Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • A Poláček zase pesimista...
  • sleepless
    A pak to buď nevyjde, nebo to bude úplně obyčejná nicka (taky jsem připěl, ale ta možnost tu je a Fargo je prostě kecka)...
  • mas pravdu, a proto konzolisti radsi hrajou ty komercni sragory od tech tvych investoru, kteri by jinak chcipli hlady
  • ucho
    víc podle mě ne. já tipuju 5 250 000
  • smejki
    Epič win! KS potvrdil, že jde o projekt, který nejrychleji překonal milion. Ani ne 8 hodin. Nejrychlejší byla doteď OUYA s 8:22. Lze předpokládat, že vyberou podobnou sumu? Ježiš, já fakt nevím, ale asi bych zavřísknul jak malé Jarin.
  • MrSanta
    Jojo, teď jsem proskroloval až na FAQ a píšou tam, že PayPal bude po získání částky. Teď ještě jestli tam hodí tu možnost s Wasteland 2 nebo ne.
    Těch 50 doláčků taky nevypadá špatně. Sice bez W2, ale zase jiné, zajímavé lahůdky.
  • ucho
    dej číslo účtu
  • pls. pošlete mi milion dolaru a udelam vam super strategii ok?
  • co je tohle za svet, vybrat milion dolaru za par hodin na nejakou blbost pritom nekde nemaji deti ani co jist. A navic takovy hloupy system financovani *11* Vite proč na to nemohli sehnat od investoru? porotže ti si nenechaji vešet biluky na nos, sve investice kontroluji a cekaji vysledek. lidska blbost nezna mezi *11*
  • Black_Hand
    paypal by melo pribyt v hodne brze dobe, pokud to pujde jako s wastelandem 2. tam paypal pribyl ve chvili, kde byl zaplaceny.
  • MrSanta
    45 doláčků a získat tak jak Torment, tak i Wasteland 2 je celkem dobrá nabídka. Kéž by přidali i možnost využít PayPal. Nějako se mi nechce vyrábět další účet, abych mohl přispívat i na Kickstarteru. Na Torment jsem hodně zvědav, mix magie a techniky - to se mi bude líbit. Jenom nevím, kde na to budud brát čas. Jestli splní odhadované datum vydání prosinec 2014...
  • Viktor_H
    Omlouvám se, překlik, řeč a údaje jsou o původním BG (3 mega, 98)...
  • Rozsekal jsi mě :D, kdyby to šlo, dám ti 100 plusek.
  • Ale to snad ani není potřeba. Vzniká nám Project Eternity, duchovní nástupce Baldur´s Gate. Kdyby Project náhodou nevyšel, alespoň nebude ničit jméno geniální série :-)
  • Kupuje, ale ne tolik, aby se zaplatila AAA hra. Od toho jsou tady jiné "kanály" jako třeba KS.
  • Veskoslav
    Už je 1 milion 38 000:-D
  • Veskoslav
    Děkuji, velmi si toho cením:)
  • smejki
    Na tomhle prameni sedí Hasbro
  • Jsem chlapečku *5*
  • nejsi ty ta drza holcicka z Final Fantasy? :)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit