Přejít na výpis diskuzí
Vyhlášení vítěze soutěže s Microsoftem o konzoli Xbox One a tři hry
27.8.2014 | Redakce Games.cz
171 příspěvků
-
A co se má napsat do předmětu zprávy?
-
-
Pokud nebude nic oficiálního, napsal bych něco jako: SOUTĚŽ - Xbox One.
-
-
Kdyby něco napsal jsem tam hextic hd ale to se snad děla prozrazovat otázky při soutěži? Od čeho je to soutěž? Jinak zase Slovák vůbec nechápu že vy jste byli naši bratři...česky web a zase tu oxidujete di si na svoje slovenské weby typu sector...fakt Slováci vždy všechno zeserou a poserou
-
-
Whiny little feg.
-
Slovaci maji pravo chodit sem, stejne jako ty mas pravo chodit na kterykoliv zahranicni web.
-
-
Ano to ano ale největší kecy mají vždycky Slováci jak na ti forech tak na herních
-
-
-
Jmeno je teda trapne vymysleny
-
-
Pak nechápu učel soutěže tady... *7*
-
-
Tuhle srajdu ani zadarmo... *13*
-
Ano googlil jsem to v angličtině asi 5 minut. jsem Pcčkář, ale tak pro srandu proč ne... potom tu konzoli prodat a kopit si lepší grafárnu na PC to je můj plán :D *5* *5*
-
-
Deebiled!
-
jseš fakt dobrej, myslím že "konzolistům" to bude trvat aspoň minut 6...................................
sry alergie na kecy já jsem konzolista, já jsem pcčkář, já jsem ocas apd.. .)
gl btw. -
No a někdo o tu konzoli stojí pro ně je ta soutěž
-
-
Zkaženej celej den.
-
-
Nebreč, ježíšek donese aspo PS3 a ten není rozhodně k zahození a pak bys mohl dostat i X360. Ty seš hroznej chudák ja vím tolik sis přál vyhrát tvá první konzole a takhle to dopadlo ale nevěš hlavu...
-
-
Ježíšek nic nedonese, já si PS3 před Vánoci za nějakou super cenu koupím sám. Věřím, že nastal správný čas a za nějaké 4000 už PS3 má smysl koupit.
-
-
Opravdu? já se jen divím že až ted nad tímhle želízkem uvažuješ na druhou stranu budeš mít co hrát a pár her taky výjde než mu dojde dech. *3* Kup hlavně vetší disk... at máš kam ukládat všechny hry. *4*
-
-
Proč se divíš? Pro mě opravdu nemá smysl vrazit přes 10000 do nové konzole a za další tisíce kupovat hry. Naopak mi ale při práci s PC čím dál tím víc dochází, že možnost se ke hře pohodlně posadit a užít si hru na velké TV má rozhodně něco do sebe. Jde mi sice hlavně o dvě sportovní hry, které na PC nejsou, ale s PS3 budu mít zároveň možnost postupně dohnat spoustu konzolových skvostů, které mi za 10 let unikly.
-
-
-
-
-
-
tak schvalne za jak dlouho bude na aukru ze ho nekdo prodava a ze ho vyhral zrovna soutezi miluju kdyz ho nekdo vyhraje a hned ho proda:D fakt blahopreju
-
FMFM 1-3B a manual na M2/4 SLAM jsou lepe ziskatelne nez odpovedi na zadane otazky...
No co, ArmA stejne na konzole neni. -
DOTAZ PRO VSECHNY... znate nekdo pozadi ruznych soutezi? Treba radia uz drive a tak.
To mate znamost, kdyz toho nekoho znate, tak mu predem zavolate a on Vas vylosuje a vyhra je jen vase a muze posilat XY dobrych odpovedi *1*
1. Xbox 14. brezen 2002
2. Xbox 360 zacal 14. brezen 2006
3. Hexic HD -
-
pekne si to zhrnul :) cena je už dávno "vylosovaná" :)
-
-
Presne tak, ja jsem kdysi takhle ze znamosti vyhraval v jednom radiu, kde jsem znal dotycnou slecnu *2*
-
-
14. březen 2006? Jsi si 100% jistý? *3*
-
-
má tam byť 3 novembra(listopadu) 2006 ale ostatné odpovede má správné.
-
-
Jsem to napsal na rychlo, takze to opravime pac ja to preju na rozdil od jinych kazdymu, kdyby se to davalo. Jelikoz ale znam pozadi nekterych soutezi, tak spis to nedostanou. Jen je tu nejspis jeden chytak a to ta prvni konzole. Ze ji hodne prodejcu dovazelo jako by bokem. Tudiz ofiko byla v EU ale v CR nebyla vydana jako oficialni distribuce. Tudiz by tam mela bejt odpoved nikdy. Tak at muze zadat kazdej:
1. Xbox (ten prvni poprve co prisel) Evropa 14. března 2002, Pro CR - NIKDY ofiko vydane-
http://en.wikipedia.org/wiki/Xbox_(console)
It was released on November 15, 2001, in North America, followed by Australia and Europe in 2002
v České republice a na Slovensku se nikdy tato konzole oficiálně neprodávala a neměla zde podporu.
http://konzolista.tiscali.cz/consoles/oneconsole?link=xbox
2. Xbox 360
http://cs.wikipedia.org/wiki/Xbox_360
V České republice konzole Xbox 360 vyšla 3. listopadu 2006
3. Hexic HD ... http://en.wikipedia.org/wiki/Xbox_Live_ArcadeOn November 22, 2005, XBLA was relaunched on the Xbox 360. The service was integrated into the main Dashboard user interface, and the Xbox 360 hard drives were bundled with a free copy of Hexic HD. -
-
hej ale odpoveď na prvú otázku máš správne, nejedná sa o chyták, lebo sa pýtali na dátum, kedy sa prvýkrát začal oficiálne predávať prvý xbox v európe.
Som rád, že na tejto stránke sú aj takí prajní ľudia ako ty :) Ja osobne o súťaž nejavím záujem, kedže viem ako takéto "súťaže" prebiehajú a ešte k tomu sa jedná o xboxchuan. -
-
Kluci nechci vám do toho kecat, ale třetí otázka má jinou odpověď ...
-
Hlásím se jako slečna, které by se tím dala udělat radost! :D A to důvěrné seznámení můžeme klidně vynechat.
-
Toz Xbox pripadne danou vyhru, muzes vzdy prodat at uz to vyskousis ci prodas fungl nove. Koupis za to neco jineho co se ti hodi *2* Pripadne jeste moznost darovat nekomu blizkemu, komu bys udelal radost nebo dokonce nejak slecne, se kterou se predem jiste duverne seznamis... a a a dal dle tvoji fantazie *1*
-
-
-
Ano, přesně tak jsem to myslel....
-
-
-
-
trochu mi vrta hlavou prvni otazka ... jak samozrejme vsichni vime xbox 360 je druhej xbox a ne prvni
-
-
1. Xbox
2. Xbox 360
3. Xbox One
Co ti na tom není jasného? Ptají se snad na první Xbox, ne na Xbox 360. -
-
protoze to je
1. Xbox
2. Xbox 360
3. Xbox 360 (byla predinstalovana v roce 2005) ;) -
-
První Xbox!!!
-
-
-
To by mě taky zajímalo, jestli se spletli nebo co!
-