Přejít na výpis diskuzí
Vyšla alfa verze modu, který předělává Morrowind do Skyrimu
6.12.2013 | Adam Homola
89 příspěvků
-
Taky by mě to zajímalo + módy na zlepšení lore hry a jestli by někdo nebyl tak hodní a nevypsal nějaký podobný módy na oblivion a skyrim, díky moc.
-
Zdravím, kdybych chtěl někdy v budoucnu hrát Morrowind, s kterým modem to vypadá nejlíp ? S tím Overhaul, nebo Morrowind 2011, nebo tady tenhle Skywind a tak ? Moc se v nich nevyznám
-
napište argument místo mínusek, děkuji
-
Bingo *1*
-
rikša, ja vim, preklepy jsou moje prokleti :)
-
co je imho (vim co to je pro pripadny vysvetlovatory, jen me stvou tyhle zpotvořeniny:)
-
Gothic je pekna ..... mohol som tie prachy radsej preslopat
-
A nikdy ani nebude :)
-
nechápu ty mínuska, gothic 2 má jedno z nejhorších ovládání a nostalgikům doporučuju zahrát si třetí díl a pak znovu druhý jako já nedávno a budete přesně vědět o čem mluvím, nevím, třeba se to hraje dobře na gamepadu, ale to jsem nezkoušel, každopádně klávesnice+myš katastrofa, ale tenkrát jsem to dohrál, jenom jsem zdrhal z víc soubojů než bych musel. Když jsem to hrál po druhé, došla mi kvůli ovládání trpělivost a odinstaloval jsem to
-
Zde pro nostalgickou vzpomínku originální trailer: http://www.youtube.com/watch?v=Cr3TCWPlDrw
Morrowind Theme zůstává u mě stále nepřekonán. -
Co je Nehrim ?
-
Na Gothic bych radsi vubec nehrabal...
-
No vidíš, na to hlavní jsem úplně zapomenul - ten systém 'odkazových' rozhovorů a s tím spojené vyhledávání v journalu podle hesel. To mi hrozně schází.
PS: máš tam ještě jeden nádhernej překlep. Normálně na toto neupozorňuji, ale tento je povedený. Schválně, jestli ho najdeš *4* -
Tak ani nemusí být HD. Ono by stačilo kdyby jenom zlepšili ovládání.
-
Tak já vám nevím. Jako jo, vypadá to pěkně, ale mě teda úplně stačí Morrowind Overhaul, který ten svět taky změní k nepoznání plus nějaký ten mód na ksichty a zalidnění měst, k tomu zpomalení levelování a jsem spokojený.
Navíc ta dohlednost která je ve Skyrimu se do Morru moc nehodí, přeci jen to ukáže jak ten svět je malý. -
Počkejte si na Enderal, to bude dost možná nejlepší mod na Skyrim vůbec, ostatně SureAI dělají už tradičně nejlepší mody na TES. Ostatně kdo zná Nehrim, který je imho lepší než skyrim i oblivion dohromady a přitom je to "jen mod" na kterém dělala parta nadšenců? Atmosféra Nehrimu mě posadila na zadek, takhle mně nechytlo žádné rpg od dob gothicu 2
-
Jo, přesně. Morrowind byl super ale Gothic je prostě Gothic, i ten děj měl lepší, takovej komornější.
-
U better shut ur mouth u cheeky little c u nt i swer to christ i'll hook u in the gabber m8.
-
Morrowind je pro divný lidi. Já chci Gothic HD