Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • iso9002
    Za mě teda velmi dobrý.

Nejvíce mi vyhovuje jednoznačný odklon od recenzcí (které přece jen asi patří spíše na web) a kvanta zajímavých článků, komentářů a hlavně celkový příklon k dospělejšímu publiku - pevně doufám, že se v dané cílové skupině najde dostatek kupujících.

Obálka je věcí vkusu, se mě osobně velmi zamlouvá a kvituji, že někdo prolomil ten stereotyp dávat na cover pouze artworky z her.

BTW: pročpak změna formátu (cca o 1 cm širší než u 231)?
  • Osobně by mi ani nevadilo kdyby nebyly recenze, taky to je jen věc co je na webu asi dřív a málo kterou čtu
  • Paul_cz
    Přijde mi že papír je stejně slabý nebo slabší než minule, a trochu mě rozmrzela analýza posledních událostí od Sleeplesse (hlavně pasáž o GTA5..co takhle zmínit že za poslední dekádu měly všechny díly na PC identické zpoždění, a že nejpravděpodobnější důvod proč to takhle Rockstar dělá spočívá v dvojtém zisku od nedočkavců co si koupí obě verze, ale v případě ohlášení PC verze rovnou by si počkali), ale jinak obsah opět paráda (hlavně co jsem četl rozhovor s Klímou) a design taky super. Plná hra taky dobrá, ikdyž pro hodně specifickou skupinu hráčů.
  • A kolik kusů se tedy prodalo 231? 5000?
  • Do papíru, až mě skoro rozbolela hlava.
  • Kam? :)
  • Aspoň je vidět kam jdou ty prachy za příspěvky nebo aspoň část .)
  • Můj druhý Level v tomto tísíciletí a opětovně nezklamal!
    Dokonce pro mne o chlup lepší než předchozí díl. Plná hra vysloveně sedla a tématické články taky. Velice zajímavý rozhovor s Martinem Klímou.
  • regant
    poslední Level byl úžasnej (cena, hra, články a i celková kvantita obsahu, která byla tak akorát) a proto si tenhle koupim hned jak ho uvidim. Pokračujte v téhle skvělé "reinkarnaci"
  • Jinak co jsem si všiml, tak je v novém čísle přesně 1 (slovy jedna) recenze na mobilní hru. Ano, to je opravdu mnoho. *7*

(3DS jsem nezapočítal, zřejmě máš na mysli iOS a Android).
  • Nové číslo Levelu jsem koupil hned ráno a musím říct, že mě mile překvapilo. Oproti předchozímu číslu víc zajímavějších článků (pro mě) a celkově se mi časopis zdá takový celistvější :) Plná hra sice trochu slabší, ale to je o vkusu, já závodní a sportovní hry prostě nerad. Momentálně se Score se svýma DVDčkama může jít klidně zahrabat.
  • "Jediné co bych chtěl trochu vytknout je příliš mnoho recenzí na mobilní zařízení:)"

Já bych naopak uvítal klidně větší množství. Mobilní hraní je dneska hojně rozšířeno a dobrých mobilních her je snad tuna. Nelze to ignorovat.
  • ucho
    ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • LEVEL JE BLBOST DOUFAm že to zachvili zakažou
  • Robotron3
    Mámi a táty se nezeptám, ale dal jsem nahlédnout přítelkyni a ta to taky nechápe.
  • Jo dneska jsem si ho koupil. Obálka skutečně zajímavá a v té šedi "bombastických" obálek si ji člověk hned všimne. Děkuji za zajímavý rozhovor. Jediné co bych chtěl trochu vytknout je příliš mnoho recenzí na mobilní zařízení:) Ale jinak jsem spokojený čtenář znovuzrozeného Levelu a pakliže i další číslo bude tak dobré, tak ty další už budou v rámci předplatného. Přeji hodně štěstí při další tvorbě.

P.S: Hra, obsažená v Levelu obsahuje všechna DLC, nejenom základní hru. Tudíž pži insatalaci si nechte cca 12 GB volného místa:)
  • Za to já nemůžu, že nechápeš věci, to se běž zeptat mámi a táty..
  • Robotron3
    První věc, co mě v trafice zaujala a chtěl jsem se na to podívat. Od toho by obálka časopisu podle mě měla být. Ale možná nejsem tak dospělej a prudce intelignentí, jako ty *3*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit