Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Lynch
    Chtěl bych se zeptat zda nový LEVEL dorazil předplatitelům. Já stále čekám a nic. Dříve chodil i o den dříve.
  • Trisska
    Prosím Vás, než dávat do Levelu takový neznámý hry zaměřený pouze na jedno pohlaví, tak tam nedávejte radějc nic a místo toho jděte dolů s cenou. Děkuji.
  • jindra.veliky
    Lol to na tobě hodně ušetřila *15*
  • už to je trapný
  • Nauč se psát vole!!!
  • Šílený, dnes se mi o levelu zdálo, četl jsem si, nikdo jiný tam nebyl a časák se mi roztrhal, jako by to někdo udělal, dost jsem se nas*al a běhal okolo.
  • Matthew1J
    Doporučuju s psaním delších textů počkat až dokončíš aspoň první stupeň ZŠ. Píšeš jako prase.
  • Ať si říká kdo chce co chce, koupil jsem si místo Levelu Score, ano herní časopisy kupuju hlavně kvůli herní příloze(tak jsem holt asi divný to uznávám) a články v časopisu beru jako zajimavé čtení. Kromě toho podle mne kvalita Levelu upadala už delší dobu. Prostě mám za posledních zhruba pět let doma více čísel časopisu Score než Levelu. Opravdu nevím proč bych si měl za menší pěníz kupovat něco co už mne dělší dobu netáhne místo osvědčené kvality.
  • frantisek_nejezchleba
    wow
  • no tak papir je jeste horsi nez minule hra je tez hrozna obalka je taky hrozna to maji byt umeni ala (juda)?Kupkove atd? No jeto hruza je videt posun zpatky a navrat k pokoutnemu prodeji
    jak muze chtit dneska nekdo 100kc za takuto vec opravdu nechapu je videt ze vam nejde uz o hrace jako takove nemuzete se rovnat youtubu a proto prijdem s necim cosi na games neprectet ano soukrome uvahy ruznorodych jedincu cosi tvori hry a prez vikend delaji parkety ano vestina clanku setu stejne objevila hmm asi uz nebylo co psat
    ano zune nazory chorych jedincu z games a ktomui musi zaplatit tezke penize za lcloveka cosi rika draken tento draken byl viden na strasne obalce dokonce na prvnim cislu pod novou redakce
    pani u pokladny kdyz sem videl jak markuje capopis se dokonce lekla tohoto pana a nestalo semeto prvne je videt snaha co nejvice sokoovat jako deniky bleska ahoj nebo cus papa atd atd
    ano prectete si tam tune uvahy nazory myslenkove pochody ruznorodych lidi o kteryhc mam urcite pochybnosti proc to vubec pisou rikam si proc opravdu proc
    proc lidska seme prebyraji tyto nazory nebo je vubec ctou to ako iste v mlade fronte na poslednich stranach ruzne stajgrvaldy a spol proto si kupujete tyto media ? ste ovce pod mi hop
    snad se najde par jedincu co nepodlehnou velke medialni msazi games.cz kde skoro kazdy den ctu ..kuuupte novy LEVEl jen 99 a ktomu hra!! a jeste ten klubrvacu tam jet tato masaz znsobnena trema kde se delaji srandicky a nevine tvare starych mladencu a nuti decka kolem 15let davat scoje kapesne za nazory ktere oni sami nemaji, proc je nemaji protoze zijeme v teto spolecnsoti multikulti korektni linie degradace lidskoti..
  • Amylee.Anderson
    <(°(oo)°)>
  • TheGGG
    Lžeš jedině ty, dlouhodobě tu sice prosazuji, že jsou PCčkáři banda pirátů, ale sám na PC pár her hraji (legálně koupených). Například teď očekávám Rome 2. Také jsem nikdy nenapsal že nekupuji podobné časopisy. Takže zase snaha lhát. Nebo mi ukaž diskuzi kde jsem to napsal: *1* *1*
  • septicflesh
    Dostal jsem předplatné od manželky k narozeninám... milé, že *4*
  • Ronox
    Naprostý souhlas.
  • janchor
    Přesně tak.
  • kotty
    Hádám správně, že se zlepšila i slibovaná kvalita papíru? Ten minule se celkem ochotně trhal.
  • Si snad hodim pětkou jestli panna nebo orel :D Protože já nevim,mouchy jsem si našel minule a vidim je zas,na druhou stranu ten výborný obsah kolem dění her,je tedy bezva(Gran Turismo Academy,Jak se hrajou hry v číně,rozhovory...)
  • Dneska jsem kupoval v Olomouci v JRC a měli ještě vystavené i staré číslo.
  • Amylee.Anderson
    Level na mě už čeká doma, jenom počkat, až tam budu. Moc se těšim :) Jinak přemýšlim, že tu hru dam do tý Games skupiny na steamgifts, pokud teda neseženu někoho na multiplayer, to bych si i zahrála :)
  • Zajimave clanky a pro me zajimava plna hra. Doufejme, ze sezenu v trafikach v okoli. Cislo 231 jsem nesehnal. A doufam, ze Race Injection podporuje xboxovy ovladac. Volant nemam a na klavesnici fakt ne. :-)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší