Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Prese no ps4 je, levny x64 pc *3*
  • Já jsem pro. Aspoň by konzole nebrzdili PC furt.

A PS4 je PC.
  • PanS
    Podle tvojí logiky asi na konzoli *15*
  • Draken69CZ
    A s PS4 udělali co?
  • Hele, mám nápad pro Sony, co kdyby sestavili PC přidali na něm nálepku PS5 a vydávali takhle každou generaci každé 2 roky? Docela dobrý ne? :D
  • Tebe to zajímá? Jsi hodný chlapec, to se hned pozná, jen co je pravda. Jinak preferuji, pokud se o mé tělesné proporce zajìmají spíše ženy *4*
  • Každý, kdo koupil PS4 a předtím se podíval na internet, musel jasně vidět, že kupuje konzoli, která nezvládá ani současně hry (to samé platí samozřejmě i o XONE). Koupit si takovýto, již v době vydání, nedokonalý produkt, a poté se divit, že ho SONY hází (a to celkem ještě slušně) přes palubu, je pokrytecké.
  • koho to má jako zajímat?
  • měl by ses podívat na čem většina PC hráčů hraje :)
  • Na výšku, ne dole proboha!
  • Pokud říkáš hrám, co kolísají mezi 20-30 fps a nejedou ani ve fullhd "velice slušná kvalita" pak si asi začínáme rozumět, jen se holt člověk musí přeladit na konzolustické myšlenī *1*
  • PanS
    Jo? A co ty PC hráče přiláká? Stabilních 30 FPS? *15* Za takových podmínek nebude samozřejmě žádný PC hráč se Sony diskutovat.
  • co si tím tady kompenzuješ?
  • Naopak, jsem velký myslitel vždyť měřím skoro dva metry *3*
  • Chápeš, že oni nic kupovat nemusí a můžou zůstat na velice slušné kvalitě ještě rok, dva při staré verzi. Tohle verze naopak může přilákat další PC hráče třeba na Final Fantasy, Uncharted, Nier atd...

Rozhodně to zahýbe trhem a já jsem docela pro, jak nad tím přemýšlím...
  • Mít volbu, že si za peníze koupím něco lepšího, na tom mi nepřijde nic špatnýho. Mě přijde špatně spíš cítit se být podveden jen kvůli tomu, že existuje výkonnější a dražší kus železa. To, že tomu nějak bylo doposud podle mě není použitelný argument. Přeci si můžu dál hrát to svoje na tý svojí konzoli a jestli si Pepa Vomáčka z druhýho patra koupil za dvojnásobek tu NEO a jeho hry na tom vypadaj líp, to mi může snad fakt úplně jedno.

Kdyby PS4 stáhli z prodeje a nahradili jí NEO za skoro stejný peníze, pak by důvod k pocitu nepravosti ;) byl, ale jinak asi moc ne.
  • ty asi nebudeš žádný myslitel, co?
  • PanS
    Uniká ti, že tohle bude spousta hráčů brát jako podpásovku, což může potenciálně ovlivnit jejich další kupní rozhodování. Uncharted nebo Ratchet je nebude zajímat, tím spíš že teď už nebudou mít jistotu, na kolik FPS tyhle (a další) hry pojedou.
  • jak jinak tady *3*
  • To se po netu těžko pozná, ale já například měřím 194 cm a PS4 nemám, tak na tom asi něco bude

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší