Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • omg ... v hratelných.... a to je pro mě od 30ti výš
  • Na vysoke detaily pri tvojom rozliseni si zahram clovek nove hry na pc aj na pc z rohu 2004. Pes je vsak zakopany v tom, v akych fps a ako hratelne alebo nehratelne skor.
  • To jako myslis vazne, ze konzolaci "breci", protoze budou muset investovat do nove konzole a proto by radsi pet, sest let zustali na soucasne generaci? Tak hloupej nazor sem v tomhle flamu snad jeste necetl...
  • Ty si ukazal akurat primitivne ceske myslenie...Posudzovat cloveka podla narodnosti..

CoD sa na pc nepredava takmer vobec, kazdy titul ma mensie a mensie predaje a ak presiahnu 1 milion, je to uspech...

Zvalovat vsetko na CoD :D Ved to sa predava dobre len na konzolach, co to ma spolocne s pc?

Ved vy pcckari len nariekate ako konzoly nicia hry a ak by niekto nasiel odvahu a urobil skutocne pc hru, tak bude mat asronomicke predaje...Stalo sa, CD Projekt urobil W2 a predalo to smiesnych neccelych 2 miliony kusov. Ja neviem, kolkokrat to mam napisat...BF3 je PC HRA, robena pre pc a pc hracov, na konzolach je to neskutocne orazena, malo hracov, neoplati sa to hrat, napriek tomu su 2/3 tejto hry predane na konzolach...Grafika tejto hry na pc je uzasna a a optimalizacia, zahraju si ju aj hraci so slabymi zostavami...To iste plati aj pre optimalizaciu BC2...Tak mi povedz, co vy pckari vlastne chcete? KEd dostane super hru na podnesne, ci uz Witcher 2 alebo BF3 a nekupujete ale piratite? Nezabudni ma opat urazit, kde nie su argumenty, musime urazat...Smutne ako komunita pacmanov klesla *13* *9*
  • po dvou vetach sem přestal číst protože si ukazal typický omezený slovenský myšlení.
    proč tu neni super exkluzivní titul s 6 mil? protože většinu hraču tvoří děti co hrají CoD a hry jim kupují rodiče. děcka o kvalitní hry nestojí, a vydavatelé se jich bojí, proto dělaj hry pro masy.
  • Líbí se mi jak tady teď konzoláci brečej že by zustali na současný generaci ještě klidně pět let :D Bodejď by né. Maj přece svoji super konzoli a ted budou muset Kupovat Novou?!?! jak si to ten svět muže dovolit? :D Doufám že na stary konzole po vydání novejch nebudou dělat hry. jen si zaplaťte novou konzoli když ste se nam (PCčkarum) pořád smáli že upgradujeme PC a že vy mate porad jednu konzoli.... jen tak BTW: Já mam PC z roku 2007 a koupil sem před dvěma rokama jen novou grafiku a jedu všechny dnešní hry na vysoké detaily v 1920x1200 takže tohle tvrzení "pořád upgrade" si taky strčte někam :D
  • To ze fyzika je az na druhe (pate, seste) koleji se bavit nemusime.. A ja to vnimam tak, ze kdyz dostanou do ruky novy krabicky, tak se zase vic zameri na grafiku a fyzika opet ustoupi do pozadi.. Rad bych se mylil samozrejme :)
  • na konzoli se pirátí naprosto stejně jak na PC... kdy už to konzolákům dojde...
  • Tak je to jasný xD xD zustal bys na tyhle generaci ještě 5-6 let protože se ti nechce kupovat novou konzoli :D timhle se přece odjakživa Konzolisti hanili že koupěj jeden stroj a maj pokoj, a nemusej pořad dělat upgrade :D:D tak a tady to máš. jen at nová generace přijde... a co nejdřív, a doufám že na starý konzole přestanou hry dělat .
  • Zaujímavé ako to vždy skončí pri ňom *1* To je ale téma tak na tri diplomové práce a aj tak by sme vyriešili prdlajz *1*
  • Pckari nariekaruju, ze konzole brzdia vyvoj...

Tak ked tak brzida vyvoj, preco tu nie je kopu pc exkluzivit so super grafikou, fyzikou a nemaju predaje min. 6 milionov kusov?

Lebo na pc sa pirati a konzoly v dnesnej dobe akurat dotuju pc hry, ako som uz pisal nizsie so seriou BF...BF2 svojimi predajmi na pc bol fiasko..

Logicky, EA presla na konzoly na TECHNOLOGICKY ZASTARALOM hw urobilo to, co este nikto v FPS neurobil ani na NAVYKONNEJ PC PLATFORME...PRoste BC1 bola revolucia v FPS...Potom si pckari vyzobrali BC2 a dostali ho, este vacsia nicitelnosti prostredia a destrukcia...Ale opat, ak by to bola len cisto pc hra, nezarobila by si ani na marketing...

Potom prislo BF3, 2/3 predajov na konzolach, predaje na pc oproti konzolam fakt smiesne aj napriek tomu, ze na pc je tato hra znatelne lepsia...EA dala 100 milionov dolarov do marketingu...Ak budeme ratat tie skoro 3 ci 4 mega predanych kusov na pc, nezarobilo by to ani na marketing tejto hry...nie to este vyvoj enginu a celej hry...Co uz pckari, co by ste ez nas konzolakov hnusnych, co brzdia vyvoj, robili? Hrali pcmana v lepsej grafike zrejme..Najvacsie a skvle exkluzivity na pc maju zalostne predaje..TAky Witcher 2, co je skvost, ktory som na xboxe v danej dobe nemal a tak som si ho kupil na pc a pecka hra...A predalo to zalostnych necelnych 2 miliony kopii...Miesto kvaltinych hier kupujete nerdske hry ako Wow ci Diablo, kde nemate co robit, len hrat tu istu hru dookola...Fakt zufale...Skoncia konzoly, skoncia aj vase hry na pc, s vasim piratenim vam nikto hry dotovat z lasky nebude...BF3 by bez ZLYCH, HNUSNYCH, ZASTARALYCH konzol nezarobilo ani na marketing, ak by sa predavalo cisto len na pc. Pc je mrtva platforma a prizivuje sa na konzolach...Tak dufam, ze vam v buducnosti bude stacit tych par hier z kickstarstera, staci tam spomenut OLDSKUUUL a je vystarane *5*
  • A presne o "vytiahnutie väčšieho výkonu z mašinky" ide. Nemyslím si že by sa väčší výkon konzoly podpísal len pod "krajšiu grafiku". Ako si už napísal ide aj o simulovanie fyziky (hlavne kolízia objektov pretože to je v súčasnosti, priznajme si, až tragikomédia *4*)
  • No právě a jsme tam, kam jsem nechtěl zamířit - pirátství.
  • Presne naopak. Neviem si predstaviť ako by si mohol vývojár dovoliť vypustiť do sveta PC-only titul. Samozrejme mám na mysli nejaku random AAA mainstream hru. Prachy nepustia.
  • Neco na tom bude.. Jediny kde se inovovuje je indie scena..
  • Tohle nelze jen tak na někoho mířit. Každý má jiné preference a požadavky. Já sám mám "ultra-mega-ku*va nadupan PC", ale grafika ve hrách je mi u pr... Si radši zahraju něco 10 starého než některé nové "AAA 10/10 musthave hry".
  • Je to krátkozraké, to asi ano.
    Pro mě neni grafika priorita. Je tak na 3-4 místě, po hratelnosti, atmosféře a příběhu.
  • No a to je to co je spravne.. Brzdi vyvoj pro graficke strance.. Vic z toho proste nedostanou, tak se muzou zamerit na pribeh a hratelnost.. Takhle to zase bude tri roky zavod o to kdo z masinky vytahne vetsi vykon, ale projevi se to jenom na grafice (aspon s fyzikou by mohli pohnout).. Kazdopadne vzhledem k tomu jak vypadaji videa a obrazky, tak si myslim ze to tak velkej grafickej skok nebude, takze dostaneme jeste hezci grafiku, ale treba jim zbyde i nejakej cas na to ostatni, uvidime, ja se tesim :)
  • Co takto este 10 rokov? Co na tom, ze trochu narocnejsia hra na RAM ako je Skyrim na tejto generacii na PS3 kolabuje a nedokaze ani rozbehat datadisk? Ved to sa da vyriesit minimom interaktivnych prvkov na scene a najlepsie hned nech zmiznu v magickom oblaku garbage collectora. Naco daku fyziku objektov alebo AI. Grafika nie je jedine vyuzitie vykonu, to by malo byt kazdemu uz jasne.
  • Ale zas musíš pochopit, že konzole nic takového nebrzdí.

Nikdo vývojářům nebrání udělat hru jen na PC a brutálně vymakat grafiku (Crysis 1) a pak někdy to vydat na konzole v graficky osekanějším stavu.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit