Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • si fotis plny hry? kkote? lol ! bohnice cekaji tvuj navrat z vychazky...
  • dalsi level se povedl stejne jako reborn prvni cislo. good job. i hrou jste se u me strefili. komu se nelibi at cumi do webu a nemele picoviny. :)
  • A to s prominutím čteš jako Bart? Ten časopis se čte naprosto "lehce" a za 3 hodiny nemám, co číst. Tudíž když jedu vlakem, beru jej sebou a na cestu tam a zpátky mám čtení. A dvouměsíčník? Není naprosto důvod. Zaprvé by byl nehorázný zklus v nějakých novinkách, ale i tloušťka by se nechutně zvětšila a to není ta správná cesta.
  • GaMa
    .... onehdy si nadávál na PC ( že raději chcípněš než aby jsi na něm hrál ) pak jsi u jákéhosi článku psal že takovéto pochybné časopisy nekupuješ.

Tak to vypadá že se do těch svých lží a polo-pravd stále více zaplétáš.
  • Pakliže si Level či Score kupuješ kvůli hrám, tak doporučuji vyhledat lékaře. A mimoto Score v oblasti her je docela slušná katastrofa, kdy kvantita=/=kvalita. Ale chápu, pro trolí pako zní lépe 16000 super, hyper a kdo ví co ještě her než jedna obyčejná a zajímavá:)
  • jindra.veliky
    Už se těžším az tam bude nějaká dobra hra. Pak v tradice roztrhnu obal a vyfotim si klíč *5*
  • Jestli chceš pořádnou hru, tak to místo do trafiky musíš do obchodu s hrama.
  • risa2000
    Dá se to sehnat i v elektronické podobě?
  • TheGGG
    Tak nedá se nic dělat, je mi líto, ale tento level už nekoupím. Minulý Level jsem i přes mizernou hru koupil a obsahově byl zajímavý. Bohužel hra v tomto čísle je opět otřesná, takže bohužel sáhnu po konkurenci. Věřím že přijde s něčím lepším.
    PS: Bude v levelu taky nějaká pořádná hra?
  • GlaDOS
    Laciné a neoriginální mi připadá vzít nějaký artwork z dodávaných press kitů a prostě ho plácnout do sazebního programu. Tohle je originálnější a když se v budoucnu podívám na stoh nových Levelů, nebudu mít pocit, že se dívám na reklamní brožury.
  • Keyz
    Doufám, že i na dále budou zajímavé rozhovory. Ten s M. Klímou je opravu povedený. Vykecal se o celé své kariéře a ještě něco navíc. Navíc odpověděl i na možná nepříjemné otázky ohledně jeho práce na OF v Codemasteru a logicky to vysvětlil.
    Hlavně přidal další info ohledně Warhorse.
  • hustá marketingová masáž! :D
  • Inquisitor
    Věřim, že někde ke stáhnutí určitě je :)
  • janchor
    Je, viz http://www.level.cz/kde-koupit-level/
  • dýchla na mě nostalgie, když jsem viděl ty otevřený stránky

PC gamer zase dnes zveřejnil magazínovou recenzi SimCity 2000 z roku 1994 :)
    http://www.pcgamer.com/2013/07/26/simcity-2000-review-pc-gamer/
  • ucho
    tak to doporučuji před čtením vypít půl litr piva a zapít to půl litrem mléka. čtení pak jistě půjde lépe od ruky.
  • Mart9
    Také chválím, když už jsem za to dal ty peníze, tak se snažím číst téměř vše a musím říct, že se to čte velice dobře. Ovšem jsem zvyklý si číst jen na jednom místě, a i když tam často strávím více času, než je potřeba, protože ještě musím dočíst stránku, stejně postupuji Levelem pomalu.
  • *nejnovější číslo na abccr.cz ;)
  • Loriano
    Zbláznil ses? *1* To já to měl přečtené asi za 2-3 dny a to jsem četl jen 30 minut denně v autobuse... *8* Jinak hodně chválím.. LEVEL je prostě zpět! *3*
  • I jedna je až příliš.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit