Přejít na výpis diskuzí
Vývojářka obhajuje DLC prvního dne, tvůrci prý nejsou zlí
13.3.2012 | Aleš Smutný
283 příspěvků
-
http://www.youtube.com/watch?v=XwLJ1ryz6Ik
-
Smejki tady mluví o tom, jak musí firma fungovat, aby přežila, zatímco ty žvatláš o nějakejch spirituálních návodech na život.
Jo všichni bychom chtěli, aby na světě bylo hezky, aby jsme se drželi za ruce, byli na sebe hodný bla bla bla. A co to má společnýho s ekonomikou, s tím, jak se má správně vydělávat? Nic. -
K ME2 byl Zaed, Kasumi, Hammerhead, Normandy Crash Site...
Ale o to nejde, jde o to, že ten obsah byl rozpočtovanej a vyvíjenej navíc, proto se za něj platí. Je celkem dobře možný, že ještě něco dostane, online pass v krabici byl. -
Zrovna jsem to chtel napsat.
-
Kecy,kecy,samý kecy!!
-
Jak jsem psal včera, mělo to zůstal exkluzivní pro majitele CE a byl by pokoj. Sice by taky všichni nadávali, ale úplně z jinýho důvodu.
-
A jejej, tak to napadne jako prvni asi Bethesdu, jejich patchovaci maratony po kazde "dokoncene" hre jsou asi peknej zahul pro chudaky programatory :D
-
Jako kdybych sem včera 5x nepsal, že součástí hry je pouze dabing a postava, mise, kde se dá získat a animované rozhovory ve hře nejsou. Dokonce jsem sem psal proč je dabing a postava už ve hře...
-
nech bejt to muže přijit brzo.
-
Ja uz jenom cekam, koho z chytrych hlavicek panu manazeru napadne, ze zacnou vydavat i patche za poplatek. Vzdyt to je prokazatelne prace navic po dokonceni hry :)
-
kdyz se najde tolik blbych, kteri jim to zaplati, tak proc ne :)
-
Ten co vymyslel DLC by zaslouzil povesit za koule do pruvanu. Jsem zvedav kam se to casem dostane, treba si jednou koupite hru a bude tam 90% veci zamcenych, "plat luzo".
-
tak, akurát po slovensky bez dlhého "a" to nechcelo pustiť :)
-
kráva?
-
Necetl jsem cely tvuj spatne formatovany post,ale zda se,ze obhajujes vyskyt day 1 DLC.
Je to trochu divne, zvlast kdyz pri koupi ME2 jsi dostal v cene DLC Zayeed a jeste par veci (Hammerhead, Cerberus armor a snad jeste neco).
Pak prijde ME3 a ty nechapes rozcarovani hracu,ze tentokrat jaksi nedostali zaden bonus,ale naopak jim byla cast hry "vystrihnuta" a nabidnuta k separatni koupi? -
EA robí hry systémom dojná múú (odkedy je zviera čo robí múúú zakázané slovo preboha???). Perfektne je to viditeľné teraz na ME3 a DLC, hoci ideálom dojnej múú je séria The Sims. Vzhľadom k tomu, že ME3 vychádza iba na Origin, tak nemám záujem ju zatiaľ kupovať, počkám a uvidím, či sa situácia časom nezmení a nevyjde aj na Steam, kde mám zakúpené ME1&2. Zatiaľ aspoň opáčim, či sa to vôbec v budúcnosti hodí do zbierky ;) a možno dakedy vyjde edícia all-in-one za dobrú cenu... Správa o tom, že hra vyjde iba na Origin ma zachytila akurát, keď som sa snažil prejsť ME1 (tretí krát), aby som urobil tie správne rozhodnutia a pokračoval súvislo na dvojku a trojku. Škoda...
-
jsou to fakt nechutne PR reci, by me zajimalo kolik ta pani za to vystoupeni dostala
jestlize uz tak chteji delat kvalitni krasne super hry, tak at je to DLC, ktere vychazi v den aktivace hry zadarmo, stejne se stahuje z netu, takze zadny argument typu: nemohli jsme ho vlozit do originalni hry tady neplati -
kde je ofiko recenze ME3??
-
Hlavne u ME3 DLC je smutny ze to DLC je uz soucasti hry!!! Staci odemknout jen zmenou par souboru *1* *1* *1* kecy o tom ze je to neco navic si muze nechat 100% je to soucast hry kterou se pozdeji rozhodli prodat zvlast *12*
-
1++