nemám čas ani žaludek ;)
  • MikeiXX
    To je jasné, ruská mafie má jednoznačně zapotřebí manipulovt se soutěží o XCOM. Nemají totiž jiné prostředky k sehnání těch výher. :D
  • postolka
    Rekl bych, ze ani jedno z tech jmen neni puvodne ruske (ale nekde z vychodu asi bude). Minimalne to prvni zni spise polsky.
  • Bože můj, on edituje příspěvky, o kteých se tady půl hodiny bavíme, tak to je pěkný, to můžeme celou tu debatu smazat...
  • To je přesně ono, to mě napadlo! Pražská buňka ruské mafie si takhle jednou přišla pro výpalné do redakce Games a pan Poláček ani floka po kapsách. *15* Tak se dohodli na takové protislužbě, ať mají Rusáci co pařit po večerech. *4*
  • Corvus
    Aktualizováno *12*
  • walltar
    Mě spíš vadí, jak se dneska používá slovo socka ... to taky o něčem svědčí. *3*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit