Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • CrazyDiamond
    Záleží co si představuješ pod zastaralými mechanismy. Pokud jsi hrál např. Neverwinter Nights, tak docela dobře víš, o co jde.
  • CrazyDiamond
    Přesně tak, pamatuji si, jak jsem to hrál poprvé a v 6 ráno mi vlezla mamka do pokoje se slovy: "Co že jsi vstal tak brzo?", při pohledu na mé zarudlé oči jí to však došlo. :)

Ale stejně mám raději Planescape Torment díky té naprosté originialitě světa, postav a samotného příběhu.
  • Ethy
    Jsem docela oldschool hráč, ale tohle mě nějak minulo (asi možná proto, že jsem diablo srdcař a na baldur nevyzbyl cas).. tak bych se chtěl zeptat jestli do téhle re-edice mám jít a jestli mě to i dneska bude bavit? Aby nebyly moc zastaralé mechanismy a tk
  • Thorleif_cz
    No vidíš a já jsem si koupil originálku IWD2 krátce po druhým BG a nikdy jsem ho nedohrál. Sto lidí, sto chutí...
  • Kozy
    To je klidně možný, ale IWD 1,2 jsem dohrál několikrát ale tady se do toho musim nutit, fakt nevim proč a štve mě to :D
  • jestli si dobře vzpomínám, tak IWD byla prakticky jenom rubačka ... narozdíl od BG, které mělo skutečně -=*VYNIKAJÍCÍ*=- příběh

btw: asi sem jedinej, kterej neměl Minska zrovna moc v lásce *7*
  • MrSanta
    Pravili že záleží na úspěchu jednotky, ale mají to v plánu. Když budou prodeje, bude i remake dvojky.
  • Kozy
    Kdyby radši hodili Icewind Dale do novýho kabátku, BG mi přišlo o dost horší z toho co jsem hrál
  • asi nevite někdo jestli budou remakovat i bg2?
  • http://minus.com/lbrPK0WuVloq3A
  • Thorleif_cz
    Tak já ti to brát nebudu, ale je myslím pravdou, že se najde určitě dost těch, které tento projekt velmi zajímá... Ano včetně mě. Na hře přece není jenom grafika, BG:EE jede v enginu druhého dílu a jelikož nabízí podporu vysokých rozlišení, nemám se čeho bát. Mě osobně se scenérie, které IE dokáže vykreslit pozdávají mnohem více, než cokoliv s čím DA:O přišlo v průběhu (téměř celého) hraní...

Já osobně se těším na nové postavy, na (doufám) zajímavé úkoly s nimi spojené a hlavně na to, až se zase ponořím do kouzelného prostředí Faerûnu a nějakou tu (dost dlouhou) dobu budu chodit do práce s kruhy pod očima...
  • Nechapu, coop byl v bg porad
  • Co je BanterPack? Já BG2 dohrál i s datadiskem, ale o tomhle slyším poprvé.
  • Robotron3
    Tak si nechám dát spoustu nekvalitních, ale pokud je i grafika stejná jako originál, tak vůbec nevidím smysl v remaku, pokud nejde jen o tablety. Mě se líbí dokonce i Dragon Age 2, takže po BG vůbec nesmutnim :)
  • Horst Sux !
  • EuroSamurai
    Oba díly sem hrál v kooperaci a zbytečný to rozhodně není.
  • PUDr. Déžo Lakatoš, CSc - žádá v diskuzích povinného zavedení titulu ke jménu.
  • hned po tvé sestře...)))
  • Kozy
    Ty dneska jedeš
  • ocenil bych přikaz vseho nechat a jít na pivo

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit