Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • ucho
    no takže tebe ve finále trápí 30,- navíc...
  • Hmm konecne sem se zase zachoval jako tridni nepritel a kapitilisticka zruda. Konecnemam dobrou naladu.
  • No to je výplod. Bez interpunkce a diakritiky (tu diakritiku jsem ale ochoten na internetu tolerovat), překlepů mraky a logická struktura textu nulová. Zářná ukázka toho, jak nepsat text *1*
  • Tak jasně co bych mohl čekat o člověka který peníze má :) no pochopení asi těžko, dost stěžování jen mě zajímalo zda by nešlo jen vynechat hru to je vše však o nic nejde :) Když to někoho napadne budu rád level si koupím, když ne budu mu přát hodně spokojených čtenářů.
  • Díky, knihovna mi nenapadla, 100 kč by se našlo ale proč to dávat za časopis se hrou kterou hrát nebudu, když by šlo udělat třeba za 70 kč jen časopis bez hry, nevím byl to jen nápad pokud o to nikdo nestojí o nic nejde *4*
  • no snadny to je když se nevymlouvas a něco pro to delas. (co bys delal v nemecku kde minimalni plat ani nemaj) ja například dobře placenou praci mam. A kolem me sou desitky lidi kery ji maj taky.

a btw zbytecnej koment si mel ty o nasem state. pokud hodíš takovej koment kde na nej muze kazdej reagovat tak se holt vystavuješ tomu ze ti tady někdo odpovi jak se ti to nelibi.
  • Nevím, jestli existujou nějaký hry pro transgender, trole.
  • Jasně je to snadné najít novou práci :-) O názory dětí s mlíkem na bradě nestojím díky.
  • Tak jestli si myslíš že je snadný najít si dobře placenou práci opravdu by sis měl ty růžový brejličky sundat. A navíc jen jsem to chtěl zkusit, neprosil jsem se o nějáké rady a urážky, slušně se ptám jestli by nešlo udělat verzi kde bych nemusel platit za věc kterou nepotřebuju, zbytečných komentů se můžeš zdržet. díky za pochopení
  • Určitě ho budou mít v městské knihovně. Akorát si na něj holt možná budeš muset počkat.

Ostatně nevěřím, že bys sto korun měsíčně na ten LEVEL nenašel. Akorát by ses musel v něčem trochu omezit, to je celý.
  • skoda ze si tady nemuzes najit lepsi praci co ? a počkej vlatne muzes
  • Bohuzel v nasem state se muzes vzdělávat a najit si lepsi praci. Bohuzel se taky muzes svobodne rozhodovat co budes delat. Bohuzel.
  • Docela bych ocenil i levnejsi verzi bez hry. Rád bych si přečetl a koupil level ale za 100 kč je bohuzel v nasem state s minimalnim platem hodne velky problem. Navíc když už moc hry nehraju a když už tak jen pár vybraných a většinou f2p :(
  • Amylee.Anderson
    Copak bys tam chtěla? Tohle http://xzone.cz/nahledgame.php3?idg=2114 ?
  • Kazdej nema takovou zivotni uroven jako ty, Harry... *5*
  • ucho
    je třeba si uvědomit, že není možné hrou uspokojit všechny. vždycky se najde nemalá skupina lidí, kterou ta konkrétní hra nebude zajímat nebo ji už mají. všeobecně je normální si hry kupovat, takže průměrný hráč by měl mít správně většinu her, které ho zajímají... i když zrovna taky moc závodní simulátory nemusím, hra mě úplně nezklamala, protože špatná není a je to hra, kterou bych si patrně nikdy nekoupil. takhle ji mám k časopisu jako bonus, což se dá brát jako pozitivum. jen je otázka, zda se do hry někdy ponořím :)
    kupovat si časopis kvůli hrám je nesmysl, protože když si například vezmeš plné hry u časopisů za poslední rok a vybereš si z toho jen to, co bys chtěl hrát, zjistíš, že kdyby sis kupoval jen hry, vyjde tě to mnohem levněji. podle mě je fajn, že se snaží dát do popředí zase časopis a hra je něco jako bonus, příloha zdarama. (protože u časopisu za 200,- rozhodně přiloženou hru jako něco zdarma neberu, za 200,- koupíš i novýho Tomb Raidera a toho v časopise jen tak neuvidíš...)
  • Možná kdyby sis to koupil, tak by sis všimnul, že se Level dost změnil.
  • Paráda, k Levelu mám citovou vazbu. S kamarádem jsme si vždy koupili časák s DVD, koukli spolu na LevelTV, shlédli recenze na hry, které se nám líbí... pak jsme si četli recenze v časopisu...
    Vzpomínám si, jak jsme se smáli, když Lukáš Grygar a Lukáš Codr zpívali karaoke s písničkou "I should be so lucky" s parádními porotci na konci... nebo když Pavel Dobrovský běhal po lese... také byla sranda s agentem WinkleBauerem... rovněž si vzpomenu na Drakena nebo na Radka Friedricha, jak jezdí s růžovým autíčkem v Mashed... *1*
    Přeji ať se Levelu daří.
  • Ne že bych byl zrovna jeden z tich kterým záleží hlavně na hře.Za 99 kč bych si ten časopis koupil klidně i bez hry, ale když tam tedy nějakou hru dáváte nechcete dělat třeba nějaké ankety o hry které by jsme tam chtěli, nebo hlasování o hru z například 5 vámi vybraných her?Giana Sisters je rozhodně zajímavá hra a jsem s ní celkem spokojený ačkoliv v novém čísle recenzovaný Dust:An Elysian Tail by byl lepší *2* .Méně se mi ale zamlouvala hra k novému číslu.Kolekce Race Injection bych vyměnil za téměř jakoukoliv hru která by měla hodnocení od 6 výše.Jinak obsah se mi v předešlém čísle velice líbil a už se těším až si pěkně pročtu číslo 232 *14*
  • Inquisitor
    Chtělo by to nějaký translator.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší