Přejít na výpis diskuzí
Vylepšený Baldur's Gate nabídne kooperaci a nová dobrodružství
30.7.2012 | Petr Poláček
114 příspěvků
-
ego to je tvuj sexualní partner ?
-
jelikoz se hra da stopnout a rozdat prikazy tak nevidim problem
-
No, nevím nevím, tomu novýmu obsahu nějak moc nevěřím.
Mulťák u takovýhle hry je a byl naprosto zbytečnej, to mohli naopak klidně vypustit a nic by se nestalo. -
Na internetový diskusi o hrách je to opravdu důležité...to víš, honit ego, honit ego )))
-
Ale no tak pane magistře, jistě máte na víc
-
jednoduše posunes to nahoru pojede to dolu prostě pozpatku jako draci ve skyrimu
-
Opravdu jsem zvědav na tu dotykovou verzi,jak to vyřešili.
-
Trent taky na twitteru sliboval podporu Weidu modů, takže si tam budete moct nacpat BanterPack! :)
Jsem dost zvědavý, jak to dopadne, moc světoborně to zatím nevypadá (hlavně cena 20 dolarů mi přijde na remake dost), ale na předobjednávku mi to stačilo. -
Grafiku by mohli vylepšit.Od "vylepšení" staré hry bych toho očekával více než přidání obsahu.Také možnost lépe upravit ovládání atd...
Taky snad odstraní tu divnou animaci během boje,kde postavy stále sekají a ze začatku se trefí jednou za čas.Kdyby tam byli vidět úhyby anebo blok vypadalo by to lépe.Již je možné to udělat normálně tak aby to nevypadlo jako když se dvě postoviydo sebe na jeden metr nemohou minutu trefit. -
Já zas nesnáším ty debily co si musí dávat plusy sami
-
Nesnáším ty deb*ly co si za každou cenu musí dávat před jméno titul a ještě o sobě mluvit ve třetí osobě... *7*
-
Magistr Tomáš Bouzek si žádá windows phone verzi.
-
No tak grafiku nevylepšili, tak co tam máme dál?
-
Dúfajme, že čeština bude čím skôr.