Přejít na výpis diskuzí
Vysvětlení změn systému reputace v Mass Effect 3
2.3.2012 | Aleš Smutný
76 příspěvků
-
Nicméně renegade a paragon jsou dva extrémy, většina lidí se nechová černobíle a mají povahové rysy, které je nutí chovat se ve spoustě situacích naprosto odlišně (např. jednomu chlápkovi bys ruku podal, druhému za nic na světě...).
-
ale ono to je celkem logické....V ME1 šlo dosáhnout maximálně levelu 60 .... po jedničce Shepard zemřel a začínalo se on ,,nuly'' a na konci ME2 šlo dosáhnout max levelu 30 .... a k věci , ME2 a 3 na sebe navazují víc než 1na 2 takže mi přijde logicke že pokud importuju save z 2 do 3 tak budu pokračovat z levelu 30 až na max 60 ....ale taky možna melu z cesty :D
-
dik moc...a o tom vybrani specialni schopnosti nic nevis?
-
Je to pravda, bude to fungovat stejně jako NG+, ale jestli si hrál demo, tak ti musí být jasné, že 30 zkušenostních bodů nebude až taková suma (možná s tím zaplníš 2 schopnosti, ale i o tom pochybuju). *3*
-
je to kopirovany z wiki : When importing a Mass Effect 2 character into Mass Effect 3, the character will be brought forward exactly as it was left off. A level 30 character in Mass Effect 2 that is imported into Mass Effect 3 will retain its level and abilities, and can immediately start working toward the new level cap of 60.
-
Proto se většina diplomatů snaží být neutrální, že?:-D
-
Přesně něco v tomhle smyslu jsem chtěl napsat taky, ale než jsem si to srovnal v hlavě tak jste mě předběhl :) Palec nahoru.
-
http://www.youtube.com/watch?v=8iMrDsRm5w0
Launch trailer Mass effect 3 -
něco podobného je možné, protože podobný princip byl už import Separda z ME1 do ME2,
kdy po splnění určitých achievmentů jsi začínal třeba s více kredity, zdroji atd... ale začínat s 30lvl mi nezní moc pravděpodobně -
Klaďas za všech okolností. *5*
-
Pochybuju, je sice možné že dostaneš několik málo levelů pro začátek navíc, ale rozhodně ne lvl 30.
-
Ale ono šlo někoho poplácat po zádech a někomu zase přiložit nůž na krk. Nejen barevné odpovědi byli "renegádské či paragonské". A na druhou stranu celkem dává smysl, že hra nutí hráče se nějak profilovat. Diplomaticky založená osobnost se přece projevuje úplně jinak než nahláškovanej drsňák, co se s ničím nes*re . Renegade a Paragon zastupují dva naprosto odlišné psychologické profily a přepínat mezi nimi je ve výsledku hraní za naprosto rozmělněnou a nevyprofilovanou postavu. Systém z ME1 a 2 předznamenával geniální pojetí rozhovorů (pojetí, nikoliv rozvětvenost, která nebyla nijak světoborná) v DA2 - "tón" v jakém naše činnosti provádíme hovoří o naší osobnosti přece taktéž, nejen samotný akt.
Příklad: V jedničce jsem byl Mirek Dušín, jak vyšitej. Pak jsem při plnění BDTS potkal batarianského otrokáře, který mi nabídl, že vezme svojí bandu a odletí, pokud ho nechám. A ježto můj Sheprd má historii kolonisty, kterému otrokáři zabili rodinu, emoce zvítězili, a tak je bez skrupulí odprásknul. Ale těžko tenhle diplomatický charakter při takové činnosti pronese nějakou hlášku v duchu Johna McClanea (a právě takový je v jistém ohledu Renegade) - to k němu prostě nesedí. -
Njn. Tento systém dobro/zlo mně neustále pronásleduje už od prvnío Kotoru. Nikdy člověk nemohl být "neutrál", musel být buď vyloženě hodný nebo vyloženě zkažený. Sice mně mrzí, že z dvojky mám save, kde jsem už nádherný ďábel, kdy mi do plného "zla" chybí kousíček, ale myslím, že tato změna je přínosná:) No nic ještě týden:-D
-
no konečně
-
ahoj nekde jsem cetl, ze kdyz do hry improtuju save, v kterym sem prosel 1 a 2ku tak zacnu na lvl 30 a budu si moct vybrat nejakou dalsi schopnost...je to pravda?
-
Hmm to zní dobře.