Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jelikož sháněli dabéra Irenica, tak myslím že to mají v plánu ;)
  • Pokud bude fungovat i na tebe, bude to super.
  • Cahir
    Technická: PhD (titul označován jako velký doktorát) se zpravidla píše za jméno.
  • CrazyDiamond
    Nevím, mám z toho takové smíšené pocity. Abych se přiznal, tak moc vzkříšení téhle série nerozumím, kór když se oba díly dají bez problémů spustit na současných OS. A že tam přidají pár NPC? Na netu je ke stažení hromada modifikací přinášejícíh jak NPCčka, tak nové questy a předměty.
  • Thorleif_cz
    Měl by sis lépe vybírat spolubydlící... *3*
  • Thorleif_cz
    Ano, bohužel s jeho funkcí (po netu) to bylo vskutku všelijaké a mě osobně to nikdy nešlo rozjet...
  • Thorleif_cz
    Nesoudil bych ze screenshotů, navíc jak jsem předtím psal, na grafice to nijak zvlášť nevisí. Pokud hře dáš šanci, budeš sledovat příběh a celkově se budeš snažit vidět dál než za počet polygonů, animace a textury, pak bych se nebál, že tě hra nechytne...
    Což podle mě platí na spoustu starších her...
  • lipkozzi
    http://www.pocketplane.net/banter
  • Pohoda, to jen někdo przní mrtvolu. Taky jí mohl přivést zpět k životu a strašit nás s ní.
  • Mě by to určitě bavilo jen nevím jestli překousnu grafiku i když jsem hrál ledacos tenhle grafický styl se mi nelíbí.
  • Thorleif_cz
    Oproti Diablu BG nabízí propracovanější rpg systém, který ale nestojí na rozdělování bodíků level po levelu (pokud jsi někdy hrál dračí doupě 1.6, tak tady je to podobné). Soubojový systém je založen na spolupráci rozličných povolání v rámci šestičlené skupinky dobrudruhů. Probíhá v kolech a je možné ho kdykoliv zapauzovat a rozdat spolubojovníkům úkoly, které v dalším kole provedou. Prostě co se týče bojový složky, je to podle mě hodně odlišný od hack and slash...

Dalším plusem je rozhodně o dost zajímavější příběh, který má podstatně literárnější (nechytat za slovo prosím) charakter než většina toho, co bylo ve hrách vytvořeno. Nejseš žádným vyvoleným, nepaseš po žádným artefaktu a tvoje motivace spíše závisí na tom jaký druh postavy si vytvoříš, jak ji budeš chtít hrát. Pokud se nebojíš dialogů, netrváš na zběsilý akci a rád se seznámíš s novým světem a zajímavým příběhem, není důvod to nezkusit...
  • Pokud dokazes hru i trochu prozit a ne ji jen "hrat", tak te to bude bavit urcite. Kazdopadne ma BG jeden z nejzabavnejsich systemu boje, co jsem ve hrach videl, spolecne s pribehem a svetem.
  • Ty ne
  • He? Vždyť kooperativní multiplayer BG podporovalo vždy.
  • Občas mi přijdou dnešní herní mechanismy zastaralejší než promakaná D&D pravidla, obzvlášť verze 3.5
  • To jistě, proto sám sobě nedávám plusy ale minusy!
  • Doporučuji vám zůstat na diskuzních fórech TV Nova pane.
  • ja hru hraju dodnes od roku 2000 jednou do roka nekdy si to strihnu vickrat x) a hra me bavi stale takze jestli ti nevadi grafika tak si myslim ze te bude urcite bavit
  • Osobně mám radši IWD, ale to spíš protože je to srdcovka. Má lepší souboje (větší možnosti vývoje postavy) a prostředí, ale jinak je objektivně Baldurs Gate propracovanější. Každopádně nesouhlasím s názorem, že by bylo IWD rubačka, občas se to div nepřirovná k Diablu...
  • Konečně někdo normální!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit