Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • no rozhodně se to vleze k TV a nemusím vytvářet herní stůl, herní židli, kabeláž apod. Na práci mám notebook, takže otázka je, proč bych to dělal....
  • Kup jich 6 a třeba dáš i 4k *3*
  • vsimli jste si, ze nejvetsi negativne smyslejici lide v teto diskuzi jsou lide, kteri PS4 nemaji? :)
  • proč by to dělali? Na PS4 můžou hrát pořád dál, ty co rádi novou konzolku, koupí novou konzolku. O jakých exkluzivitách se na PC bavíš? Asi těžko tam vyjde Ratchet či Uncharted. Tu indie tvorbu si můžou zahrát na každém notebooku.
  • ja jsem majitel PS4 a je mi to fuk. s PS4 jsem spokojen, i s vykonem. pokud by to bylo nejak lepsi, klidne koupim i tu dalsi verzi. nemam pocit, ze mi aktualni verze nejak moc nevydrzi, pouzivam jeste i PS3, co jsem koupil 3 roky zpatky.
  • PanS
    "...aby to celý den chytalo prach a pak si na tom někdo hodinu hrál." Jasně, konzole jsou na tom jinak. Počkat...
  • ty asi nechápeš, že hraní na PC je pro někoho tabu, že ho to nezajímá, nemá potřebu vytvářet další stůl s PC a dalšími komponenty, aby to celý den chytalo prach a pak si na tom někdo hodinu hrál.
  • PanS
    Jak kvůli pár hrám? Myslel jsem to tak, že současnou PS4 prodají a koupí si PC, na které si budou kupovat multiplatformní tituly i exkluzivity.
  • Jj, PS2 byla best, navíc hromady exkluziv her
  • PanS
    To má být protiargument? Právě proto, když mají konzolisti dost peněz, tak si teď radši koupí PC než PS4+, tohle bude spousta lidí oprávněně vnímat jako podraz a ne všichni rychle zapomínají.
  • To neni tak pravda, cela idea konzoli je koupim a 5-10 let nic neresim a hraju. Vsichni maji vse stejne atd. Timhle tuhle ideu prakticky popreli a hraci se muzou citit podvedeni. Kdyby udelali zpetnej odkup nebo dali pro aktualni majitele nakou lepsi cenu budiz, ale takhle...timhle se to jen blizi PC a to je podle me spatne.
  • nebuď naivní. Kvůli pár hrám lidi nebudou kupovat domů další lapač prachu. Na konzolích nehrají děti, co trollí na webu o FPS :)
  • Draken69CZ
    Bloodborne v 60 fps a koupím si klidně dvě *3*
  • A proč si je tedy kupují?
  • PanS
    Samozřejmě že tomu věřím. Jistota, že všichni rozběhnou danou hru na stejné rozlišení/stejné FPS, je jedním z mála důvodů, proč si lidé konzole kupují.
  • Tak konzolisti vsichni reagujou cenou *3*
  • Sem zvedavej jak na to budou reagovat vyvojari. Je to pro ne vic prace a nic z toho.
  • To dost tezko. Tady je porad nejaka iluze, ze konzole si lidi kupuji, protoze nemaji penize na PC, coz je ale uplny nesmysl.
  • ale ale. Tomu sám nevěříš. Takhle to nefunguje. Jako na PC jsem hrál jako dítě na střední, teď už doma nemám ani PC, takže raději si koupím za 10 novou konzoli a na to občasné hraní to bohatě stačí...
  • Však o nic nepřijdou. A těm co to bude vadit si spíš koupí novou verzi.

Ta cena je pro amíky taky celkem směšná.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit