Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Pan_Klobouk
    A neni to jedno? Je to jen o penezich, cena hry + cena DLC. Jestli neco bylo v planu hned, nebo az potom, jestli to prodavaji v jednom kuse, nebo po kouskach... kde neni poptavka nebude nabidka. A blbcu je evidentne porad dost, kdyz se jim to prodava. :(
  • Veskoslav
    Jo a jinak doporučuji si zahrát alespon Demo Kingdom of Amalur z Originu. V ME 3 Vám to odemkne zbroj a zbran. Je to sice minimum a zbroj není nějak extra silná (osobně jsem pooužíval zbroj pro Adepta, co vypadá jako středověké brnění se znakem DA),ale je to zadarmo a nic za to nedáte.
    • Umaroth
      přesne tak, já mel N7 komplet + m55 argus z predobjednavek + reckoning bonusy takze arzenálu dost, bylo z ceho vybrat, narozdil od 2ky + jeste casticova utocna puska, kterou pridal javik z form ashes, ale to nepocitam, protoze to je v podstate kus zakladni hry co blbci jako ja museli zaplatit 2x.
  • Vývojáři možná nejsou zlí, ale o těch to není...hlavní slovo mají vydavatelé. Velké firmy jako EA a Ubisoft jsou rakovinou dnešního herního průmyslu. Požadavky hráčů je jednoduše nezajímají (proč taky?), slušné jednání se zákazníky nemají zapotřebí, hlavně když ty jejich přehypované polotovary generují dostatečně zajímavá čísla z prodejí...nejlépe pak nechat si za jednu věc zaplatit vícekrát a ještě kupujícího šikanovat nějakou vypečenou DRM ochranou nebo vynucením instalace otřesného Originu, ačkoliv pro jeho používání neexistuje jediný rozumný důvod. Divím se, že všichni řeší zrovna DLC, když tyhle firmy se dopouštějí daleko vetších prasáren. Můj pohár trpělivosti s EA a Ubi každopádně přetekl už před časem, jejich nové tituly budu komplet ignorovat a šetřit si srdce na stáří *4*
    • Přesně tak.

Koupě DLC je věcí dobrovolnou. Ale ***** Origin ne, tohle je nutnost. Tedy pro ty, kdo chce ME3 mít. Díky Originu si ME3 nezahraju, dobrovolně si instalovat do PC spyware může jen trdlo.
  • "My chceme jen vytvářet skvělé věci. Prosím, dejte nám šanci. Posuzujte naše hry podle toho, jaké jsou. Posuzujte DLC podle toho, jaká jsou."

Tak samozrejme muzu jich par porovnat nezahazuju vsechny, ALE ..
    - Mafia II dlc typu Zrada Jimmyho, Jimmyho vendet - to fakt byly DLC naprosto mimo (jak cenove, tak hratelne..) ...
    - Dalsi tu na rade mame slavne Call of Duty a jejich map packy za 15€/$. Nastesti nam tvurci MW3 dokazali, ze tri DLC jsou na call of duty malo a tak si jich muzete tento rok zakoupit primo dalsich 10 *2* muzu pokracovat snad u kazde dnesni hry je DLC... dobre ja to kousnu, ale DAVEJTE TAM DO HAJE ASPON NEJAKEJ OBSAH... kdyz to co udelate ted je ze zmenite par veci napalite to za 10$ a dal to neresite.. hlavne ze z toho mate zase nejaky money navic...
    Driv jsem byl, (A castecne jeste jsem!) zastance originalnich her.. ovsem kdyz se vyvojari snazi sulit i origo hrace ... tak vam preju kruty zanik v pekle *5* tim ze vydaji hru a pozdeji do toho vydaji 5 DLC po 10$/ks.. kdy jedno nabizi dve auto s ruzovou barvou a plavkama pro vasi postavicku navic.. po dalsi kde mate tri skvele mise navic (!)..
    proc by to radsi jako driv (COD 2/4) udelali pomoci noveho patche (kde se vsem tam objevila i nejaka ta nova mapa zadara..), kdyz prisli na to ze ty patche muzou zpoplatnit a spousta uzivatelu to stejne zaplati *12*
    • terz
      Kritika DLC je na místě, ale jako u každé kritiky, je třeba mít podklady a rozumět jim. MW 3 DLC jsou proslulá tím, že jich bude 10(nebo tak nějak) ovšem jen pro předplatitele CoD Elite, kteří budou mít DLC ihned po jejich vydání a zdarma (v ceně předplatného). Pak bude DLC Collections (nebo tak nějak) kde budou obsaženy DLC za poslední 3 měsíce v ceně 13 eur jako DLC u předchozích CoD titulů. Tudíž ve výsledku opět budou 3 či 4. Ceny u Mafia 2 DLC's jsi přestřelil. Ony obleky a auta byly bonusy k nákupu v tom či tom obchodě a pak byly dostání v ceně jednoho eura.
  • Zayl
    No o From the Ashes bych zrovna mlčel, jelikož to JE součást hry, která je akorát zamknutá. Vím že minimálně jako squadmate jde Bumbaclot odemknout přes ini.

Taky se mi líbí jak se okamžitě poukazuje na extrémy.
    "Rok po vydání je to třikrát v bazaru".
    Boo fuck!ng hoo. Co takhle zkusit měsíc po vydání? Aby šlo vidět že jste ten obsah opravdu do původní hry nacpat nemohli...

Tyhle řeči mě vždycky akorát tak naštvou. První věc co se musí změnit je způsob financování her. Až nebude potřeba milion investorů a vydavatel kterej mi uhypuje uši, pak se uvidí jestli jsou vývojáři zlí nebo ne.
    • Jestli bereš to DLC jenom jako postavu, tak určitě, ale v tom DLC je toho trochu víc (mise na Eden Prime, alternativní vzhledy postav, plně animované rozhovory...). Ale to už jsem tady někde psal.
      • Zayl
        Já moc dobře vím co tam je, jelikož jsem jeho "hrdým" vlastníkem. Měl tam být už v základu a pro všechny. A nejvíc tragikomické na tom je, že je naprosto k ničemu. Jako squadmate jsou tam lepší, jako postava v příběhu nic nedělá a jako zdroj informací taky nic moc (chudák Liara).
        • Náhodou, na Thessii toho ví a dělá celkem dost a po ní se taky celkem zapojí (myslím, že právě ten rozhovor tam udělá pro vztah s Liarou hodně).

Já jsem ho teda využil celkem dost (biotik/voják se mi hodil a jeho zbraň není špatná...). Ale to je asi individuální.
          • Zayl
            Tam už jsem nad ním dávno mávl rukou... Takže je možné že tam byl solidní.

Jenže najít pro něj slot, když mám na lodi sedícího Garruse, Liaru, Tali .... a překvapivě i Jamese... Nevím, nějak mi neimponoval. Ale máš pravdu, je to individuální, přiznávám.
            • Já jsem si s ním chodil povídat po každé misi (dělal jsem kolečka po lodi...) a měl celkem zajímavý informace. A sekvence s memory shardem byla velmi zajímavá (nevím, jestli jsi viděl...).
  • Jazz
    Jé, jak kůl hra ten Máš Defekt 3!
    • Veskoslav
      Trochu trapné hned po napsání si sám sobě hodit +...:-D
      • Jazz
        Já si ho sám neházím narozdíl od tebe, cukrouši *3*
        • Veskoslav
          Ano, jak už jsi několikrát sám dokazoval, kdy jsi dopsal a hned +:-D
          • Jazz
            Nesměj se, měl bys brečet. *9*
            • Veskoslav
              U tvých příšpěvků určitě. Už sis konečně zjistil, koho máš za Avatara? *1*
  • "Takže je musíte vydat brzy.." Sem jedinej kdo tam čte "prodat brzy" ?? *1*
  • Veskoslav
    Stejně si myslím, že za toto nemůže Bioware, ale ti zkurvysyni z EA.
    • Ne, za tohle můžou Bioware, protože si mysleli, že hráče potěší další obsah. To, že není zdarma je logické a kdyby byl, bylo by to vůči majitelům CE celkem dost nefér.

Nikdo nikoho nenutí si DLC kupovat, instalovat ani o něm přemýšlet, ME 3 jde v pohodě hrát a dohrát i bez něj.

Vsadím se, že kdyby bylo to DLC zdarma, tak by nikdo neřekl ani slovo.
      • Veskoslav
        A bude to jako se sítí Cerberus? Mě nestála ani korunu (měl sem jako součást hry), ale už vidím, že někteří si ji pořizují za 1000 Bp.....
        • U ME3 je zdarma MYSLÍM jenom multiplayer, ale teď nevím přesně. Zatím žádné další DLC nikdo nepotvrdil, spekuluje se o několika (Omega DLC, LI DLC...), ale jak a jestli se budou platit to se ještě neví.
          • Veskoslav
            No jako rád si spříjemním hru rozšířením, ale ať je to buď zdarma nebo se to za ty peníze vyplatí....
  • Pravdepodobne ano *1*
  • Jo a jeste poznamku. Tvurci nejsou zli, ale vydavatele jsou vycurany jak mraky. Ja uz snad od EA ani nic kupovat nebudu. Jedinou dobrou vec, kterou za posledni roky udelali, byl Mirrors Ege. Co ale ted zkousi na zakazniky a jeste sproste lzou, to uz je i na me moc. Pred EA uz jedina na pozoru a dlouho si rozmyslim, jestli od nich jeste neco koupim.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit