Přejít na výpis diskuzí
Vyhlášení vítěze soutěže s Microsoftem o konzoli Xbox One a tři hry
27.8.2014 | Redakce Games.cz
171 příspěvků
-
Od kdy je datum ve formátu (měsíc, den, rok) - 14. březen 2002
Jste trošku pomatený ne? Neznám měsíc 14 a už vůbec ne den březen...
a zase to vyhrála buchta, jenom aby se do vás náhodou nějaká feministka zas nenavážela jak je toho teď plnej net herní scény? -
http://rejstrik.penize.cz/ares/63297469-lenka-klingenbergova-mgr
Celkem to fakt smrdí nějakým podplacením... -
-
Proč, protože má živnosťák? Lidi co podnikaj nesmí soutežit? Mě by spíš mrzelo kdyby to pokaždé vyhral někdo koho tenhle web nezajímá a jen projíždí soutěže na internetu, a že takovyhle lidi je tuna
-
Co na tom jako smrdí? Já věřím, že to žádný švindl nebyl, že jsme prostě opět měli smůlu.
-
Proč? Já jsem v tom rejstříku taky, taky jsem soutěžil a taky zaslal správný odpovědi... Jen jsem teda nevyhrál:)
-
-
a neuvažoval si nad zmenou pohlavia? možno to je tá správna cesta
-
-
-
To je příklad do života. Vždy všechno shrábne nějaká ženská.
P.S. Do soutěže jsem se nehlásil, nejsem závistivec, zapomněl jsem na to. -
Tak odesláno, snad jsou ty odpovědi dobře :). Sice to určitě nevyjde, ale kdyby ano, měl bych letos vánoce dřív :). A v práci bych si musel vzít celý zbytek dovolené na paření na XONE :D *14*
-
-
Jasne abys pak jako mladej clovek, misto chozeni ven doma drepet a cumel do obrazovky a tak prosedel mladi *6* Ty lidi dnes misto aby nekam vyrazily, tak jsou uz takovy zfotrovateli dedkove, usazeny bez zivota a jen zijou pocitacem a konzolema *1* Obkladajic se hromadou kramu a na to chodi makat *1*
-
-
S tou třetí otázkou jsem se dost zapotil, ale po dlouhém hledání ve starých internetových análech jsem vystřachal tu jedinou malou záludnou hru, která tam byla instalována :). Hned jsem si ji stáhl a zahrál... takový předchůdce jedné hry které je teď plný internet ve všech možných variacích :D.
-
Akoze uz som na googli nasiel hoci co a skor by som nasiel plan na atomovu bombu ako
odpoved na 3 otazku to maju sancu iba asi majitelia xboxu 360 z roku 2005
Skoda -
-
Hexic HD
-
-
fakt nenormální...ale bohužel špatně :) ptali se na první a ne na první v evropě hru :)
-
-
netáraj, Hexic HD je správna odpoveď.
-
-
Muhehe: Tak kurňa je to snad slušnost, když je nějaká soutěž tak se otázky neprozrazuji. Proto je to soutěž. Ale někteří mam*rdi na Slovensku to asi nechápou a někteří mam*rdi z ČR jako ty taky ne.
-
-
Asi jako tvoje matka
-
A.: Na to, že máš PS4, se tu rozčiluješ jako malá špinavá coura.
-
Je nesoutěžím mam PS4, ale jde mi o princip
-
Drz pycu, ty hováde. Najdi si praci a vydelej si na nej.
-
Pepo, zavolej Vencovi a jdi na pivo.
Běž! Běž! Val! Val! Už sa nevracaj! Takové lidi já tady nepotřebuju.
-
-
Hexic HD je správne, pýtal som sa jedného "majiteľa" z roku 2005 *2*
-
-
Nechcu vám do toho kecat, ale dle toho, co jsem vygooglil já, tak je to naprosto jiná hra. Přece byste nečekali, že na tuhle otázku bude odpověď Hexic ... Copak má asi tak MS za hru N1? ;) Když budete doopravdy řádně googlovat, tak se dozvíte, že byla ve vylepšené verzi uložená na disku, ale jen v prvních pár konzolích.
-
Silver: Dobre ti tak, debila. Nevyhrajes! :-D
-
A., zato ty jsi letadlo... vždyť to napsal pěkně a má pravdu, proto se tak vztekáš Pepíku? :)
-
Ty seš čobolské hov*do nic jiného.... *13*
-
http://en.wikipedia.org/wiki/Xbox_Live_Arcade
On November 22, 2005, XBLA was relaunched on the Xbox 360. The service was integrated into the main Dashboard user interface, and the Xbox 360 hard drives were bundled with a free copy of Hexic HD. -
čo ti chýba? titul? tak si tam daj Ing. pred názov hry pepo.
ja to mám totálne na háku, že budeš mať horšiu šancu na výhru...to je taká typická česká vlastnosť, ojebávať.
Chalan sa pýtal, ktorá hra bola predinštalovaná na xbox360 tak som mu s radosťou odpovedal, sa z toho neposer pepane. -
a proto to musíš troubit všem? Aby byla horší šance na výhru ty si fakt retardovaná ovce...
jinak pořád to není správně chybí tam titul ke hře... -
tak vieš ako to tu chodí pravda sa na games.cz neodpúšťa...
-
-
-
-
-
-
Takže pánové, dnes ve 12:30 nejpozději očekávám email s datem doručení, je vám to jasné? *1*
-
nevi nekdo tu 3. otazku protoze jsem to nikde nenasel vim jen ze xbox360 vysel s 18 hrama ale nikde neni napsane jaka hra k nemu byla
-
-
http://www.amazon.co.uk/dp/B00BM2LLB2
-
-
360 ne one
-
-
Když Microsoft, tak jedině Mario.
-
Zcela logicky - čím míň lidí odešle správnou odpověď, tím větší šanci na výhru maji ti, kteří odpověděli správně.
Takže neodpovědět na tvoji otázku, je je v zájmu všech, kteří odpověď znají :-) -
-
Přesně tak. Tohle jsou fakt dětinský dotazy :) Navíc najít to, není nic složitýho.
-
-
tak kdyz jsi takovy odbornik tak hod odkaz kde to je
-
-
-
Taky to nemůžu nikde najít :(
-
-
Tak jsem teď hodinu a půl hledal tu hru. To byla fuška. Absolutně jsem neměl tušení, našel jsem jednu, už jsem chtěl posílat, ale najednou mě nahlodala druhá a teď mám třetí, snad tu správnou. Opravdu bych si svou první konzoli po 16 letech zasloužil.
-
-
Zaslouzil a cim prosimte?? Jako ze bys mel prvni konzoly tak ji mas mit zadarmo jo? *1*
Podivej na to takhle, jsem mel prvni konzoly Sega 16bit, co penez se do toho dalo a nemyslis ze bych si ja ted zaslouzil prave konzoly zdarma, kdyz jsem tolik do toho kdysi dal?
Navic je jasny ze jedine ja, protoze jsem koupil od Microsoftu Xbox 360 gamepad pro PC, tak at mam i neco dalsiho
*2* MS musi videt jak ho podporuju ze jo *1* -
-
- říkám první konzole po 16 letech, ta úplně první byla Sega Mega Drive 2, takže jsme na tom stejně
- absolutně jsem neměl tušení, jaké jsou správné odpovědi, ale tak moc ten Xbox chci, že jsem obětoval hodinu a půl, abych je všechny dohledal
- ačkoliv jsem nikdy Xbox nebo PS neměl, na diskusích jsem jejich uživatele nikdy závistivě nehejtoval, jak je tady zvykem
- stejně plánuju na Vánoce koupit PS3, takže jsem naprosto ideální člověk, který by měl vyhrát. Microsoft totiž tu soutěž neudělal náhodou a při mé výhře získá to, co chce. Nového zákazníka a kupce pro své hry a zároveň tím sebere zákazníka Sony
Tohle prostě karma musí vidět. Navíc na to mám volnou zásuvku za televizí a na televizi volný HDMI konektor. -
-
Vidis a ja mel i PS1. Takze nyni nemam zadnou, tudiz u me ziska taky novyho zakaznika *1*
Nesebere, sam priznavas ze chces koupit PS3 takze budes i zakaznik Sony *2*
HDMI konektoru tu mam vic nez jeden a zastrcek tu mam taky vic volnych na zemi, takze by me mohl rovnou poslat i predeslej Xbox 360 abych to mel vse
*1* -
-
Když vyhraju Xbox One, nebudu si kupovat PS3 ty inteligente.
-
-
-
-
-
Gratulace, sice PS4 je PS4, ale přesto srdečná gratulace. Myslím si, že pořád lepší než kdyby vyhrála jen nějakou myš nebo něco tak lacinýho..