Přejít na výpis diskuzí
Vyšel nový LEVEL 232 za 99 Kč - co vás v něm čeká a nemine
26.7.2013 | Inzerce
183 příspěvků
-
Nebylo by špatné, kdybyste z toho udělali dvouměsíčník, i když to asi není reálné :/
Jsem teprve na straně 56 minulého čísla a už bych si měl kupovat další.... -
Je dostupný aj na slovensku? Ak áno tak kde? Dik
-
Podle meho subjektivniho nazoru je vyrazna teda dost, mozna az moc :)
-
Prozatím nejnovější číslo je 4700 kusů za květen, což byl Level 229 tuším, tedy ještě za Hrej redakce.
-
Obálka působí hrozně lacině a nevýrazně, za mě palec dolů. Obsah vypadá dobře, akorát Lukáš toho mohl napsat víc. Ale Rybka to vynahrazuje. *4*
-
To je pro me tezka nostalgie, level jsem si koupil naposled nekdy 2006. Vzpominam na obdobi 2000-2004, to byly zlaty leta:D zacinal jsem na gamestarech a pak presel na level. za stovku do toho urcite pujdu, hlavne kdyz tu ctu ty pozitivni ohlasy;)
-
Osobně mě mnohem míň rozčiluje označovat číslo jako "díl", než když je někdo schopen napsat "tudíš" nebo "absuletně". But that's just me. ;)
-
Tak musím říct že novej Level je obsahově paráda a v porovnání s článkama ve Score je jasně lepší.A píšu to jako nezaujatej čtenář.....
-
Být Level hra, tak by sis ho ale stáhl, viď ;)
-
Leckde maji jeste stara cisla, takze se i muze neco doprodat
-
Ty vole, ještě před pár hodinama se prodával na stáncích. Asi těžko jim budou po každém čísle volat, že něco prodali. Neprodané jim vrátí, a pak si to spočítají.
-
Tento platek mi nestoji ani za to ho ukradnout v trafice *7*
-
To je ten paradox, že textové recenze dokonce i na dnešním webu pomalu ztrácí smysl vzhledem k rozšíření letsplayů a dalších médiím, které dokáží hru prezentovat lépe než jakákoliv psaná textová forma - přímá vizuální ukázka hry plus expresivní, upřímný, spontánní komentář hráče který hrané video prezentuje - toto nemůže nikdy pisálek nahradit. Level, potažmo Games, má tu výhodu, že zpracovává obě média - jak web, tak tištěný časopis, tudíž může vybírat a svobodně se rozhodovat. Pokud sleduješ "konkurenční" Hrej.cz, tak můžeš vidět, kam to celé bude směřovat, resp. jak si to představuji já - prezentace konkrétních herních titulů čistě live, živě, přímé komenty recenzenta plus live reakce od diváků z chatu a následná zpětná vazba. Eseje, úvahy a další věci, které nepotřebují nějaký extra vizuální materiál jako doprovod, to může fungovat na papíře, může se to tisknout a prodávat, protože to velice pomalu stárne. Všechny ty filozofické úvahy, slohy, rozbory, ohledénutí, rozhovory, aktuální komentáře, to bych vydával a prodával, souhlasím s tebou, že Level k tomu má částečně nakročeno.
-
Taky jsem to vlákno na FB (zeď SCORE, očekvám hate) sledoval. Fakt nevim jak se to takhle rozmohlo (možná rozšířeností seriálů, jenom Bůh ví kde je zakopaný pes).
-
taky nechapu proc se TED rozmohlo u casopisu oznacovat nove cislo za dil . Dnesni mladez je mirne receno zdegenerovana .
Absuletne me nejvic pobavil typek co na FB napsal ,ze ted mluvi vic anglicky nez cesky a tudis uz neumi mluvit materstinou -
Obálka pěkná, stejně jako minule *4* Obsah nemůžu soudit.
-
Jde o formát plánovaný od začátku, minule ho ještě tiskárna nestíhala dodat.
-
Od kdy mají časopisy díly? *1*
-
taaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaakhle moc
-
kolik se asi prodalo kusu toho minulého?