Přejít na výpis diskuzí
Vývoj RPG Torment: Tides of Numenera se zaplatil za 6 hodin!
6.3.2013 | Petr Poláček
220 příspěvků
-
Tak když to hrajou na city...
-
backnute :)
uz je tam skoro 500k -
-
uz 811 :D
-
*polk*
-
-
Fukken backed!
-
Hm, mega za první den, tomu se říká nástup.
-
Tak to byla rychlovka. *1*
-
-
A pak, že hry tohohle žánru nikdo nekupuje. Už dávno se měli vývojáři různých studií zaměřit na hráče 25+.
-
-
Kupuje, ale ne tolik, aby se zaplatila AAA hra. Od toho jsou tady jiné "kanály" jako třeba KS.
-
-
AAA hry jsou většinou ty hry, co mají technologicky epic grafku a dabing hollywoodských hvězd. Takové hry, pro mně osobně, nikdy AAA hry nebyly a nebudou. :-)
-
-
-
-
Stihl jsem poslat 500 z fondů, co mám přímo na toto:):-D
-
-
Achievement unlocked! Pledge $500 or more.
-
Chlubíš se cizím peřím a zároveň závidíš ostatním, to je vskutku ubohá povaha.
-
cítíš se nyní lépe, když jsi se nám všem pochlubil?
-
-
nejsi ty ta drza holcicka z Final Fantasy? :)
-
-
Jsem chlapečku *5*
-
-
Ano:)
-
-
Tak ti gratuluji k "duševnímu mrzáctví".
-
-
Děkuji, velmi si toho cením:)
-
-
-
-
-
Já tady budu asi za vyvrhele když řeknu, že je mně to u řiti, co? *15*
-
-
Proč za kok*ta, jeno jsem vyjádřil svůj názor, ať to tu není jenom samá chvála. *4* Jediný, kdo je tu teď za kok*ta jsi Ty, když máš potřebu hned sahat po tak těžkých nadávkách. *4*
-
-
A proc sem tedy lezes kdyz te to nezajima? Chces byt zajimavy?
-
-
Chtěl jsem jenom proříznout hustý dým klišé příspěvků typu "tady to mají kravaťáci, dobré hry se vždycky zaplatí" a "lidi stojí o staré hry". Že se najde pár lidí, kteří budou dělat z komára velblouda jsem očekával.
-
-
-
Za vyvrhele ne, ale za kok*ta jo.
-
-
Za příspěvek + 1, ale divím se, že ho ještě nesmazali. Mě tady dali ban a mazali daleko mírnější komenty.
-
-
-
700k
ze by dostali ziadanu sumu do 24h? :)) -
co je tohle za svet, vybrat milion dolaru za par hodin na nejakou blbost pritom nekde nemaji deti ani co jist. A navic takovy hloupy system financovani *11* Vite proč na to nemohli sehnat od investoru? porotže ti si nenechaji vešet biluky na nos, sve investice kontroluji a cekaji vysledek. lidska blbost nezna mezi *11*
-
-
mas pravdu, a proto konzolisti radsi hrajou ty komercni sragory od tech tvych investoru, kteri by jinak chcipli hlady
-
-
nejde jen o to ale kazdej biznismen vi jak tezky je sehnat penize a tohle je vysmech, proč se treba takhle nevyberou penize na vystavbu silnic nebo zdravotnictvi nebo ja nevim co
-
-
Peníze na výstavbu silnic nebo zdravotnictví se vybírají. Říká se tomu třeba daně *7*
-
-
Nebo třeba mýtné, regulační poplatek... atd. A jak to vypadá :D
-
-
někdy bych si možná i přál, vidět to takhle jednoduše....
-
-
V naší republice by sme na to vybrali a nakonec by nic nebylo, protože Kalousek a spol by to rozfofrovali někde jinde. Třeba v tom jejich bááru, kde maj panáky za 3 Kč :D
-
-
-
-
-
pls. pošlete mi milion dolaru a udelam vam super strategii ok?
-
-
dej číslo účtu
-
-
Myslíš, že mu maminka ve 8 letech zařídila účet?:)
-
-