Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • kde sou casy datadisku, fnuk. ted se lze cloveku primo do oci a ani nemaj koule to priznat i pres jasny dukaz, ze to dlc je na disku s hrou co ste si koupili. http://www.youtube.com/watch?v=zRRpGlmtws8&context=C490b044ADvjVQa1PpcFPmU4rYsxQ0vTPYNot5caSVdssAYiAbyXc=

tohle je hnus velebnosti
    • Cahir
      Jak říká Stoneboy, na disku není.

To ale nic nemění na tom, že tam být mělo.
    • Jasně, člověk si musí stáhnout 550 MB z Originu a všechno je na disku. Tomu se říká logika *3* Na disku je tak možná dabing a ta sama postava (aby se dala použít ve všech misích, stejně jako u Zaeda a Kasumi v ME2), mise na Eden Prime, rozhovory atd. na disku nejsou.
      • Víš o tom evidentně velký ho*no ty pako ( a s tou zkur*enou cenzurou tahněte do pi*i vy fašisti)
  • Christiny Norman tu podle mě nic neobhajuje, pouze haleká stejně jako naštvaní hráči, jen stojí na druhým břehu. K obhajobě je zapotřebí rozumnej argument. To, že DLC nemůžou vydat rok po vydání hry u mě rozumnej argument není, je to prachobyčejná nadsázka. Z článku můžu říct, že se naprosto vyhla onomu prvnímu dni, pouze prohlásila, ať si nehraje na producenta kdo není a nechá je dělat, co sami uznaj za vhodný. Hlavně aby nezapomněla, odkud tuhle předtuchu vyjmutí ze hry lidi získali. Nevím, jak se to má s DLC u Mass Efectu, tu sérii nijak nesleduju. Ale podle mě by bylo mnohem příhodnější uvíst nějakej rozumenj argument, co jejich DLC nabízí navíc a proč to nedali do základní verze hry (např. příběhová odbočka, která se přímo nevěnuje ději ME3, pouze ho pomáhá chápat v širším kontextu apod.). A samozřejmě za podmínky, že je odlazená a nijak závratně nezabugovaná právě i základní verze hry. Vyřvat si hlasivky je fajn, ale ne vždy to pomáhá.
    • Veskoslav
      Tak co vím od těch co vlastní edice, tak je to udělané podobně jako kdysi DLC k ME 2 Kasumi: Ukradená pamět (Stolen Memory). Pro přběh jako takový to nemělo význam skoro žádný, spíše to bylo takové zpříjemnění herního času. To až DLC Shadow Broker a Arrial měly důležité dějové linky vedoucí k dalšímu dílu. Tudíž to s tím Protheanem nemá moc význam, i když rád bych si pokecal s někým, kdo už má být 50 000 let mrtvý.
      • Neměl jsem prostor hrát víckrát, ALE třeba mise na Thesii byla s Protheanem hodně zajímavá a atmosféra na Normandy po ní byla ještě zajímavější...

Nestalo se nic přelomového, ale momenty to byly zajímavé, pro fanoušky série řekl bych poodhalily zase o něco víc z mytologie..
        • Veskoslav
          Ale i tak mě to nedonutilo si koupit CE za 1700. Já jsem spokojený s tím, co jsem měl a to, že jsem viděl své přátelé z minulých dílů. Prothean by byl fajn, ale stačil mi prozatím ten holografický.
          • Prothean ma rozhodne uzasny dialogy *1* to se me na nem libilo nejvic docela dost humorne xD
            • http://www.youtube.com/watch?v=XwLJ1ryz6Ik
            • Souhlasím... jeho pohled na svět je "unikátní". Ale to dalo tak nějak čekat.
            • Veskoslav
              Tak 50 000 let to piloval:D
      • No vida. Kdyby řekla něco takovýho sama rovnou, má to podle mě mnohe větší účinek.
        • Veskoslav
          Vždyť je to nějaká blbka, co to přeblafla šéfovi a dostala to místo....
          • Tak si ji má líp uvázat *2* Podle mě má holka recht akorát v tom, že hráči jsou často předzaujatí. Jen si myslím, že vůbec netrefila způsob, jak na ně.
  • Vec se ma asi tak, ze ME2 a Lair of the Shadow Broker je docela rozdil od ME3 a From Ashes protoze DLC s Protheanem mi prislo docela dost kratky narozdil od Lair of the Shadow Broker ten byl rozhodne tak 4x delsi.Proto to i vypada ze to bylo ustrizeno ze hry a jeste kdyz je to nekde v datech hry.Cracknuta verze ME3 pokud vim to DLC ma po cracku normalne funkcni a nestahuje se zvlast divne ne?A dalsi vec ,ktera to asi potvrzuje je ze sem si stahnul cestinu z Xzone a psaly tam ze DLC neni prelozeno a kdyz sem sel do kajuty protheana mluvil na me s ceskyma titulkama aha! a pritom dlc prelozeny neni :)
    • protože část těch textů je už v zakladní hře...proto na tebe bude občas mluvit česky a občas tou řečí misto ktere maš češtinu ;)
      • No jasne ja to chapu ze napriklad ta mise kde se ma ziskat uz treba v ENG bude ale to, ze nektery jeho textu jsou uz prelozeny je dalsi dukaz prave toho, ze v zakladni hre uz byl.
        • jo jo ....hned pod tvojim příspěvkem jsem o tom psal ;)....
          • A hned kousek pod tvojim je zas odkaz na video... ktere ukazuje to co si popisoval.Me spis slo i o to, ze Lair of the Shadow Broker je mnohem delsi jak From Ashes a proto i prodluzuje hrani za to DLC s Protheanem hru prodlouzi tak o 10-15 min.
            • no jo no , ja než to dopsal ... :D ..... jasně chapu co tím myslíš a o to to je větší prasárna chtít za tohle peníze
  • ale tady jde o to že nějake data z toho DLC jsou obsažena už v zakladní verzi ME3 a že jde vidět že to je nasilně vystřižené ze hry....jak jinak si vysvětlíte to, že malou upravou v registrech můžete mit protheana v týmu aniž by jste si DLC koupily....sice nebude mit misi sním ale budete ko mit v týmu a i si snim můžete pokecat v rámci textu co byly v zakladní hře..... DLC dobře ale ne když je do oči razící že je to čast nasilně vytržena ze hry ....
    • Ten obsah měl být původně jenom pro majitele CE edice. A protheana mít možná můžeš, ale rozhodně nemůžeš mít misi na Eden Prime, při které ho získáš.
      • ale ta data jsou i v normální verzi hry a o to jde....že oni něco záměrně vystřihli aby za to mohli chtít peníze. jinak pokud si přečteš to co jsem napsal ještě jednou tak jsem napsal přesně to co ty....mužeš ho mit v týmu ale nebudeš mit pro něj misi ....
        • Píšu znova: ten obsah měl rozpočet jako něco, co se vyvíjelo pro majitele CE. Měsíc před vydáním se rozhodlo, že si to budou moct koupit všichni. To, že postava je v souborech hry je imho celkem logický (dabing už je dávno hotový, úrovně taky, proč bych to měl stahovat a modifikovat spoustu souborů, když už to můžu mít na disku????) Stejně to bylo i u ME2 btw.

A přímo ve hře a pro X360/PS3 takhle možnost pokud vím není, existuje myslím jenom pro PC.
          • ale stejně to stahnout musíš ....timhle si EA vpodstatě zavařila sama protože to potom zavaní tím že musím platit za něco to mělo být ve hře od začatku.... navíc když píšeš že to mělo byt jen pro CE verzi hry ,tak proč by se někdo babral stím davat čast DLC (ikdyž mlou) přímo do normální verze hry měsíc před vydaním kdy se se samotnou hrou už nic neděje jen se dolazujou menší nedostatky(aby lidi nemuseli tahat 700mb ale 600mb ?) prosimtě tomu sám nevěříš...... a zase jsme u toho že to mělo byt ve hře od začatku....to co EA nakeca měsíc před vydáním hry je věc druha
  • v DLC ME3 po naistalovani CZ su niektore texty v cestine (mini quest s hladanim informacii) pricom DLC este len prekladaju takze ide urcite ide o vytrhnuty kus...nemyslim si ze je fer voci fanusikom co si hru kupia im to spoplatnit...vyhodu maju CE pac tam to je free
  • Já sem asi smutnej aj za Smutnýho...

protože tohle je odpad na n-tou, jakýkoliv DLC je ultimátní projev vychcanosti vývojářů a distributora, svinská vypočítavost a nic jiného

chtějí v enginu hry další příběh? rozšíření? prosím, nikdo jim nebrání vydat po roce datadisk, kde bude nová kapitola příběhu, novej národ s kampaní jako to bývalo u spousty RTSek v dobách, kdy ještě hry měly úroveň, nikdy sem na to neřekl ani bla, když mi dodali třeba Yuri´s Revenge k RA2, nebo 3 nové kampaně a jednotky ve StarCraft: Brood Wars

ale to, co se předvádí dnes, kdy mi prodají novou postavu do RPG, nebo hůř, 3 nový meče, nový brnění apod. a vydávají toho tolik, že není problém během měsíce dvou přetáhnout cenu celé hry a za věci, který by většinou bez problému vytvořili i amatérští moddeři...

A že to někdo staví tak, že DLC si kupovat nemusíte? Jo, jasně, proto často v závodních hrách dostanete v DLC lepší auta, než se daj najít v samotné hře(čti: "potřebujem to prodat a za trabanta nám nikdo nic nedá"), že ME3 navazuje v podstatě na DLC ze 2ky atd...ano, fakt díky, že mám rozkouskovanej příběh, nebo zaplatím hru 2x. JÁ ŘÍKÁM TAKHLE TEDA NE - HRU KUPOVAT A DLC ZÁSADNĚ KRÁST A NEKUPOVAT, JEDINEJ ZPŮSOB, JAK JE TOTO SVINSTVO ODNAUČIT.
    • Souhlas je to humus,děs atd. bude to horší a horší pokovať to budou lidi kupovat a nebudou proti tomu protestovat. Kde jsou ty datadky které za ty prachy opravdu stály?!
  • Hairy_Ass
    Vážená paní vývojářko, co říkáte na tohle: http://www.youtube.com/watch?v=zRRpGlmtws8 ?
    • jo holt takto se dneska vydelavaji penize *16*
    • Hezký sestřel
    • Díky za link, teď je má averze vůči novému Bioware a EA ještě větší.
    • Mozek
      Tak to je hustýý *1* *1*
  • terz
    Pokud to má být nový pohled na day-one DLC a DLC obecně tak by měla být alespoň upřímná. Protože takhle jsou to akorát další žvásty, ačkoli řečené jiným důrazem.
    „My chceme jen vytvářet skvělé věci." - Lež. V prvním řadě jde vždy jen a jen o peníze.
    „Není důvod vydávat DLC rok potom, co vaše hra bla bla bla" - Fňuká a ještě k tomu odsuzuje vlastní titul. Kvalitní hru (tedy subjektivně kvalitní a zábavnou pro toho hráče, který ji hraje) není třeba prodávat. Já na první Bioshock nedám dopustit a dodnes ho instaluji s každou čistou instalací systému (i když ho mnohdy zapnu tak na pět minut).
    "Ale hned to je – ach, tahle hra je nekompletní, úplně ji zničili. Herní vývojáři nejsou zlí." - Zlí? To ne. Vývojáři mohou být chlapíci z garáže s vizí, kteří se holt upsali špatné firmě. Ale průmysl je nenasytný jenže o tom pořád mlží a to je to co většině vadí.
    "Přestaňte si myslet, že jste producenti bla bla bla" - Nejsme producenti, jsme konzumenti. Nesmí zapomínat, že my jsme ti, kdož plní jejich břicha. Zákazník má vždycky pravdu a AAA herní tituly jsou jen pro obchod. Tudíž se nesmí divit, že zákazník občas kritizuje a tím může (většinou ne) odradit jiné zákazníky.

Celý ten její žvást považuji za žvást hlavně z toho důvodu, že je to PR jako každé jiné. Pokud chce být upřímná s chutí do toho. Rozhodně jí za to dám uznání. Za tohle ovšem ne.
    • Asi nechtěla být upřímná bez práce
      • terz
        Vzhledem k tomu, že už tam nepracuje, tak se k tomu nemusela vůbec vyjadřovat :-)
        • Teďlka si hrave prachy v RIOT kde tahají z lidí taky nekřesťanské prachy ..
  • BoB.2
    DLC je fajn jen škoda že na něj ještě není čeština jinak hra je paradní jen mam trochu obavy z konce každej si na něj ztěžuje *13*
    • no me jich taky par zemrelo ale vetsinou tak ze s tim opravdu neslo nic delat :/ leda bych i prvni dil zahral znova a v nekterych pripadech je ani zachranit nemuzes.
      • mě umřela jen Tali... a to jen diky memu rozhodnutí zachránit Gethy
      • Ale aspon sem rad ze ty co jdou se mi povedlo zachranit.
    • Nejlepsi bude kdyz si na konec udelas nazor sam *3* .
      • BoB.2
        No v pruběhu hry už umřelo par známejch z předešlích dílu *12*
  • OK, davam pani vyvojarce zapravdu, budu posuzovat DLC podle kvalit obsahu samotneho. A jelikoz si vlastne uvedomuju, ze zadny DLC, co jsem si ke hre koupil, mi za ty penize vlastne nestalo, tak uz si nikdy DLC nekoupim. Jen kdyz bude rovnou pribaleny ke hre ;)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit