Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • DangerousDave
    grafika vždy bola a bude na prvých priečkach, pretože je to hlavný prostriedok ktorý hráča s danou hrou spája. Akékolvek volanie po stagnácii niektorých z hlavných aspektov hier je veľmi krátkozraké. I samotní vývojári chcú pracovať na niečom čo sa kontinuálne zlepšuje a VYZERÁ lepšie, navyše od čias Crysis (2007) tu máme viacmenej stagnujúcu grafiku a nemám dojem, že by sa hratelnosť výrazne zlepšovala, skôr naopak. Ponechať tento stav ďalších 5-6 rokov by bol doslova masochizmus.
  • Samozřejmě ne všichni hráči na PC jedou po grafice, to jsem nikdy neřekl. I když podle množného čísla se to může zdát, neni tomu tak.

Můj komentář byl mířen na ty, co machrují se svým ultra-mega-ku*va nadupaným PC.

Jsem konzolista a je to moje primární hrací platforma, ale samozřejmě PC mám. Ten ale funguje jen na multimédia, internet a hry, které na konzolích nejsou.
  • Som PCčkár ale na grafike si rozhodne nezakladám. Na druhej strane musíš aj ty uznať že súčasná generácia konzol po grafickej stránke značne brzdí vývoj.

To nie je pokus o flame konzole vs. PC

To je konštatovanie holého faktu.

Peace
  • N7N7
    A co takhle zastavit výrobu nových automobilů, protože já mám pořád starou kraksnu? *2*
    (reakce na příspěvek pode mnou)
  • Jsem "PCčkář" a plně s tebou souhlasím, řekl bych, že vzhledem k tomu co vychází za nové hry, tak tam je jasně vidět, že pokud je hra blbost, tak ti ani sebelepší grafika nepomůže. Proto by mi nevadilo kdyby úroveň grafiky zůstala stejná a spíš by se zapracovalo na jiných věcech.

Navíc jde vidět, že jsi docela omezený, jinak by sis všiml, že "PCčkáři" v poslední době spíš vyhledávají Old-school tituly a celkově indie hry a říkej mi, že tam jde o grafiku :D
  • A co takhle zůstat na téhle generaci ještě 5-6 let? Grafika v hrách mi přijde teď v pořádku a nic novějšího nepotřebuji. Pokud vylepší jiné aspekty hry, jako příběh, hratelnost atd., tak neni důvod dělat novou.
    Samozřejmě PCčkáři teď vyletí, ale je to pravda. Grafika neni na prvním místě, což asi vy, s nadupanými PC, nechápete.

Nejsem troll, jen takhle vidím herní průmysl.

Mínusy dostanu za 3...2...1 *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit