Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Hlavne ta voda, muj druon 750 s GF2MX se malem rozpadl aby to vykreslil ale nakonec to zvladl a ja sem proste nechapal, neco neskutecnyho, navic cela hra byla tak akorat dobrodruzna, questy ve kterych byla cesta popsana stylem di 100 kroku a pak zahni u stromu vpravo uvidis spicatou skalu, nekde v ni je jeskyne...a tak clovek chodil a chodil az najednou nasel vchod a byl celej rad...diky poitionu lehke gravitace si "bugem"vyskakal sklenenou zbroj a mec a citil se jako by hru spravne vybugoval (pac skakal ctvrt hodiny)...ale ono ne, zadnej bug, jen proste zadna omezeni ale ani tahani za rucicku....oblivion ani skyrim uz se ani nepriblizily a to predevsim fast travelem a sipkou ke Q...ano slo to vypnout...ale pokud je cela hra tak nak koncipovana ze to tam ma byt a popis Q je vagni a nepocita stim ze clovek se odvazi jit na vlastni pest...tak bohuzel. O itemech a statech ani nebudu zacinat
  • Tak nedavno jsem si nainstaloval Skyrim s poslednim patchem a presne ty mody o kterých pises tam mam a funguji normalne. Musis jit do menu a tam si je zapnout.
  • A proc by mely chybet, kdyz tam odjakziva byly?

Me osobne by stacilo kdyby opet vratili moznost vytvaret si vlastni kouzla. Magie ve Skyrimu je jak z materske skoly. A dost se divim, ze na tuto zasadni vec si ani prilis lidi nestezovali. Pokud ano,tak to zcela zaniklo v oslavnych odach... *2*
  • A nechces se jit projit ven, Lojzo? Pac tam mas vse co pises, hry zrejme nejsou pro tebe:)
    PS: ale tak zaplat panbu ze ti tam nechybi hajzliky, to je urcite chvalyhodne..
  • dethro
    Počkej si na vánoční slevy na Steamu a něco si kup ;-)
  • JohnyTheZik
    Aha, ja jsem te uplne nepochopil, moje chyba :).
    Myslel jsem, ze narazis na to, ze si "pocestil" imo na jakesi lepe znejici imho, coz si spoustu lidi i mysli.. Pardon
  • Ja bych byl mnohem radsi, kdyby nekdo predelal Skyrim - i s mody se jedna o dost povrchni prumernou hru. Staci, kdyby nekdo predelal 90 % questu, zrealnil chovani NPC, pridal konverzacni moznosti NPC, pridal nutnost piti, jidla a spanku - mod bohuzel nefunguje, zyvsil obtiznost souboju, snizil rychlost levelovani, zmenil pridavani skillu - pouze u treneru a ty, ktere se tykaji dane vlastnosti, pridal/zrealnil nemoci - mod opet s nejnovejsimi patchi nefunguje, zmenil moznosti ocarovani - odstraneni glitche, ktery umoznuje delat neomezene silne ocarovani, odstraneni dalsich chyb - vyssi obtiznost pro finalni souboj - zabiti ALD... trvalo na 55 urovni 20 sekund.
  • Hej to bude asi ono ale priznam sa nedavam tomu moc velke nadeje ze sa to dostane do nejakeho finalneho stvu. Minimalne ak stale zotrvaju na povodnom engine s Morrowindu. Pokial sa dobre pametam tak tato prva verzia Gamebrya ktoru pouzila Bethesda ma dost silne limity na pocet cellov, teda aka vlastne moze byt velka mapa. Akurat som pozeral ze aj cely Tamriel rozdelil na 8 mensich map. Neviem pride mi to take rozbite. Podla mna ak by to malo mat nejaku slusnu sancu tak prave keby pouzili OpenMW engine ktory moze mat tieto limity odstranene a moze ist s moznostami aj dalej. Aj tak mi stale pride najlepsi z celej TES serie Daggerfall napriek bugom a dalsim nedostatkom. Ta hra ma proste atmosferu a nieco co dnesnym modernym hram chyba.
  • Inquisitor
    Originálku mám ještě doma, určitě vyzkoušim. Až to teda někdy vyjde :)
  • Ano ono to povdone boli/mali byt 4 enginy/hry - DarkXL,DaggerXL,OutlawXL a BloodXL no nakoniec to Lucius spojil do jedneho XL Enginu ktory ma podporovat zatial zmieneny 4 hry.
  • Lecjaký psycholog by se nad pojmem "racionální vzpomínka" pěkně ošil.
  • je to zpotvorenina..používat anglicky slova v české vete je hrozna moda..a navic zkratky..des bes..ale pro mlady to je asi normalka..to chapu
  • Někdo to zkouší dělat i naopak. *8*
    http://www.youtube.com/user/SkyrimHomeOfTheNords/videos
  • Tak je třeba rozeznat MGS Overhaul, 2011 - úpravy původního Morrowindu a Morroblivion se Skywindem, což jsou předělávky do enginů novějších TES her, které mají přirozeně lepší grafiku, ale nejsou plně hratelné. Pro pův. Morrowind je lepší asi MGSO, který se aktivně vyvíjí a některé efekty jsou v něm tak úchvatné, že jsou lepší i než v dnešních AAA hrách. *14*
  • Pro Morrowind Tamriel Rebuild a světe div se, ještě není mrtvý, sice se omezili na rozšíření oblastí Morrowindu podle lore, ale některé výtvory vypadají úchvatně.
  • Jak opět? Morroblivion se dostal do hratelné fáze a tuším se ještě vyvíjí.
  • Něco na tom bude, další TESy byly ve znamení zjednodušování a konzolizace.
  • na klávesnici s myší se to hrálo dobře, bylo to o zvyku, zajímavé, že zmiňuješ "lepší" Gothic 3, tam byl boj jenom o drcení levého a občas pravého tlačítka myši *1*
  • seeker.ma
    Hrál jsem teď znovu všechny 3 gothic po sobě a musím říct, že ovládání v NOTR se mi líbilo nejvíc (kombinace myši a klávesnice), v G1 je to ovládání takové nemotorné a v G3 je dost běžné řekl bych. Každopádně jsem se pokoušel v ovladačích nastavit gamepad pro G1 a G2:NOTR a fungovala tak polovina tlačítek a hrát se to nedalo, škoda... Zkoušel jsem to v D-Input režimu, X-Input ani jeden z těch tří dílů nepodporuje. O Arcanii se nezmiňuju, Gothic pro mě končil trojkou.
  • Morroblivion se dostal do hratelné fáze tuším ze všemi questy.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit