Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • smejki
    Epič win! KS potvrdil, že jde o projekt, který nejrychleji překonal milion. Ani ne 8 hodin. Nejrychlejší byla doteď OUYA s 8:22. Lze předpokládat, že vyberou podobnou sumu? Ježiš, já fakt nevím, ale asi bych zavřísknul jak malé Jarin.
    • sleepless
      A pak to buď nevyjde, nebo to bude úplně obyčejná nicka (taky jsem připěl, ale ta možnost tu je a Fargo je prostě kecka)...
      • Viktor_H
        Petře, všichni jsme viděli gameplay Wastelandu2, který byl důkazem toho, že Fargo dovede dát hře z Kickstarteru reálný kontury, tzn. že se zatím ukazuje jako schopnej manažer. Za druhé hry, které má Fargo na triku (a nikdo mu neházel klacky pod nohy), nikdy nebyly nicky, jeho síla je v oragnizování a v tom, jakými lidmi se obklopuje. A víme, že tam má McComba a Saunderse a to nejsou žádný ořezávátka. Prostě mi přijde, že šance na neúspěch je hrozně malá...
        • Kein
          No moment! W2 ještě nikdo nehrál. Znám hodně her co na videu vypadají skvěle...
          • Viktor_H
            Jistě, nehrál, ale ukázal pořádnou porci práce a podpořil argument, že realizace na KS je reálná.
      • smejki
        Po tomhle risku je mi prd a stejně tak po Fargovi (on není ta hlavní tvůrčí duše a nikdy nebyl). Je to jako zmiňovat, že až si půjdu zase jednou do redakce pro úplatek (D'oh!), mohl by do mě bacit blesk. Fuck it! \o/
      • Black_Hand
        tak to je riziko kazdyho kickstarterovyho projektu...
      • A Poláček zase pesimista...
        • sleepless
          Zatím nemám důvod být s ohledem na ty velké Kickstarter projekty optimista, nic z toho jsem neviděl a nehrál. Až uvidím, že Wasteland 2 třeba stojí za to, tak trošku slevím. Do té doby se můžu jen těšit a být zvědavý, ale nic víc. Samozřejmě si přeju, aby to dopadlo skvěle, ale....
          • Zrova kvůli Wastelandu (na který jsem nepřispěl) jsem tam něco poslal. Vypadá nadějně a to studio vypadá na to, že je schopno vyvinou (alespoň lehce nadprůměrnou) hru.
          • GlaDOS
            The Banner Saga: Factions je na Steamu. Jeden z prvních úspešných a větších Kickstarterů. Z Wasteland 2 přece bylo vidět gameplay video a rozhodně to nevypadalo špatně.

Edit: Když tak nad tím přemýšlím, tak i Broken Sword ukázal video, Planetary Annihilation teď začalo odhalovat obrázky jednotek a terénu, z Shadowrun Returns jsem taky viděl pár krásných screenů, z Star Citizen bylo nějaké to video, Castle Story pravidelně ukazují postup,.. Takže já nemůžu říct, že jsem z toho nic neviděl.
            • kostejnesmrtelny
              @ucho: tohle je to "dobrý" F2P.
            • GlaDOS
              ucho: Zkoušel jsem to a je to v pohodě. Necítil jsem potřebu něco dokupovat. Navíc to ani není to hlavní. Singleplayer bude pořád placený. Factions zatím beru jako ochutnávku hratelnosti a grafiky, která je prostě báječná.
            • ucho
              všiml jsem si, F2P, což mě trochu odradilo :)
          • U vydavatelů máme alespoň jistotu, že hodně špatnou věc zaříznou (i když někteří jsou schopní vydat alfu, nebudu jmenovat, abych neurazil). Zajímalo by mě, jestli by na KS byl někdo schopnej vybírat další peníze na "dokončení vývoje". A pokud ano, kolik lidí by "přispělo".
            • Spousta zariznutych projektu ukazuje, ze vydavatele maji zpravidla soudnost.
            • Veskoslav
              The WarZ, A:CM, DA2 a spousty dalších ukazují že vydavateli je to naprosto u prdele:)
            • Black_Hand
              myslis jako "zariznuti" Aliens: Colonial Marines?
        • Black_Hand
          ne, jen herni zurnalista (nebo snad zehralista?). a kdykoli utracis penize, tak je dobre byt trochu pesimisticky, dokud te vyrobek nepresvedci o opaku :).
    • ucho
      víc podle mě ne. já tipuju 5 250 000
  • Gratuluju Brianovi a jdu mu prihodit ;-)
  • Jako hráč s hrami začal po pádu izometrických RPG, mi staré RPG moc i přes veškeré kvality moc nesedí, jedině planescape torment jsem dohrál a stal se moji opravdou srdcovkou, takže doufám že tohle nepodělaj.
  • Osobne som nikdy neprispel na ziadny KS ale zo zaujimavosti, aku ciastku ste na nejaky KS projekt uz poslali ? Niekto i vyssiu nez je standardna cena Ackovej hry ?
    • Zatím 3 ale zase za dost. Wasteland 2 100$ Eternity 300$ Torment 270$.
    • walltar
      Project Eternity - 30$
      Star sitizen - 30$
      Godus - 15£
      Elite Dangerous - 80£
      Sui Generis - 50£
      Torment - 20$

Jak bude KS na infinity tak plánuju jít hodně přes 100$
    • smejki
      Wasteland 2, Project Eternity, Torment - po 250$
      CLANG, Sui Generis - po 10$
    • Double Fine 60$, Wasteland 2 55$, Shadowrun Returns 50$, Grim Dawn 50$, Carmageddon 50$, Dead State 30$, Project Eternity 35$, Star Citizen 35$, Elite Dangerous £45, cize viacmenej standardna cena Ackovej hry. Preco nedam viac? Pretoze mi naprosto nic nezaracuje ze ma hra bude bavit co by potom mozno viedlo k tomu ze uz na nic ziadne peniaze nedam.
    • Na hry kolem 40 usd za kazdou ( w2 , project ethernity, FTL a todle ), na ouju, peeble a 3d brejle dohromady as 500 usd
    • JezboX
      Dal jsem zatím jenom na Wasteland 2 (65$) a říkal jsem si, že na další přispěju podle toho jak W2 dopadne. Já starej RGP maniak jsem odolal i Project Eternity, ale tohle už je vážně na pováženou. Ale ještě chvíli musim zvažovat, protože jsem si nedávno koupil novej foťák a hned na to mi začal u herního PC odcházet disk do lovišť věčných.
    • hitokage
      U her dávám 30-50$. Od Wastelandu 2 jsem přispěl na 8 projektů a přes 50$ jsem zatím nešel.
    • x_ander
      Na Dreamfall a Broken Sword jsem poslal těch základních 25 dolarů. Poslal bych i více (a v budoucnu do mám i v plánu u případných zajímavých projektů), kolem cca 100 dolarů, ale zařízování bytu se s investováním peněz do her v mé peněžence moc neslučuje :-D
    • Shania
      Davam tak 10 - 50 usd podle obsahu, vetsinou minimum, pokud nemaji artbook nebo pristup do bety, ale tyhle veci davaji za dost penez, tak vetsinou odolam.

Zatim jsem prispel na strike suit zero, star citizen, skyjacker, banner saga, starship corporation.

Jinak docela casto nakupuju alfa beta verze her: neverwinter, arma 3, kerbal space program, starfarer (nyni starsector), cortex command a sposuta dalsich, ne vsechny hry za ty penize stoji:)
    • Ronox
      Poslal jsem vždy 50-100 USD. Project Eternity, Star Citizen, Dreamfall, Wasteland a teď Torment. Vždy podle aktuální situace peněženky :D
  • proč tohle nerikaji investorum
    • Protože investory nezajímá jak může být hra zajímavá či kvalitní, ale pouze kolik vydělá. Díky bohu za kickstarter.
      • Tak tak zlata slova...doba kdy se hry delaly kvalitni a pro hrace pominula a uz se hry delaj jen kvuli penezum a taky tak vypadaji...jeste ze existuje kickstarter!
  • boha ten maly fagan to bol snad zastupca EA ktory sa dozvedel nove fakty ako napriklad ze na dobru story treba aj viac casu nez 2 roky. *7*
  • 850k!!!!!! Ja se rozbrecim
  • Keyz
    Zájem je to je skvělé. Ale také rostou očekávání. Jsem zvědav jakmile vyjdou velké hry které také trhali rekordy jak to bude.
  • Keyz
    Za 5.000 USD získám "A Chat with Brian Fargo"
    Zrovna tohle asi není moc použitelné. Ale ostatní věci vypadájí zajímavě. I za malé příspěvky.
  • ringmancz
    podle kicktraq trending na 24,9 milionu *1*
    • filias
      Víc než Origin asi dají, ale 25M totální utopie. Osobně to odhaduji tak na 4-5M.
    • danny_the_hound
      na kicktraq by som sa osobne veľmi nespoliehal. Zvykne odhadovať OVEĽA väčšie sumy, aké sa nakoniec vyzbierajú (pri Dreamfall Chapters hádal nejaké tri milióny a Ragnar bude nakoniec uber-šťastný aj ak vyberie čo i len polovicu, hoci i to je úspech). Navyše tieto strmé štarty sú často obmedzené zvýhodnenou cenou pre prvých XY tisíc prispievateľov. Triezvo by som to odhadoval na 4 - 5 miliónov, optimisticky možno dajú 6 či 7, viac ale asi nie.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit