Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Asharak
    Gratulace, konečně nepřidávají jen větší HDD *7*
  • Tak jasně že je to PC, moje "revoluční" myšlenka je v tom, že bude vycházet každé 2 roky.
  • Jak to že zase sakra lesní roh není dechový nástroj? A jaký teda? Bicí? Asi jo, někoho s ním praštit po palici se určitě dá *3*
  • Já bych jako zásadnější viděl přesně opak .... FPS je důležitější, grafika je druhořadá. Grafiku ať mají nové verze jakou chtějí, když kvalita zůstane u verzí pro starší PS4 jako je aktuálně. FPS by měli, ve svůj prospěch držet u obou verzí srovnatelné, už kvůli multiplayeru. Pokud by to tak bylo, může mi "nová verze" být v podstatě volná. Jinak i co se týče herní "performance" jsem s aktuální PS4 spokojen, u žádné hry jsem nic nepříjemného nepociťoval, ani u Bloodborne, kde si plno lidí na frame rate stěžuje. Lepší rozlišení a grafické detaily fakt neřeším, to k ničemu nepotřebuju :).
  • Draken69CZ
    Četl jsi ten článek? Pokud to bude tak jak je psáno pro současné majitele se nic nezmění nikdo je nebude nutit přejít na PS4+, hry co vyjdou jim pojedou akorát ten kdo o tom uvažuje si bude moci vybrat zda si přidá a pořídí si + verzi nebo se spokojí s původní PS4 podle mě jedině výhoda pro zákazníka a jestli někomu vadí že to někomu jinému pojede lepe nebo ve vyšším rozlišení tak asi bude chtít PC.
  • PanS
    Jak v diskuzi bohužel vidíš, některým to přijde v pořádku.
  • PS: doufám že si uvědomuješ, že toto už byl vtip, jelikož lesní roh není samozřejmě nástroj dechový, nýbrž žesťový, pokud ne, je to horší než jsem si myslel *3*
  • Jasně.... To to nikomu nepřijde na hlavu. Ps neo to budu hrát battlefield 5ve 30fps proti kamarádovi co to pojede v 60? Není to trošku proti tomu proč si také lidé konzole pořizují? Ke to hloupost a vsadím na to boty.
  • Jasně.... To to nikomu nepřijde na hlavu. Ps neo
  • Proc ne, vypada to na ferovy pristup. Zalezi jak bude vypadat krabicka. A jestli konecne bude nejaka ps4 exklusivita ktera by mne zaujala.
  • vyudíš natom cokoli, klidně kus prasete, když dáš ps do nějaky plechový krabice a zapneš třeba W3. Jen koukej vypláznout prachy a moc o tom nepřemejšlej, to je cool, děláš to tak u mobilu, tak je to prostě supér, hlavně nebejt socka a kupovat, nááájs
  • Ve vzduchu ti asi myš nebude fungovat, doporučuji jí spíš na něco položit, na stolek nebo na gauč vedle sebe, tak dosáhneš mnohem lepších výsledků
  • Vtipné? Tady jde o vážnou věc, nedostatek flétnistů (a hráčů na dechové nástroje obecně) mezi PC hráči se může za pár let šeredně vymstít, to jsou samé struny a kytáry co ty mladé táhne, přitom lesní roh nebo hoboj jsou tak krásné nástroje *13*
  • PC u TV s Windows a machaním myší ve vzduchu. Fuck Logic!
  • promiň ale není to vtipné...
  • tebe je hochu škoda na games.cz. Pošli CV do Sony, okamžitě ti dají post výkonného viceprezidenta.
  • jaký je rozdíl mezi herní židlí a stolem a obyčejnou židlí a stolem?

PC si taky můžeš připojit k TV *3*
  • Zzz: tak jsem to zkumal a zjistil jsem, že většina pc hráčů hraje na pc, někteří také na kytaru, klavír nebo bicí, flétnistů je ovšem velice málo
  • editovat prispevky vie kazdy
    neviem o co ti ide
  • Jj, můžou být rádi, že je Sony nesešije dohromady protože si nepřečetli EULA jako v South Park epizodě Human CentiPad *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit