Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • datum 6.3.2013, cas 21:02 - $900,715

hotovo!
    • Smetana.pavel
      21:07 a válí se tam 915,901$
      ani jsem nestihl přispět :-D tam musím ještě rychle něco nacpat...
    • danny_the_hound
      Nejakých 6 hodín a majú skoro milíon. V inXile musia buchať šampanské jedna radosť.
  • Bylo by to fajn,ale ja moc kickstarteru nevěřím.A pokud to nakonec vyjde bude hodně lidí spiš nasraných,protože prostě čekají něco jako starý pl.torment.
  • Kein
    Jen za dobu co jsem letmo shlédl video tam přibylo přes 600 doláčů :-D

edit: a jen za dobu, co jsem napsal tenhle příspěvek dalších 200.
    • Veskoslav
      Už je 1 milion 38 000:-D
  • Preed
    Jedine co ma na tom kickstartri sere je to,ze je zatial ovela viac kampani ako hier,uz som tam poslal do kopy na hry nejakych 90 dolarov a pri tom tormente by som si kupil aj zberatelku ale proste poslat niekomu na rok a tristvrte do predu 85 euro je proste moc,tak to zostane len pri solo hre.
  • Tak na Torment 2 se těší každý rpg fanoušek, který kdy měl co do činění s první hrou. Nechtěl bych být v jejich kůži, jestli Torment 2 poserou.
    • No sice jsem přispěl celkem dost, ALE scénář a svět bude asi trochu něco jinýho, takže potenciál na "propadák" tady určitě je.
  • Zrovna mám rozehranej Planetscape rozehraný a nemůžu se od toho odtrhnout. Strašně se mi líbí (mimo jiné) takovej ten pomalej gameplay, kdy si všechno v klidu přečtu a vychutnám. A né abych se bál mrknout aby mi něco náhodou neuniklo. Tak doufám, že to bude obdobné v případě Wasteland 2, Project Eternity a tohoto.
    • Najviac sa mi pacilo na Planetscape, ze clovek pri hrani akoby cital skvelu knizku. Vsetky dialogy, opisy a konanie postav bolo skvele opisane a stale to nechavalo priestor pre vasu fantaziu. Rovnako skvely ak nie unikatny system smrti a nasledneho respawnu. A tajomny nicim neotrepany dej.
      NPCcka boli uz len ceresnickou na torte. Snad im to vyjde s hrou a bude to hodnym nepriamim nasledovnikom prvej hry. O ciastku sa nebojim, kedze tych 900 tisic vyzbieraju do dvoch dni. Jaaaaj parada. Tesim sa a velmi. Skoda len, ze cestina alebo slovencina nebude. Zase bude treba cakat na neoficialnu cestinu. No ale hlavne, ze ta hra bude.
      • Nebylo nad Morteho, kterej mel spravny kecy a narazky :D
    • jen jestli to nebude planetside:). Jinak o to bych se nebál, dělají na tom původní autoři, tak snad ještě vědí, co dělají :). Navíc je netlačí vydavatel.
  • jakubtomsa
    Asi mě přivedou na mizinu, ale duchovního nástupce PT musím podpořit plnou hrstí. A jsem strašně rád, že nejsem sám.
  • MrSanta
    45 doláčků a získat tak jak Torment, tak i Wasteland 2 je celkem dobrá nabídka. Kéž by přidali i možnost využít PayPal. Nějako se mi nechce vyrábět další účet, abych mohl přispívat i na Kickstarteru. Na Torment jsem hodně zvědav, mix magie a techniky - to se mi bude líbit. Jenom nevím, kde na to budud brát čas. Jestli splní odhadované datum vydání prosinec 2014...
    • Black_Hand
      paypal by melo pribyt v hodne brze dobe, pokud to pujde jako s wastelandem 2. tam paypal pribyl ve chvili, kde byl zaplaceny.
      • MrSanta
        Jojo, teď jsem proskroloval až na FAQ a píšou tam, že PayPal bude po získání částky. Teď ještě jestli tam hodí tu možnost s Wasteland 2 nebo ne.
        Těch 50 doláčků taky nevypadá špatně. Sice bez W2, ale zase jiné, zajímavé lahůdky.
        • smejki
          u Wasteland 2 byly tiery pro Paypal totožné s těmi standardními, takže bych se nebál si tier vybrat už teď.
          • MrSanta
            Tiery už mám vybraný dva. Teď se budu muset rozhodnout *8*
  • Jinak to příliš přimomíná Dishonored. :-D (vím, že je to trolling jak prase ale musel jsem si rejpnout)
    • Tak zrovna Dishonored bola strašná kravina. Dosť som sa na to tešil, no počkal som si na zlacnenie a som hrozne rád, že som za to nevyplesol plnú pálku. Prišlo mi to ako iná verzia Fable, proste namiesto temnej technofantasy skôr niečo pre -násťročných. Škoda.
    • Doufám, že je jasný, co mě tak trochu nakrklo o pár článku níže, že jsem to tady sparodoval.
      • GlaDOS
        Moc nechápu ty mínuska, ale když tu občas čtu ty diskuze... Jinak jsi to docela vystihl.
  • ucho
    no zatím to vypadá slibně na vytvoření rekordu...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit