Přejít na výpis diskuzí
Vylepšená verze PS4 prý bude mít lepší procesor, grafiku i RAM
19.4.2016 | Aleš Smutný
175 příspěvků
-
1000hz,jinak 100hz panel.Sice full hd,ale porad vykon,je nekde jinde,kde pisi,treba u lg 4k,za25,ze neni vpodsate 4k ale 3k.A nehodi se na hry,ani na vykresy.Proc?Viz technet.cz,skoro novej clanek *1*
-
To je ještě dobrý lidi co chlastaj první ligu to dávají za trojnásobek
-
Zapomel jsi pridat tu pohadku o tom, ze tvoje televize ma 300 Hz. *15*
-
kurnik, dnes jsem utratil za chlast litr :D
-
Tak mě nevadí dávat peníze za svůj koníček, furt lepší než to dát za cigára nebo chlast(nemluvím přímo o tobě, neznám tě) ale zas tak velká investice to není na 4-5k prodám starou ps a novou mám hned kolem 6k
-
Kvuli opravnejm patchum,to jinak ani nejde zaridit,nez takto.Ps4 i nova ps4 musi mit standardem 30fps ,U pc je to sumak.Tam klidne 10fps.Musi mit vsobe uz zabudovany program,jako treba ps vita.Na vyhlazovani,na to hdr,upscaling na 4katd.
-
Prosimte,ani jedna grafarna nevydrzela zivotni ciklus playstation ,krom teto generace,svet se zrychluje,kord v japoncku,usa atd.Tam je jinej trend.Hlavne v mobilnim segmentu.To zabilo ps vitu,atd.Ikdyz pro me ne,kdyby do vity dali trilumionc display ve full hd ,zachovaj vahu,zlepsi vzled,okraje pogumovane,na hladkem plastu onicem,hrani drzeni.Tak by byla konkurece schopna.
-
Proste je to ciste herni system,nebudou se crtat s hernimi nastavenimy, jako u pc ,kvuli ruznorodosti grafickych karet, a proto vetsinou ty efekty dodava domaci firma[nvidia],a ne vyvojari.Coz jak jsem psal,je to mod,ten bude nastaven primo v nove ps4,bude to fungovat v podstate jako mod v ps vita na zlepseni obrazu psp her,nebo ps1 her,jako vyhlazovani atd.Nic vic nic min.
-
Bože ty žvaníš takový nesmysly že běž za roh a tam si nafackuj...
-
ano, ale na konzoli je to něco jiného, chápu proč je naštvanej, na pc si můžeš snížit detaily, abys FPS dorovnal, to na konzoli neuděláš
-
Vzdyt to zkouseli,uz u her in famous,nebo the last of us,tam si to taky muzete prepinat.Nebo jste otom nevedeli?Jinak ten neo mod se stahnee formou patche.Do starsi verze se nestahne.Kvuli standartnim patchum.Pujde jen o predem nastavitelne predmery,jako vyhlazovani,stiny.Neco jako,kdyz hrajete na ps vita hry z psp.Bud origo,nebo lepsi vyhlazovani.To uz ta nova ps4bude mit v sobe jako ps vita.Jinak,jestli to udelaj ,jsem pro.Ikdyz 30fps vubec na sve 50w808c tv nepocituji,kdyz je 30fps plinulich,tak zapnu moutionflow na jemny,a obraz standart,a jak se Ratchet a Clank hybou.Jak v60.Schvalne skuste to na teto tv s nastavenim co jsem napsal,a pc ckar si bude myslet,ze to je v 60fps.Zadny cukani obrazu,proste parada.
-
nejvetsi facka to bude pro toho, kdo koupi v doprodeji tu proslou verzi
sice se v tom snazi krasobruslit, ale stejne bude zajimavej ten vystup pri recenzovani her
na prosly verzi dostanete mazanici trhanici, na predelany jen mazanici (nebo trhanici) *1* -
Pouč nás negramotné.
-
Ehm co? Pokud bych si mohl vybrat tak vezmu to lepší pokud na výběr nebude zahraji si Bloodborne ve 30 fps oči se mi z toho z důlků nevypaří a ta hra za zahrání stojí, si mě zas s někým pleteš.
-
Mozna by vetsine expertu z teto diskuze prospelo si zjistit, co znamena PC. Ne, PS4 opravdu neni PC. Nevim, ale na rozliseni pojmu x86 a PC snad neni treba tak vysoke IQ, aby to alespon cast diskutujici zvladla.
-
dovčera ti stačilo 30fps a cokoli nad lidské oko nepostřehlo
-
spise ve vyssim rozliseni pri stejnem fps, ale i kdyby, copak na PC se toto odjakziva nedeje? Tam snad taky nema kazdy stejne fps.
-
Dnes jsem v JRC hrál 2 tratě z dema Drive Club na PS4. Počkám si ale na PS4 +, nevadí mě, že bude o něco dražší, obzvláště pokud bude výkonnější. Nebráním se Full HD a více než 30 FPS. Počkám až v Prosinci vyjde GT Sport.
-
Kde je Agent Smith, když ho lidi nejvíc potřebujou?
-
Podal jsem na post CEO, myslím, že místo na viceprezidenta je pro mě pořád podhodnocená.