Přejít na výpis diskuzí
Vývoj RPG Torment: Tides of Numenera se zaplatil za 6 hodin!
6.3.2013 | Petr Poláček
220 příspěvků
-
Víc než Origin asi dají, ale 25M totální utopie. Osobně to odhaduji tak na 4-5M.
-
A pak, že hry tohohle žánru nikdo nekupuje. Už dávno se měli vývojáři různých studií zaměřit na hráče 25+.
-
Tak ti gratuluji k "duševnímu mrzáctví".
-
Ano:)
-
cítíš se nyní lépe, když jsi se nám všem pochlubil?
-
Jen za dobu co jsem letmo shlédl video tam přibylo přes 600 doláčů :-D
edit: a jen za dobu, co jsem napsal tenhle příspěvek dalších 200. -
Stihl jsem poslat 500 z fondů, co mám přímo na toto:):-D
-
Jako největší slabost (ale i jako možnou výhodu) vidím to, že to nebude zasazeno do světa Planescape, tedy D&D. *9*
-
presne tak :). narazel jsem hlavne na mccomba. po prvnich par sekundach mi v hlave znelo "shut up and take my money!"
btw, s tim clovekem jako GM bych si rad zahral D&D :). -
lol, minusko... parada ! asi si hodim masli ! *1*
-
Dobře ty *1*
-
tak, a ted jeste Baldur´s Gate 3 :)
-
tak prispeno... zatim jsem podporil i s timhle 5 her - wasteland2, star citizen, eternity a torment2... jo a taky C.A.R.S. - mno uvidime. *14*
-
Tak to byla rychlovka. *1*
-
Hm, mega za první den, tomu se říká nástup.
-
"Updated our Journal..."
*1* -
No sice jsem přispěl celkem dost, ALE scénář a svět bude asi trochu něco jinýho, takže potenciál na "propadák" tady určitě je.
-
na kicktraq by som sa osobne veľmi nespoliehal. Zvykne odhadovať OVEĽA väčšie sumy, aké sa nakoniec vyzbierajú (pri Dreamfall Chapters hádal nejaké tri milióny a Ragnar bude nakoniec uber-šťastný aj ak vyberie čo i len polovicu, hoci i to je úspech). Navyše tieto strmé štarty sú často obmedzené zvýhodnenou cenou pre prvých XY tisíc prispievateľov. Triezvo by som to odhadoval na 4 - 5 miliónov, optimisticky možno dajú 6 či 7, viac ale asi nie.
-
21:07 a válí se tam 915,901$
ani jsem nestihl přispět :-D tam musím ještě rychle něco nacpat... -
Nejakých 6 hodín a majú skoro milíon. V inXile musia buchať šampanské jedna radosť.